Arama sonuçları: *

• Users: Exanimu
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Exanimu

1More EHD9001TA ANC TWS Kablosuz Bluetooth Kulaklık ₺615

Ben 13 Ekim 2023 de A101'den aldım, gelen ürün yanlış hatırlamıyorsam 2021 üretimiydi kulaklığın bataryası şarj tutmuyordu, ses kalitesi oldukça güzel ama ses seviyesi biraz kısık kalıyor, hele bu tarihte alırsanız batarya sorunu yaşamanız işten bile değil.
  2. Exanimu

IPad'in ekranı aşındı

Ekranın aşınması çok zor, terden v.s kirlenmiş olabilir ya da ekran koruyucusu varsa ekran koruyucusu aşınmıştır.
  3. Exanimu

❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Ekransız olan Dynatab75 Wisteria Switch switch modeli var, hissiyat kalite çok güzel de switchlerin dayanıklılığını beğenmedim kısa sürede çift basma veya basmama sorunları yaşadım
  4. Exanimu

DOLAP UYGULAMASI SORU

Satıcının hesabı dolapta yoksa nasıl alacaksın? dolap üzerinden ilan satın alırsan video kaydı ile kargoyu açarsın bir sorun çıkarsa dolap yardımcı olur.
  5. Exanimu

Bu kablo gpu ya mı takılıyor

Ekran kartı kutusundan çıkan aparatı kullanmana gerek yok senin psu da nvidia uyumlu kablo var direkt onu kullan.
  6. Exanimu

DOLAP UYGULAMASI SORU

Dolap hesabı kapanmışsa laptopu nereden alacaksın? eft ile v.s sakın alma dolandırıcıdır.
  7. Exanimu

125 CC scooter önerisi

Bence Rks VRS 125 araştır 82bin tl civarı fiyatı var, 14,5hp, ön-arka abs, aydınlatma 2 kısa 2 uzun 4 mercekli ön far, dayang üretimi çin malı motorlarının arasında nadir kaliteli olanlarındandır varyatör konusunda suzuki burgman kopyası tasarım yapmışlar gerçekten performanslı ve dayanıklı...
  8. Exanimu

Bluetooth nasıl kuracağım

Bluetooth dongle mı kurmaya çalışıyorsun? çünkü bahsettiğin anakartta dahili bluetooth yok.
  9. Exanimu

Yardım Superlight 2 Bağlantı Problemi

Yani sorun onda olsa bile çok ta dert değil usb 3.0 uzatma kablosu alırsın dongle'ı ona takarak o şekilde de kullanabilirsin.
  10. Exanimu

Yardım Superlight 2 Bağlantı Problemi

Ben de aynı sorunu yaşıyordum en son fark etmeden farklı bir type-c kablo ile bağlamışım ondan sonra sorun çözüldü, dongle'ı farklı bir kablo ile bağlamayı deneyebilirsin.
  11. Exanimu

Yardım Arkadaşlar yeni m2 sddyi buraya mı takıcam yardım?

Çıkartmana gerek yok ve zaten o etiketin üstünde çıkartılırsa garanti dışı bırakılır yazıyor.
  12. Exanimu

Amazonda ekstra gümrük vergisi çıkar mı? (Klavye: Redragon K686 PRO SE)

Gelir gelmesine de gümrüğe takılacağı için bir gümrük müşavirine noter ile vekalet verip gümrükten çekilmesini sağlaman gerekir, internetten araştırırsan görebilirsin saçma miktarda yüksek fiyatlar çekiyorlar.
  13. Exanimu

Çözüldü✓ BTK'dan gelen cihaz kayıt dışıdır mesajı

Bilmeyen herkes yorum yapmış adam diyor ki zaten garantiye gitti orada anakart değişimi yapıldı, imei de anakarta bağlı olduğu için kayıtsız olarak gözüküyor, direkt servis ile iletişime geçin anakart değişimi yapıldığında servis btk sistemine işliyor bozuk anakartın imei si iptal olup yeni...
  14. Exanimu

Pcie 4.0 m2 pcie 3.0 hızında çalışıyor ! çözene ödül

Ekran kartı dışında başka bir pci-e kart takılı mı? ve kaç tane sata disk bağlı? sadece sata disklerin bağlantısını kesip bir de öyle dener misin?
  15. Exanimu

Samsung S23 Ultra Batarya değişimi

Şu ana kadar s7 ve note 10 plus cihazlarını uzun süre kullandım iki cihazda da garanti bitimine bir-iki ay kala servise hızlı şarj bitmesi %10 un altında iken bir anda kapanma şikayeti ile cihazımı teslim ettim aynı gün iki cihazda da ücretsiz batarya değişimi yapıldı, eğer istanbuldaysan...
  16. Exanimu

Yurtdışı E-Bay Monitör Siparişinde Ne Kadar Vergi Çıkar

Hocam öncelikle linkteki ürünün açıklamasına bakarsanız bahsedilen monitör için arıza tespit sevisinin ilanı olduğunu görebilirsiniz, ayrıca 30euro üzerinde kalan tüm siparişler bireysel olarak işlem görmediği için gümrük müşavirliği ile anlaşıp noterden anlaştığınız müşavirliğe vekalet vermek...
  17. Exanimu

Çözüldü✓ Kasamda güç kaynağından gelen çoklu kablolardan birisi çıkık duruyor bir hatamı

Görünüşe göre bu kasanın ön panelindeki usb portlarının bağlantısı, endişe edecek bir durum yok ancak kısa devreye yol açmaması için pini çıktığı yere takman gerekiyor ya da ben yapamam dersen şimdilik bir sorun yaşamamak için direkt anakart üzerinden soketle birlikte kabloyu sökebilirsin.
  18. Exanimu

Aldığım ekran kartını internette bulamıyorum.

OEM bir kart, markası yok, gördüğüm kadarıyla bazı lenovo marka hazır bilgisayarlarda kullanılmış.
  19. Exanimu

konu pasaport ve yurt dışı

Birleşik Arap Emirlikleri, çoğunlukla emek ve fuhuş amacıyla kaçırılan erkek ve kadınlar için bir varış ülkesidir. Bazıları daha sonra, ücret ödenmeden aşırı çalışma saatleri, pasaportların yasadışı olarak alıkonulması, hareket kısıtlamaları, ücretlerin ödenmemesi ve işverenleri tarafından...
  20. Exanimu

ALLAH ASKİNA YARDİM EDİN

Ayarları yüksetmeyi dene, tüm ayarları ultra msaa kapalı iken ortalama 100fps alman gerekiyor, gta 5 oyun motoru düşük ayarlarda ekran kartını tam performanslı kullanamıyor, performans artışı için ayarları kıstığınızda tam tersine performans düşüyor.
Geri