Valorant'da manasız kasma

Reaksiyon skoru
0
Benim sistemim öyle güçlü bir sistem değil fakat çoğu giriş seviyesi oyunu rahatlıkla açabiliyor. Valorant girdiğimde ise nedensiz anlık drop ve fps düşüşleri yaşıyorum. Donanımlarımın kullanımına MSI AFTERBURNER yardımı ile baktım ekran kartı ve işlemci %70-%85 arası ram kullanımı ise %85-%90 arası yani değerler %100 ya da ona yakın bir değer değil ram dışında bu fps düşüşleri, droplar ramlerden kaynaklımı eğer ramlardan kaynaklı değilse neyden kaynaklı olabilir bir şekilde oyunu oynamak istiyorum.
////////////////
Sistemim:
Ekran Kartı: Nvidia GT 420
İşlemci: Xenon E5405 2.0 ghz 4 çekirdek 12mb önbellek
Ram: 4 GB 1333 mhz

Benim sistemim öyle güçlü bir sistem değil fakat çoğu giriş seviyesi oyunu rahatlıkla açabiliyor. Valorant girdiğimde ise nedensiz anlık drop ve fps düşüşleri yaşıyorum. Donanımlarımın kullanımına MSI AFTERBURNER yardımı ile baktım ekran kartı ve işlemci %70-%85 arası ram kullanımı ise %85-%90 arası yani değerler %100 ya da ona yakın bir değer değil ram dışında bu fps düşüşleri, droplar ramlerden kaynaklımı eğer ramlardan kaynaklı değilse neyden kaynaklı olabilir bir şekilde oyunu oynamak istiyorum.
////////////////
Sistemim:
Ekran Kartı: Nvidia GT 420
İşlemci: Xenon E5405 2.0 ghz 4 çekirdek 12mb önbellek
Ram: 4 GB 1333 mhz
Sistem olarak RAM yetersiz ben de dieğr sistemde 4 GB RAM ile oynarken böyle kasmalar meydana geliyordu kısacana siz bu RAM miktarını 8 yapmadığınız sürece bunlar devam edecek.

hocam hem ram hemde ekran kartında dolayı o gt 420 ekran kartı cok kötü bir kart bendede vardı

Ben sistem gereksinimlerini karşılıyor mu diye baktığımda youtube de adamlar ekran kartımla 150 fps civarı alıyorlar. Sonra dedim belki darboğaz oluyor işlemcide full de çalışmıyor.
Dediğim gibi ram yetersiz kalıyor büyük ihtimalle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,534
Üyeler
198,989
Son üye
Ömer Uçar

Geri