Arama sonuçları: *

• Users: Sevinç1507
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Sevinç1507

Sosyal Medya Paylaşımlarımdan Dolayı Başıma Gelenler

ben marka gözüktüğü ama sen #reklam demediğin için ceza girdi sandım ilk başta meğer durumlar başkaymış . Akrabalar sıkıntı baba .
  2. Sevinç1507

Resident Evil Filmi Çıkıyo

Resident evil filmi hatta film serisi bile vardı . Sony'de işin içine girince güzel bir iş umuyorum ben .
  3. Sevinç1507

Mohamed Salah’In Trabzon'daki Evinin Caddesine İsmi Verilecek!

35 yaşında adamı getirmişsin zaten prime'ından uzak takım desen elenmiş avrupadan . İsmi neden veriliyor anlamıyorum , bu adam babasının harına mı geldi bu takıma ya da ülkemize çok mu kazandırdı ? Sırf ismi var diye böyle saçma bir iş yapılmaz umarım
  4. Sevinç1507

Sakarya Üniversitesi 7+1 Sistemi

saü'de dediğin sistem yoktur
  5. Sevinç1507

Uzun Yol Taktikleri Lazim

somuncu baba türbesine uğramayıp malatyadan çıkma hocam
  6. Sevinç1507

🔥İndirim Tahta Tünek 10 Adet 40 Cm Ahşap Tünek 186 TL

kuşlar tünesin diye
  7. Sevinç1507

5+ Yıl Tecrübeli Bir Mühendis Ne Kadar Kazanır?

Türkiyede bir mühendise 150-200k'yı kolay kolay vereceklerini sanmıyorum en az 10 yıllıklar alıyordur belki o parayı . Üni mevzusu ise ilk işe girdiğin zaman önemli diyorlar ama ondan sonra deneyim kazandıkça ters orantılı azalıyor diyorlar bende katılıyorum ki 5 yıllık deneyimli biri eğer...
  8. Sevinç1507

Epic Kyk Anılarınızı Anlatın

9. Sevinç1507

Pyhton Nasıl Öğrenebilirim?

teşekkürler btk'dan giderim 1787603590 teşekkürler hocamda btk daha mantıklı geldi
  10. Sevinç1507

Pyhton Nasıl Öğrenebilirim?

Arkadaşlar selam üni başlamadan bunla başlayıp ileridede veri ile olan ilişkimi geliştirmek istiyorum . Öğrenebilmem için yt oynatma listesi veya makul fiyatlı online ders önerir misiniz? ( Şimdilik başlangıç yeterli ancak ileri seviyede öğrenmek istiyorum buna göre önerilerinizi yazın lütfen )
  11. Sevinç1507

Yurtta Kalıcaklar İçin Gerekli Malzeme Önerileri

cinnet geçirirsen diye hocam 😂
  12. Sevinç1507

Yurtta Kalıcaklar İçin Gerekli Malzeme Önerileri

dostum benim insta keşfetim bunlarla dolu sende biraz araştır o videolara bak . 2 terlik , havlu , tişört , fırça , tabanca , 3'lü priz , yastık , kupa ... ( bazı eşyaları yurdun ordan almanı öneriyorlar şampuan mesela )
  13. Sevinç1507

Nike Ayakkabı Alıyorum Nasıl Sizce Alınır mı?

hocam benimde öyle ayakkabım var puma bi ayak tabanlığı parçalandı ama onun dışında iyi . Birde en alt katmanı delinecek gibi ama 2 yıl oldu alalı normal biraz oda
  14. Sevinç1507

Anadolu Üni De Neler Yaşarım

çok bilmiyorumda ara sıra kampüste birkaç +35 yaş insan görürsün sınava girmeye gelen
  15. Sevinç1507

Nasılsınız ? Aşırı Çok Ciddiyim

itü'ye 23km yürüdüm , ayaklarımın derisi soyuluyor . Kötüyüm . Bunun haricide kötüyüm çünkü iyi olmak için bir sebebim yok .
  16. Sevinç1507

Metrobüs 7/24 Çalışıyor Mu?

İstanbul olduğu için olabilir mi? Buradada metrolar 12'ye kadar çalışıyor bazı günler 7/24 onlar hariç 1787383838 hocam 1 kere otobüse bineyim dedim bir halt öğrenemedim metro ile gittim o günden beri o siteye güvenemiyorum
  17. Sevinç1507

eyvallah hocam , hafta içi hafta sonu her gün değil mi?
  18. Sevinç1507

Arkadaşlar selam saat sabah 5 civarı bineceğim için tek toplu taşıma alternatifi bu gibi otobüs dışında , iett'nin sitesinde beylikdüzü-söğütlüçeşme 7/24 kalkış var gösteriyor ama işim önemli olduğu için sizede sormak istiyorum , 7/24 çalışıyor değil mi metrobüs ?
  19. Sevinç1507

YTÜ Metalurji ve Malzeme mühendisliği nasıl?

hocam selamlar ne yaptınız ? Mezuna mı kaldınız , şuan neredesiniz?
  20. Sevinç1507

Harran Gastronomi Nasıl Gidilir mi

bir yere yerleşirsen obp düşer . Senin kayıt yapıp yapmamana bakmaz
Geri