1 Tb M.2 Ssd Önerisi

Mademki guzel bir sstem toplamis corsair yakisirdi bu sisteme
Hocam markadan ziyade model önemlidir rm-x serisi artık fosil bir seri çok eski. Belki yeni revizyonudur ona dikkat etmedim ama zaten 850w için çok fazla bir para bu rahat 1000-1200w kaliteli psu alınabiliyor. Corsairin psularını corsair üretmiyor zaten.
1778475629739.webp

CWT üretimi psular bunlar corsair etiket basıp satıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam markadan ziyade model önemlidir rm-x serisi artık fosil bir seri çok eski. Belki yeni revizyonudur ona dikkat etmedim ama zaten 850w için çok fazla bir para bu rahat 1000-1200w kaliteli psu alınabiliyor. Corsairin psularını corsair üretmiyor zaten.
1778475629739.webp

CWT üretimi psular bunlar corsair etiket basıp satıyor.
Yanlış anlaşılmasın bütün psu'lar için böyle 2-3 tane nadir hem üretici hem de marka olan markalar var , FSP , Seasonic , High power gibi.

Ekler

• 1778475675966.webp
    1778475675966.webp
    102 KB · Hit: 3
Kasaya çok vermişsin , ana kartın çok iyi ancak 2-3k kısılarak b850-p alınabilirdi ancak onun harici şuna buna çok vermişsin diyebileceğim bir parça yok bravo.

Bir de sistem için acelen yoksa ekran kartını iptal et rezalet bir model.

sık sık 50-51k civarına düşüyor soğutması asus tuf'a yakın.
İlk b850-p alacaktım ancak fiyatları yüksekti az daha verip düzgün almak istedim (baya arada kaldım hatta)
hocam zotac indirime girdi geçenvatanda 47k ya alcaktım ama 3 taksit yapıyordu, onun yerine kredi kartına peşin 9 taksit yapıyordu o rtx5070 gigabyte eeagle onu aldım o yüzden ? Ben iyi diye biliyordum neden kötü ki

Neyse konudan çok şaşmalayım :D benim bulduğum en ucuz dram li ssd bu.

Peşin fiyatına 3-6 taksit olan yerler var belki işine yarayabilir.

İlk b850-p alacaktım ancak fiyatları yüksekti az daha verip düzgün almak istedim (baya arada kaldım hatta)
hocam zotac indirime girdi geçenvatanda 47k ya alcaktım ama 3 taksit yapıyordu, onun yerine kredi kartına peşin 9 taksit yapıyordu o rtx5070 gigabyte eeagle onu aldım o yüzden ? Ben iyi diye biliyordum neden kötü ki
Hocam gigabyte değil windforce ve eagle modelleri kötü :D hem çok sesli hem de çok sıcak çalışıyor bu 2 model üstüne bir de SFF yani daha küçük modeller olunca çok kafa ütüler. Düşük kartlarda çok sorun çıkarmıyor ama yüksek kartlarda biraz can sıkabilir.

Hocam gigabyte değil windforce ve eagle modelleri kötü :D hem çok sesli hem de çok sıcak çalışıyor bu 2 model üstüne bir de SFF yani daha küçük modeller olunca çok kafa ütüler. Düşük kartlarda çok sorun çıkarmıyor ama yüksek kartlarda biraz can sıkabilir.
Gördüm hocam peşin 6 taksitle olabilir teşekkürler.
Bu ekran kartı konusunda da yardımcı olursanız çok sevinirim

hmm anladım. Araştırdığımda zotac daha sesli olur diyorlardı ama? Zotac ile arasında hangisi mantıklı ?

Bir de kasayı dediğiniz gibi biraz fazla verdim ama kalın saç telli ve 7 fanlı aldım antalyadayım çünkü ısınma yapmasın diye

Olurum hiç sorun değil :D dediğim gibi ekran kartı için biraz bekleyin indirim veya bu colorful 50-51k civarına düşerse direkt alırsınız. Tank gibi çok kalın zaten.

hmm anladım. Araştırdığımda zotac daha sesli olur diyorlardı ama? Zotac ile arasında hangisi mantıklı ?

Bir de kasayı dediğiniz gibi biraz fazla verdim ama kalın saç telli ve 7 fanlı aldım antalyadayım çünkü ısınma yapmasın diye
NZXT h6 flow veya msi mag pano alınabilirdi hocam ancak kasa konusunda zevkler ve renkler tartışılmaz o yüzden bir şey demek bana düşmez :D
SFF modellerin hepsi kötü hocam iyinin kötüsü diyebileceğim phoenix-s var sadece.

Hmm anladım hocam... Şimdi 9 taksitle aldığım için iadesi de uğraştırır beni diye düşünüyorum. Kasada zaten 7 fan var, bir de zotac da bile insanlar iyi yorum yapmış ki ai ile karşılaştırdığımda ikisini zotac daha sesli çalışıyormuş ama memnun olan insanlar var onda. Aldığım modeli dediğmi gibi bilmiyorum ama alırken böyle düşündüm.

Şimdi iade et vs çok sorun yoksa etmek istemem açıkcası :D

Kc3000 ile aynı fiyat kc3000 çok daha mantıklı kioxia çok ısınıyor sağlığı hızlı düşüyor

Kc3000 ile aynı fiyat kc3000 çok daha mantıklı kioxia çok ısınıyor sağlığı hızlı düşüyor
Evet kc3000 ile aynı fiyattaymış :D kesinlikle kc3000 daha mantıklı. Sağlığı daha hızlı düşmesi olayı ısınırsa öyle eğer iyi bir pasif soğutma varsa sorun olmaz.

Evet kc3000 ile aynı fiyattaymış :D kesinlikle kc3000 daha mantıklı. Sağlığı daha hızlı düşmesi olayı ısınırsa öyle eğer iyi bir pasif soğutma varsa sorun olmaz.
Biraz baktım da taksiti de yok. Sizce değer mi ekstra 1000 2000 tl vermek bu model için?

Keşke b850m force pasif soğutma kısmına takılı yük altında 76 dereceleri görüyor :/ laptopta bakır + termal ped var onda da 78 derecelerde kc3000 soğutma vs. Yok oyunlarda 55 derecede kioxia soğutma olmasına rağnen 68 derecelerde

Hocam yukardaki mesajıma bakma şansın olur mu müsait olduğunda acaba?

Biraz baktım da taksiti de yok. Sizce değer mi ekstra 1000 2000 tl vermek bu model için?
Kesinlikle değer ancak taksit yok ise can sıkabilir.

Hmm anladım hocam... Şimdi 9 taksitle aldığım için iadesi de uğraştırır beni diye düşünüyorum. Kasada zaten 7 fan var, bir de zotac da bile insanlar iyi yorum yapmış ki ai ile karşılaştırdığımda ikisini zotac daha sesli çalışıyormuş ama memnun olan insanlar var onda. Aldığım modeli dediğmi gibi bilmiyorum ama alırken böyle düşündüm.

Şimdi iade et vs çok sorun yoksa etmek istemem açıkcası :D
Hocam sana gelsin testini yap :D eğer sesinden ve sıcaklıklarından memnun kalırsan hiç bir şeyle uğraşmazsın. Jelatinini vb. çıkarma da uğraştırmasınlar THH ile falan.

Keşke b850m force pasif soğutma kısmına takılı yük altında 76 dereceleri görüyor :/ laptopta bakır + termal ped var onda da 78 derecelerde kc3000 soğutma vs. Yok oyunlarda 55 derecede kioxia soğutma olmasına rağnen 68 derecelerde
O kadar ısınıyor mu gerçekten ya ? benim nv3 ssdm ısınmasıyla ünlü 55-56 dereceyi geçmiyor :D

Şunu buldum taksiti var DRAM var ve Caner Uncu'nun tier listinde HİGH-END olarak geçiyor.

Kesinlikle değer ancak taksit yok ise can sıkabilir.

Hocam sana gelsin testini yap :D eğer sesinden ve sıcaklıklarından memnun kalırsan hiç bir şeyle uğraşmazsın. Jelatinini vb. çıkarma da uğraştırmasınlar THH ile falan.

O kadar ısınıyor mu gerçekten ya ? benim nv3 ssdm ısınmasıyla ünlü 55-56 dereceyi geçmiyor :D
Olur hocam, testini stres testi ile mi yapmamı önerirsin?

Valla canımı sıktı...Sistem toplamaya başlarken hiç bu fiyatlara çıkacağım aklıma gelmemişti bilsem toplamazdım heralde:D
OEM sistem vardı onu alacağım diye yola çıktım ama kalitesiz parçalar varmış sonra kendin toplarım diye bi girdim 120k tutacaktı hesapta sonra 130 oldu 134 oldu 138 oldu şimdi 9k ya bunu alırsam 141k olcak ve ram daha almadım ama 20k dan saydım ramleri de.

Bilmiyorum sizce ne yapılmalı DRAM için 7k peşin fiyata 6 taksit yerine 9200tl amazonda yine 6 taksitle var şuan

Arkadaş battık valla :confused:

Geri