AeTriat isimli üyenin son içerikleri

1. A

Editörlük için PC önerisi

her şey için allah razı olsun hocam. Mükemmelliyetçiliğim yüzünden seni de yorduğum için özür dilerim. OEM 110k ya almaktan nerelere geldi... Toplam aşağı yukarı 138.000tl tutacak umarım değmiştir her şey... Yine ram indirimi olursa beni etiketlersen çok sevinirim. 🙏 🙏 🙏
  2. A

Hocam sorunsuz ve uğraştırmasın diye kredi ekleyip biraz bunu almayı düşünüyorum senin attığın olan: Asus Rog Strıx B850-F Gamıng Wıfı Amd B850 Am5 Ddr5 8000 Dp HDMI 4x M2 Usb3.2 Gen 2x2 Wifi 7 + Bt Aura Rgb 2.5gbit Lan Atx en azından adam akıllı bişey olur korkmam yani kullanırken 1778432220
  3. A

o zaman alayım mı dersin hocam :D özür dilerim sana güvenmememden değil sormamın sebebi en yardımcı olan sensin şu sistemde yardımın çok büyük sadece işte o kadar para verince insan bide mükemmelliyetçi olunca böyle oluyor :confused...
  4. A

Hocam işte son bi kontrol olsun diye sorayım diyorum hani gözümüzden kaçan bir yer olmasın vs diye de aklımı yiyor bu robot 1. VRM (Güç Beslemesi) Yetersizliği - Ferrari Motoruna Şahin Kasası:Bu anakartta 12+2+2 faz (60A) DrMOS güç tasarımı bulunuyor. Bu değer, orta segment işlemciler için...
  5. A

https://www.gaming.gen.tr/urun/867547/enermax-revolution-iii-1000w-80-gold-pcie-5-1-full-moduler-atx-3-1-guc-kaynagi-erv1000g-ahg-mac-2-yil-birebir-degisim-garantili/?ref=akakce bunu demiştin intel için önerirken. 1778424773 hocam o almak üzere olduğum anakarta yapay zeka kesinlikle alma dedi...
  6. A

tamam attığını alıyorum. PSU olarak ı bizim seçtiğimiz gibi ama taksitle olanı var mı bildiğin axess veya maximuma? Gamingentr taksit yapmıyormuş ram de almadım dün o yüzden ordan
  7. A

Valla olur hocam. Sorunsuz olsun da msi gibi olmasın yeterki :D 1778423719 Alayım mı o zaman?
  8. A

Hangisini diyorsun acaba? 1778423531 https://www.sinerji.gen.tr/gigabyte-b850-gaming-x-wifi6e-8200mhz-oc-m2-am5-atx-anakart-p-53732?utm_campaign=akakce&v=1.18.4 bunu da buldum şimdi nasıldır bilmiyorum ama
  9. A

acelem yok hiç güzelce alalım 1 kere alalım süper olur teşekkürler.
  10. A

https://www.amazon.com.tr/dp/B0DS6M1ZRN?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1 bu nasıl mesela? veya bu: https://www.amazon.com.tr/dp/B0DFYZCPYW?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1
  11. A

Uğraşıyorum iade için hocam riske atmak istemiyorum sistemi destekle yazışıyorum 1778404488 İadeyi kargoya verilince amazon kendi içinde halledecekmiş hocam halloldu diyebilriiz. Anakart sizin öneriniz nedir anakart konusunda şuan 11000max olacak şekilde msi gibi fakat düzgün olan daha yeni...
  12. A

Hocam bilemiyorum be Amazon’da heralde adamlar 7/24 çalışıyor nasıl kargoya verildi bu anlamadım. Gelince iade sürecine girsem kesin iade olur mi ki ona göre hemen Asusu sipariş etmeyi düşünüyorum
  13. A

İptal talebini gönderdim, gece yarısı sipariş ettiğim ürün nakliyeye hazır, iptal olmayabilirmiş, elimizden geleni yapıyoruz dedi amazon. Hayırlısı bakalım. 1778402072 Güncelleme yapayım iptal edilemedi. Nasıl oluyor da 10 saatte kargoya verilebiliyor arkadaş pazar günü... Hocam valla kendimi...
  14. A

Tamam hocam iptal edip alıyorum halbuki msi daha üst model ama işte demekki sorunlu..., psu yu yine 1000 watt alıyorum senin dün attığını, fiyat olarak daha iyisi yok sanırım. Maşallah hocam bu bilgi süper valla. Hemen iptal ediyorum şimdi o anakartı yapay zekaya kalsa bitmişiz m2 ssd olarak...
  15. A

Süper olur hocam. Bu arada yapay zekaya sordum. O attığım asus anakart ı alma dedi şuan aldığımın daha iyi olduğunu söyledi. Senin dediğin gibi sıcaklık değerleri için alınabilir ama senin yapacağın iş inanılmaz ağır yüklü olmadığı için değmez o farka dedi. Aldığın amazondaki anakart kalsın dedi
Geri