Yardım Superlight 2 Bağlantı Problemi

SEmrey

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
505
Merhaba arkadaşlar,

Mouse yaklaşık 1 yıldır bende son 2 aydır bu problem başıma geliyor diyebiliriz. Mouseumu kablosuz kullanıyorum. Bazen bilgisayarımı açtığımda mouse çalışmıyor ve ekranda imlecim çıkmıyor. Ancak mouse'un üzerinde ki bildirim ışığı yanıyor. Bende dongle çıkar tak yapıyorum yaklaşık 2-3 çıkar yapmadan sonra mouse kendine geliyor ve kullanabiliyorum. G Hub programım yüklü ve güncel. Farklı bir USB portuna taktım ancak çözülmedi. Böyle bir sorun yaşayan var mı. Arada elim yanlışlıkla dongle'a değiyor ve bağlantı gidiyor, tekrardan dongle'ı çıkar tak yapmam gerekiyor. Elimde adam akıllı bir yedek mouse olmadığı için Garantiye'de göndermek istemiyorum.

Ben de aynı sorunu yaşıyordum en son fark etmeden farklı bir type-c kablo ile bağlamışım ondan sonra sorun çözüldü, dongle'ı farklı bir kablo ile bağlamayı deneyebilirsin.

Ben de aynı sorunu yaşıyordum en son fark etmeden farklı bir type-c kablo ile bağlamışım ondan sonra sorun çözüldü, dongle'ı farklı bir kablo ile bağlamayı deneyebilirsin.
Bunu test edeyim mantıklı geldi. Umarım o type-c den dişi USB'ye çeviren parçada sıkıntı yoktur. Eper sorun ondaysa yandım

Bunu test edeyim mantıklı geldi. Umarım o type-c den dişi USB'ye çeviren parçada sıkıntı yoktur. Eper sorun ondaysa yandım
Yani sorun onda olsa bile çok ta dert değil usb 3.0 uzatma kablosu alırsın dongle'ı ona takarak o şekilde de kullanabilirsin.

Hocam bende bir sorun yok acaba bilgisayar falan çokmu uzak kalıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,428
Üyeler
183,427
Son üye
tayfuneser1903
Geri