Arama sonuçları: *

• Users: ZlpFilee
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. ZlpFilee

Max 15K fiyata 2K Monitör Önerisi

Hocam monitör gelince ne gibi testler yapmam lazım? Ya da bir ayar yapmam lazım mı? Bilginiz var mı o konularda?
  2. ZlpFilee

Öneriler için teşekkürler. Başka forumlara ve yabancı incelemelere de baktım ve KTC H27E6 markasını aldım 11K fiyata. Monitörden şüphem yok ama teknik destek nasıl ona emin değilim. İnce hesaptan aldım, oraya güvendim şahsen.
  3. ZlpFilee

Bilerek OLED bakmıyorum. Dediğim gibi evden çalışıyorum ve ekranda sabit uygulamalar oluyor. Bu da oled monitörlerde sorun oluyormuş galiba. O bölgede ki ışığın çok çalışmasından kaynaklı falan.
  4. ZlpFilee

15k dedim hocam 25k değil
  5. ZlpFilee

Bu markayı ilk defa duydum. Güvenilir mi acaba?
  6. ZlpFilee

Evden çalışıyorum. İşimden dolayı 27 inc altında almayı düşünmüyorum, küçük geliyor. Ayrıca masamdan dolayı da 27 inc üstünde monitörde istemiyorum hocam. 27 inc 2k monitör önerileri daha çok işime yarar açıkcası.
  7. ZlpFilee

Arkadaşlar normalde Casper Excalibur 2k 144hz monitör kullanıyordum. Uzun süredir ekranın orta ve sağ tarafında siyah dikey şerit şeklinde kararma vardı. Bugün ise önce sol taraf, ardından tüm ekran ışığı söndü. ChatGPT ye göre "Backlight failure" sorunuymuş olay. Yine 2k monitör arıyorum ama...
  8. ZlpFilee

2560x1440p çözünürlüğe ne deniyor

Aynı şey, farklı isim.
  9. ZlpFilee

Android 20K ya Redmi Note 14 Pro Alınır mı?

Arkadaşlar marka takıntım yok. Şuan huawie p30 lite kullanıyorum ve yetersiz geliyor. 20k civarına telefon almayı düşünüyorum. Xiaomi sitesinde 12/512 MediaTek Helio G100-Ultra 6 nm gelişmiş işlemcili Redmi note 14 pro telefon 2k lık indirim ile 19500 civarına geliyor, yanında buds 6 lite...
  10. ZlpFilee

Bilgisayarım çok donuyor yardım edin lütfen

Arkadaşlar neyden kaynaklanıyor bilmiyorum ama bilgisayarım da hiç bir sorun yokken, yakın zamanda donmalar yaşamaya başladım. Ayrıca bu donmalar anlık git gel yapmıyor, bazen chrome açarken, oyun açılırken, discord ekran paylaşırken, bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra bile hafif kasmalar...
  11. ZlpFilee

Öneri Gigafiber Modem veya Router önerisi

WAN portuna bağlarsam modem mi olacak bu cihaz? Ayrıca dediğim gibi WAN portuna takınca Ana modemden gelen kabloyu, bilgisayara internet gelmiyor.
  12. ZlpFilee

@eren28tr @BarisSeyhan Tplink Ax3000 modeli geldi de bunu nasıl bağlamam gerekiyor? Ana modemden gelen kabloyu, TP'ye taktım. TP'nin içinden çıkan cat5-e kabloyu da TP den Pc ye taktım. Bilgisayarda şuan hızlarım 1k/1k civarında şuan bir problem yok. Telefon içinse halledemedim. Ne TP link wifi...
  13. ZlpFilee

TP-Link Archer aldım yorumlarınıza istinaden. Teşekkürler.
  14. ZlpFilee

1.5-2 civarlarına çıkarım ama o kadar pahallı olmasa daha iyi olur 1717418299 Valla bilmiyorum hocam. Dediğim gibi yeni modem yada router neyse artık, pc kasama gelen kabloyu ona takacağım wifi için. O cihazdan tekrar küçük kablo ile kasama da aktaracağım.
  15. ZlpFilee

Arkadaşlar evimde uzun süredir Türknet 1k/1k interneti bulunuyor. Kablo ile bilgisayarda yüksek hızlardayım zaten ama modem ile arada mesafe olduğu için telefon interneti yok gibi bir şey. Daha önce Mi Wi-Fi Range kullanmaya çalıştım ama o da yetersiz kaldı wifi için. Modem mi olması gerekiyor...
  16. ZlpFilee

Öneri Kablosuz Kulaklık Önerisi Yapar Mısınız?

Mik olarak hyperx quadcast kullanıyorum. Verdiği ses daha önemli benim için şahsen.
  17. ZlpFilee

Bütce önemli değil o yüzden belirtmedim. Tabi 10-15 binlik kulaklıkta olmasın yani. 1702907946 Bakıyım hemen.
  18. ZlpFilee

Peki önerdiğin bir kulaklık var mıdır? Yoksa eğer Steelseries 7+ alacağım galiba
  19. ZlpFilee

Merhabalar şuan kablolu olarak Rampage pulsar kullanıyorum ve ses seviyesi yüksek olduğu için tatmin ediyor. Kablo ile uğraşmak istemiyorum artık ve ses seviyesi yüksek kablosuz kulaklık almaya karar verdim. (Fiyat önemli değil) SteelSeries Arctis 7+ ve Arctis 9 arasında kaldım. Bu 2...
  20. ZlpFilee

Superonline aldim iyi mi

Bina İçi Elektronik Haberleşme Tesisatı Teknik Şartnamesinin uygulanmaya başlamasıyla yeni yapılan binalarda sağlanacak faydalar aşağıda sıralanmaktadır. Bina yapımı sırasında dairelere kadar bina içi fiber optik kablo çekimi zorunluluğu getirilmiştir. Böyle bir şey getirilmişti o yüzden yeni...
Geri