Arama sonuçları: *

• Users: SamTR
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. S

Realme aktivasyon tarihi

Olabilir. Aklıma sadece bu konu takıldı. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.
  2. S

Realme aktivasyon tarihi

Realme nin bu modeli Türkiyede üretiliyor gümrükle alakalı işlem yapılmıyordur.
  3. S

Realme aktivasyon tarihi

İmei si kayıtlı çıkıyor onu sorgulattım fakat aktivasyon tarihi 3 ay önce aktif edilmiş olarak gözüküyor. Realme müşteri hizmetlerini aradım bana hat takılıp aktif edildiğini söylediler. Belki fabrika test amaçlı aktif ettiğinizde düşünüyorum. Çünkü telefonun çıkış tarihiyle arasında 1-2 gün...
  4. S

Yardım Oppo Realme C25 hakkında

1637441279 Merhaba arkadaşlar bugün realme c25 telefon aldım. Realme nin kendi sitesinden imei sorgulaması yaptım. İmei numarası kayıtlı fakat alt tarafta aktivasyon tarihi yazıyor. Yeni aldığım telefonun aktivasyon tarihi 24 /08/2021 olarak gözüküyor yani 3 ay önce aktif edilmiş. Realme...
  5. S

Realme aktivasyon tarihi

Merhaba arkadaşlar bugün realme c25 telefon aldım. Realme nin kendi sitesinden imei sorgulaması yaptım. İmei numarası kayıtlı fakat alt tarafta aktivasyon tarihi yazıyor. Yeni aldığım telefonun aktivasyon tarihi 24 /08/2021 olarak gözüküyor yani 3 ay önce aktif edilmiş. Realme müşteri...
Geri