Arama sonuçları: *

1. A

1 Tb M.2 Ssd Önerisi

🙏 🙏 🙏 Teşekkür ederim sanada yardımların için ayrı teşekkür ederim
  2. A

1 Tb M.2 Ssd Önerisi

Öyle umuyorum. Daha önce kötü bir bilgisayarda öğrenmey başlamıştım sonra bırakmıştım ama şimdi ise profesyonel seviyede kendimi geliştirmek ve paraya dönüştürmeyi umuyorum allahın izniyle.
  3. A

1 Tb M.2 Ssd Önerisi

İnşallah teşekkür ederim umarım iyi bir yatırım olmuştur ve çıkartır kendini
  4. A

1 Tb M.2 Ssd Önerisi

Hocam aldım o corsair rami amazondan 6 taksitle teşekkür ederim. Şu ram ler de indirime girsede alsam keşke...
  5. A

1 Tb M.2 Ssd Önerisi

o_O:D:D:D Hadi yaa rezil olduk yeminlen 1778479220 O zaman şimdilkik almayayım sonrasında alırıım hocam. Sizce ram indirimi olur mu ne zaman olur tahmininiz bilginiz var mı acaba
  6. A

1 Tb M.2 Ssd Önerisi

Anakartın yanında geliyor sanırım şu işaretlediğim mi? Bir de ram indirimi ne zaman gelir acaba bilgisi tahmini olan var mı? a
  7. A

1 Tb M.2 Ssd Önerisi

Hocam sizce termal macun vs ekstra almam gereken şeyler va mı?
  8. A

1 Tb M.2 Ssd Önerisi

Bu olur hocam iyimiş bu. Buna verebilirim. Şu ekran kartı muhabbetime kafam takıldı şimdi yav. İnşallah sorun çıkmaz 1778477555 Yok ramleri 20k sayaraktan total 140k oluyor. Umarım 20 22k ya iner de yakalarım. Şuan tek eksiğim o kaldı... 1778477589 Alırken de cl30 cl32 6000mhz veya 6400mhz...
  9. A

1 Tb M.2 Ssd Önerisi

Olur hocam, testini stres testi ile mi yapmamı önerirsin? Valla canımı sıktı...Sistem toplamaya başlarken hiç bu fiyatlara çıkacağım aklıma gelmemişti bilsem toplamazdım heralde:D OEM sistem vardı onu alacağım diye yola çıktım ama kalitesiz parçalar varmış sonra kendin toplarım diye bi girdim...
  10. A

1 Tb M.2 Ssd Önerisi

Hocam yukardaki mesajıma bakma şansın olur mu müsait olduğunda acaba?
  11. A

1 Tb M.2 Ssd Önerisi

Biraz baktım da taksiti de yok. Sizce değer mi ekstra 1000 2000 tl vermek bu model için?
  12. A

1 Tb M.2 Ssd Önerisi

Hmm anladım hocam... Şimdi 9 taksitle aldığım için iadesi de uğraştırır beni diye düşünüyorum. Kasada zaten 7 fan var, bir de zotac da bile insanlar iyi yorum yapmış ki ai ile karşılaştırdığımda ikisini zotac daha sesli çalışıyormuş ama memnun olan insanlar var onda. Aldığım modeli dediğmi gibi...
  13. A

1 Tb M.2 Ssd Önerisi

Gördüm hocam peşin 6 taksitle olabilir teşekkürler. Bu ekran kartı konusunda da yardımcı olursanız çok sevinirim 1778476044 hmm anladım. Araştırdığımda zotac daha sesli olur diyorlardı ama? Zotac ile arasında hangisi mantıklı ? 1778476070 Bir de kasayı dediğiniz gibi biraz fazla verdim ama...
  14. A

1 Tb M.2 Ssd Önerisi

İlk b850-p alacaktım ancak fiyatları yüksekti az daha verip düzgün almak istedim (baya arada kaldım hatta) hocam zotac indirime girdi geçenvatanda 47k ya alcaktım ama 3 taksit yapıyordu, onun yerine kredi kartına peşin 9 taksit yapıyordu o rtx5070 gigabyte eeagle onu aldım o yüzden ? Ben iyi...
  15. A

1 Tb M.2 Ssd Önerisi

Sorunu nedir ki o psunun?
  16. A

1 Tb M.2 Ssd Önerisi

b850-p alacaktım ancak fiyatları yüksekti az daha verip düzgün almak istedim (baya arada kaldım hatta) hocam zotac indirime girdi geçen 47k ya alcaktım ama kredi kartına peşin 9 taksit yapıyordu o rtx5070 gigabyte eeagle onu aldım o yüzden ? Ben iyi diye biliyordum neden kötü ki
  17. A

1 Tb M.2 Ssd Önerisi

https://www.hepsiburada.com/asus-rog-strix-b850-f-gaming-wifi-amd-b850-am5-ddr5-8000-dp-hdmi-4x-m2-usb3-2-gen-2x2-wifi-7-bt-aura-rgb-2-5gbit-lan-atx-p-HBCV00007MO0TA?magaza=Hepsiburada...
  18. A

1 Tb M.2 Ssd Önerisi

Depolamadan ziyade edit montaj ve oyun 3 lüsü 1778475023 Şöyle ben bütçe 110.000 diye yola çıktım pc yi alana kadar 138k oldu düzgün alacğım diye arttıkça arttı
  19. A

1 Tb M.2 Ssd Önerisi

Anladım teşekkür ederim. Şimdilik uygun alıp ilerde yeni m2 alırım o şekilde çözerim. Bu aldığımı da ilerde sadece oyun dosyaları vs için kullanrım
  20. A

1 Tb M.2 Ssd Önerisi

hmm anladım o render da kurgu edit yaparken çok fark edfer mi peki yapay zeka dramli olsun demişti ondan sordum
Geri