Arama sonuçları: *

• Users: AeTriat
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

Editörlük için PC önerisi

hmm anladım hocam ama zotac da almak istemem pny, gigabyte,asus,msi benim alacağım markalar güvenmiyorum ve 2. el satarken de sorun yaşatır diye düşünüyorum. İnteldeki en büyük sıkıntıyı da işte bu soket muhabbetinden yaşayacağım diye korkuyorum. Bilmiyorum valla bilmiyorum ne yapcam be o_O
  2. A

Hangi marka 5070 ti iniyor bilginiz var mı? çin markaları mı yoksa bildğimiz olanlar mı? Bir de dediğiniz gibi hesaplama yaptığımda 270k plus ve 5070ti ile (verdiğin fiyattan hesapladım) sistem 116k ya geliyor. Diğer türlü ise r9 9850x3d ve 5070 normal ile 124k ya geliyor ne yapacağım...
  3. A

Hocam yani hem gemini chatgpt vs de bu şekilde söyledi çok güç tüketip amd lere kıyasla çok daha fazla ısındıklarından aynı şekilde kuzenim de aynısını dedi. Almışken r9 9950x3d alayım diyorum içime sinsin diye ama daha önce hiç kendim pc toplamadım o yüzden parçalar düzgün mü uyum sağlar mı...
  4. A

hocam emin olamadım topladığım şeyler iyi mi değil mi diye sipariş vermeye elim gitmedi o yüzden yoksa alacağım şimdi. Ramlerın düşmesini beklerim gene birkaç gün indirimde görürsem alayım artık çok yükselmiş fiyatı sabah kyemre hocamın attığı ramler indirim bitince. Şuan gerçekten içime siniyor...
  5. A

hadi beeeeeee, ram indirimleri bitmiş ya alana kadar
  6. A

axess var. Bide yapay zeka mtx ana kart yerine atx al dedi kasa ve sistem büyük olduğu için bu konuda ne yapmak lazım acaba? https://www.amazon.com.tr/dp/B096Y3Z7GG?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1 bu anakartı buldum ama iyi midir? hangisini almam lazım bilmiyorum 1778340786...
  7. A

Doğru diyorsun da kendim toplarsam daha pahalı oluyor işte. Senin attığın parçalarla tekrar toplayınca daha pahalıya çıkıyor. Ne yapcam bilmiyorum valla. Yukardayazıklarınızda hepiniz de doğru ve haklısınız bu arada...
  8. A

peki sence mesela şimdilik o sistemi almak ve sonra 6 7 ay sonra psu yu değiştirmek (daha kaliteli ile) mantıklı mı riskli mi olur acaba? (gerçi şimdi hemen alsam sistemi sonrasında indirime girer mi bilmiyorum orası da ayrı bir konu)
  9. A

evet haklısın hocam 2.500 tl falan yapıyor indirimi 1778330430 İntelin bu soket değişimi ve soba gibi ısınma şeyi işte kafamı karıştırıyor. Hani amd de bugüne kadar hiç sorun yaşamadım mesela. Bide pc yi alma amacım zaten ağır editler 3d motion graphicler yapmak olacak. Tablet123 ün dediği gibi...
  10. A

yapay zekaya hem inteli attım hemde amd yi atıp sorduğumda dediklerinizi onayladı ama şöyle dedi özellikle şey kısmını sordum mesela psu ve sıvı soğutucu ram daha az verimli kalitesi daha düşük ama intel ile kombinlendiğinde o sistemin performansı ile amd deki sinerjideki sistemin performansını...
  11. A

Hocam kusura bakma benim kuzen de anlıyordu buraya yazmadan önce onada yazmıştım. Biraz yazıştık senin dediklerinden bahsettim. Aşağı yukarı kasayla beraber bugünün fiyatıyla 110.000tl oluyor o intel dedim işte. Kuzen de bana intel alacağına sadece işlemciyi r9 9950x3d yap bunu al dedi. Sen ne...
  12. A

tamam tamam ben çözdüm argb senin attığın ben rgb sanmıştım. Teşekkürler kasayı da çözüp siparişleri geçeceğim. İşlemci için de bekleyeceğim senin dediğin gibi. Sadece anlamadığım şey ryzen 7 9850x3d çok daha pahalı ve oyunlarda çok daha fazla fps aldırıyor ama işte edit için intel almak...
  13. A

evet çok güzelmiş harbiden ama attığın sıvı soğutucu ile pişti olmuyorlar şöyle alakasız bişey çıkabilir ortaya bu da çok kötü bir estetik görüntü olabilir. Çok soru sorduğum için kusura bakma bu arada. Hani başkaları için nedir ne değildir bilmiyorum ama bu bütçede ki inanılmaz yüksek benim...
  14. A

Bilgin veya önerin var mı peki bu attığım fotodaki kasa tarzına özel bir ad vs. gibi
  15. A

Anladım hocam, kasa olarak şu nasıl olur sence? Yoksa ek fan almam gerekir mi? https://www.sinerji.gen.tr/asus-a31-plus-tg-argb-siyah-tempered-glass-usb-32-atx-mid-tower-kasa-p-55110 bu tarz fanları çok seviyorum görüntü olark da bu tarz bişeye sahip olmak istiyorum yani pavyon gibiden ziyade :D
  16. A

diğerlerini sipariş geçip mi beklenmeli sence yoksa sadece işlemciyi mi beklemeliyim.
  17. A

Hocam valla çok teşekkür ederim. Çok daha iyi bir sistem topladık çok ufak bir fiyat farkıyla ve anakartta 4 ram slotu olduğu için ilerde 64gb rame de yükseltebilirim. Teşekkür ederim gerçekten günlerdir tüm oem sistemleri inceliyordum tek tek daha pahalı olur diye ama çok fiyat farkı da çıkmadı...
  18. A

Anladım hocam. Ben normalde çok sert amd ciyim intel imkanı yok almam diyen birisiyim ama yapay zeka ile de karşılaştırma yaptırttım evet r7 9850x3d oyun için süper ama intelin o modelinde intelin eski hatalarının giderildiğini ancak halen ısındığını ve fazla güç tükettiğini yazmış ancak senin...
  19. A

Çok teşekkür ederim gerçekten. Gayet mantıklı duruyor. Aklımdaki tek soru şu ileride 2. el satmak istersem sizce sorun yşar mıyım. Hani işlemci intel olduğu için ve iş odaklı olacağı için 2. el de oyun bilgisayarları gibi gider mi bilginiz var mı acaba? Tekrardan çok teşekkür ederim
  20. A

hocam toplamaya çalıştım biraz ama 120.000 bandına çıkıyor çok yüksek oluyor bana o da aradaki fark ne kadar olur sizce harbiden çok büyük farkını görür müyüm?
Geri