Realme aktivasyon tarihi

SamTR

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhaba arkadaşlar bugün realme c25 telefon aldım. Realme nin kendi sitesinden imei sorgulaması yaptım. İmei numarası kayıtlı fakat alt tarafta aktivasyon tarihi yazıyor. Yeni aldığım telefonun aktivasyon tarihi 24 /08/2021 olarak gözüküyor yani 3 ay önce aktif edilmiş. Realme müşteri hizmetlerini aradım bana hat takılıp aktif edildiğini söylediler. Bu telefonun çıkış tarihide aktivasyon tarihinden bir gün önce veya sonra olarak internet teki haberlerde, sitelerde çıkıyor. Telefon acaba fabrikadan çıkışta test edildiği için mi öyle gözüküyor yoksa kullanılmış olabilir mi?

Ekler

• Screenshot_20211120_234356.jpg
    Screenshot_20211120_234356.jpg
    166.8 KB · Hit: 59
btkdan sorgular mısınız hocam orası daha önemli ama telefonu kapalı kutu almadıysanız bir sorun var sıfır diye aldıysanız 2.el olabilir

E-devlet'e girip BTK'dan sorgular mısınız? Orası daha önemli.
İmei si kayıtlı çıkıyor onu sorgulattım fakat aktivasyon tarihi 3 ay önce aktif edilmiş olarak gözüküyor. Realme müşteri hizmetlerini aradım bana hat takılıp aktif edildiğini söylediler. Belki fabrika test amaçlı aktif ettiğinizde düşünüyorum. Çünkü telefonun çıkış tarihiyle arasında 1-2 gün var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

btkdan sorgular mısınız hocam orası daha önemli ama telefonu kapalı kutu almadıysanız bir sorun var sıfır diye aldıysanız 2.el olabilir
Kapalı kutu aldım üstünde hiç bir hasar vs. bir şey yok.

İmei si kayıtlı çıkıyor onu sorgulattım fakat aktivasyon tarihi 3 ay önce aktif edilmiş olarak gözüküyor. Realme müşteri hizmetlerini aradım bana hat takılıp aktif edildiğini söylediler. Belki fabrika test amaçlı aktif ettiğinizde düşünüyorum. Çünkü telefonun çıkış tarihiyle arasında 1-2 gün var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kapalı kutu aldım üstünde hiç bir hasar vs. bir şey yok.
üretimde telefonun içine hat takıldığını sanmam muhtemelen gümrükte imei kaydı yapıldığı için aktive oldu

Olabilir. Aklıma sadece bu konu takılı. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.
ama çok aklınız takıldıysa realmenin müşteri hizmetlerini arayın sorun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,238
Üyeler
192,657
Son üye
Mete5834
Geri