Arama sonuçları: *

• Users: Mvnmt35
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

10 K Bütçe İle Fare Önerisi

tutuş ergonomosi nasıl rahatmı son sorum bu hocam kusura bakmayın
  2. M

deathadder v2 kablolu var biraz büyük evet ama rahattı ergonomik olarak nasıl hocam viper v3 pro birde malzeme kalitesi nasıl
  3. M

deathadder v3 pro nasıl viper a göre
  4. M

viper v3 pro da içime siniyor ama bazıları kronik tekerlek sorunu var diyor
  5. M

viper v3 pro nun swichleri nasıl hocam değişebilirmi elimde eskiden kalma asus rog sica vardı sağ tık bozulmuştu ama switch alıp yenilemiştim mükemmeldi çöpe gitmekten kurtarıyor ürünü birde orta tık ve scroll genelde hızlı bozulanlardan kronik sorunu varmı rahatlığı nasıl
  6. M

onlarında stoğu yok hocam 1776602071 logitech inde stoğu yok razer viper v3 pro veya asus rog kerin 2 en olabilir sçeneklerde
  7. M

10 K bütçe ile gamepad önerisi

Arkadaşlar merhaba üst düzey ömürlük bir gamepad arıyorum elimde cylone 2 var ama onda LB tuşunda sorun çıktı ara ara takılıyor hissi veriyor araştırdığım kadarıyla Gamesir G7 Pro ZZZ edition da LB ve RB dahil mekanik tuşmuş bu gamepad alınır mı? kronik sorun istemiyorum ve bu gamepad çantasına...
  8. M

arkadaşlar asus rog keris 2 originde karar kıldım sizce iy mi ?
  9. M

bunun stoğu yok zaten
  10. M

Birde asus rog keris 2 origin buldum bunda switchler hotswap ve kaliteli gibi razerde bu yok ne alsam karar veremedim
  11. M

Arkadaşlar merhaba. Tutuş şeklini bilmiyorum ama Razer DeathAdder V2 kablolu var bana rahat geliyordu ama bozuldu artık o yüzden yeni bir şey alacağım iyi bir şey olsun istiyorum. Aklımda ASUS ROG Gladius 3 veya Razer V3 Pro var bilmiyorum bunlardan daha iyi model var mı ama hem laptopta hem...
  12. M

Lenovo LOQ (5070 115W / i7-13650HX / 24 / 1 / 144) | 65 bin TL (6 taksit)

Hocam bende bunun 17.3 inc versiyonu var 14700HX rtx 5070 24 gb ram 1 tb ssd modeli ekim basindan beri kullanıyorum hiçbir sorununu görmedim 3 yıl garantiside var. 63 e aldiydim ben bunu ve cok arastirdim yeni 15-17***10 serilerinde anakart ve ic dizayn komple değişmiş deniyor asıl sorunlu...
  13. M

❌İndirim Bitti! 53K Lenovo loq İ7 13650 rtx 5070 24 gb / 1tb

Gpu artifact olayı bambaska bur sorun her elektronik üründe sorun problem çıkabilir bu kronik seviyede olmadığı sürece normal sayılır anakart daha önemli lenovo için ama koskoca firma eminim derslerini almıştır diye düşünüyorum garanti ve servis desteği ise güzel diye duydum bu markanın
  14. M

❌İndirim Bitti! 53K Lenovo loq İ7 13650 rtx 5070 24 gb / 1tb

Ekim 2025 te 63 e bunun 17 inç ve 14700hx olan versiyonunu almıştım hala kullanıyorum bir sorununu görmedim 3 yıl garantili anakart ve ic dizaynı tamamen değişmiş deniyor 15***9 seri laptoplara göre 15***10 serisi yeni seri yani
  15. M

🔥İndirim Lenovo RTX 5070 115w | i7-13650HX | 24GB RAM | 1TB SSD laptop 65.999₺🔥

Ekim 10 2025 te lenovo loq 17ırx10 aldım 63.000 e 14700HX ve rtx 5070 olarak ekranda 17.3 inç 24 ram 1 tb ssd. Memnunum şimdiye kadar baya araştırdım 9.nesil loqlarda kronik anakart sorunlu 10.nesil 5000 serili loqlarda hem anakart hemde ic dizaynı değişmiş
  16. M

Yarım klavye önerisi

Hayır o anlamda değil kırmızı gibi sessiz switch istiyorum
  17. M

Yarım klavye önerisi

O zaman iyi ya en ufak boy bunlar galiba çantada taşıma olayı da var çünkü birde switch leri nasıl bunun
  18. M

Yarım klavye önerisi

Bu klavye iyi gibi duruyor işte kablolu olması sorun değil sadece o kablo tak çıkarli olursa iyi olur çantada taşırken söküp taşınabilir 1763290832 Birde switch nasıl bunun hotswap olmasida iyi aslında. Masaüstü pc de var bende ondada asus rog scope 2 96 var ağır ama.
  19. M

Yarım klavye önerisi

Butce artabilirde ne kadar artmasi lazım. Bu attığınız model hot swap falan iyi gibi duruyor bu iş görmezmi
  20. M

Yarım klavye önerisi

yada bunlar kötü sanırım en düşük yüzde 60 klavye var onlarda olur sadece olabildiğince kompakt olsun çantada fazla yer kaplamasın birde soldaki shift büyük olsun bütçem yüksek yeterki iyi ve istediklerimi karşılasın illa rakam lazımsa 3k-4k diyebilirim tabi siz en mantıklı f-p olanı önerirseniz...
Geri