Kral o sistem ucuz değilki sen niye taktın o sisteme onu çözemedim ben. AMD istiyorsanda ayrı ayrı kendin topla parçaları. 100k+ bütçen var dandirik garip...
Doğru diyorsun da kendim toplarsam daha pahalı oluyor işte. Senin attığın parçalarla tekrar toplayınca daha pahalıya çıkıyor. Ne yapcam bilmiyorum valla...
peki sence mesela şimdilik o sistemi almak ve sonra 6 7 ay sonra psu yu değiştirmek (daha kaliteli ile) mantıklı mı riskli mi olur acaba? (gerçi şimdi hemen...
yapay zekaya hem inteli attım hemde amd yi atıp sorduğumda dediklerinizi onayladı ama şöyle dedi özellikle şey kısmını sordum mesela psu ve sıvı soğutucu...
Hocam seçilen parçalar aynı kalibrede değil. Yani Soğutucu olsun güç kaynağı olsun ramler olsun hepsi benim attığım sistemde daha iyi. 9950x3D de kendi...
Hocam kusura bakma benim kuzen de anlıyordu buraya yazmadan önce onada yazmıştım. Biraz yazıştık senin dediklerinden bahsettim. Aşağı yukarı kasayla beraber...
tamam tamam ben çözdüm argb senin attığın ben rgb sanmıştım. Teşekkürler kasayı da çözüp siparişleri geçeceğim. İşlemci için de bekleyeceğim senin dediğin...