Yardım Scyrox V6 Dongle Kaybettim yardım

emrede00

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
297
Selam arkadaşlar,
Yaklaşık 1 ay önce Scyrox V6 mouse almıştım fakat dongle’ını kaybettim. Aynısından tekrar almamak için Attack Shark R5 Ultra sipariş ettim. Scyrox.com’da dongle satılıyor ancak gümrük, vergi ve kargo ücretleri derken 1.000 - 1.500 hatta 2.000 TL civarına geliyor.

Acaba Türkiye’de 16-17 dolarlık bu dongle’yı satan biri var mı? Ya da ikinci el olarak mouse’unu kıran, dongle’ı boşa düşen birisi varsa satın alabilirim.

Umarım Attack Shark R5 Ultra’dan memnun kalırım, çünkü Scyrox V6 çöp oldu ve gerçekten çok iyi bir mouse fiyatına göre ve dongle'ı kaybettiğim için üzülmedim değil.

konudan bağımsız mouse nasıl iyi mi beğendiniz mi

çok çok iyi mouse hocam harika gerçekten eksi diyebileceğim bir şey yok elim fazla terliyordu aslında ama cs2 oynarken terlemiyordu valorantta terliyordu garip şekilde oynayış tarzından herhalde ama gerçekten özellikleri vs hepsini sorunsuz veriyordu elinde bir şey yokmuş gibi 43 gram mouse mu olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

attack shark r5 ultra'yı soruyorsanız o daha gelmedi hocam dün akşam sipariş verdim pazartesi verilecek kargoya herhalde.

çok çok iyi mouse hocam harika gerçekten eksi diyebileceğim bir şey yok elim fazla terliyordu aslında ama cs2 oynarken terlemiyordu valorantta terliyordu garip şekilde oynayış tarzından herhalde ama gerçekten özellikleri vs hepsini sorunsuz veriyordu elinde bir şey yokmuş gibi 43 gram mouse mu olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

attack shark r5 ultra'yı soruyorsanız o daha gelmedi hocam dün akşam sipariş verdim pazartesi verilecek kargoya herhalde.
hayır shark r5 i sormadım bende v6 almayı düşünüyordum kullanan birinin yorumunu almak istedim teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,009
Üyeler
183,043
Son üye
rocinante
Geri