Arama sonuçları: *

1. Y

Neyi Upgrade Etmeliyim

Merhabalar ben Witcher 2, Stranded Deep, The Forest vb. gibi oyunları 60 fps de oynamak istiyorum fakat sistemim bunun için yeterli değil sistemimde neyi veya neleri değiştirirsem bu oyunları rahatlıkla 60 fps de oynayabilirim. Öneri yazarken bütçemin çok fazla olmadığını göz önüne alırsanız...
  2. Y

Düşük sistem gereksinimli hikayeli co-op oyun önerisi

Merhaba ben arkadaşımla birlikte oyun oynamak istiyorum fakat bilgisayarım onun bilgisayarına göre çok kötü, birlikte oynayabileceğimiz güzel hikayeli tavsiye ettiğiniz oyunlar neler? 1629834540 Kendi sistemimi de atayım kusura bakmayın unutmuşum buyrun buda sistemim; Ekran Kartı: Nvdia GT420...
  3. Y

Valorant'da manasız kasma

teşekkür ederim.
  4. Y

Ben sistem gereksinimlerini karşılıyor mu diye baktığımda youtube de adamlar ekran kartımla 150 fps civarı alıyorlar. Sonra dedim belki darboğaz oluyor işlemcide full de çalışmıyor.
  5. Y

Benim sistemim öyle güçlü bir sistem değil fakat çoğu giriş seviyesi oyunu rahatlıkla açabiliyor. Valorant girdiğimde ise nedensiz anlık drop ve fps düşüşleri yaşıyorum. Donanımlarımın kullanımına MSI AFTERBURNER yardımı ile baktım ekran kartı ve işlemci %70-%85 arası ram kullanımı ise %85-%90...
Geri