35 yaşında adamı getirmişsin zaten prime'ından uzak takım desen elenmiş avrupadan . İsmi neden veriliyor anlamıyorum , bu adam babasının harına mı geldi bu takıma ya da ülkemize çok mu kazandırdı ? Sırf ismi var diye böyle saçma bir iş yapılmaz umarım
Türkiyede bir mühendise 150-200k'yı kolay kolay vereceklerini sanmıyorum en az 10 yıllıklar alıyordur belki o parayı . Üni mevzusu ise ilk işe girdiğin zaman önemli diyorlar ama ondan sonra deneyim kazandıkça ters orantılı azalıyor diyorlar bende katılıyorum ki 5 yıllık deneyimli biri eğer...
Arkadaşlar selam üni başlamadan bunla başlayıp ileridede veri ile olan ilişkimi geliştirmek istiyorum . Öğrenebilmem için yt oynatma listesi veya makul fiyatlı online ders önerir misiniz? ( Şimdilik başlangıç yeterli ancak ileri seviyede öğrenmek istiyorum buna göre önerilerinizi yazın lütfen )
hocam benimde öyle ayakkabım var puma bi ayak tabanlığı parçalandı ama onun dışında iyi . Birde en alt katmanı delinecek gibi ama 2 yıl oldu alalı normal biraz oda
İstanbul olduğu için olabilir mi? Buradada metrolar 12'ye kadar çalışıyor bazı günler 7/24 onlar hariç
1787383838
hocam 1 kere otobüse bineyim dedim bir halt öğrenemedim metro ile gittim o günden beri o siteye güvenemiyorum
Arkadaşlar selam saat sabah 5 civarı bineceğim için tek toplu taşıma alternatifi bu gibi otobüs dışında , iett'nin sitesinde beylikdüzü-söğütlüçeşme 7/24 kalkış var gösteriyor ama işim önemli olduğu için sizede sormak istiyorum , 7/24 çalışıyor değil mi metrobüs ?