Arama sonuçları: *

1. A

Ekran Kartım Çok Isınıyor

BAK KARDEŞİM PSU Büyük bir ihtimalle yetmiyor GPU'A ve yetmediği için Fanı dönerken ya da GPU Ramlerinin hızının aniden düşüp eski haline gelmesine yol açıyor ve aynı zamanda da Fanı istediği hızda döndüremediği için doğal olarak ısınabiliyor :)
  2. A

300-400TL arası
  3. A

Peki şuan alacak olsam ben şu PSU 'u almak istiyorum bütçem çok az bu arada... https://www.incehesap.com/xigmatek-en40711-600w-x-power-x-calibre-600-80-plus-power-supply-fiyati-44330/
  4. A

Katıldım bu adama :)
  5. A

Ben PSU yüzünden olabilir diyorum çünkü bir de oyun sırasında ekran kartı mhz 'si sabit durmuyor sürekli düşüyor.
  6. A

Param olsaydı yapmazdım ama malesef işte hayat şartları...
  7. A

Kasayı ben incehesap 'tan satın almıştım. İlk olarak Rx Vega 8GPU kullanıyordum daha sonra ikinci el olarak satın almıştım bu kartı. Hava akışının iyi olduğuna inanıyorum aklımı kurcalayan tek sorun PSU yüzünden mi acaba herkese sordum herkes PSU dedi değiştir dedi kullandığın PSU canlı bomba...
  8. A

3 tane önde fan var 1 tane egzoz fan var. Kasam Hiper HARMONY.
  9. A

Yok öncesinde de vardı hala var hiç değişmedi bu arada bütün oyunlarda ısınıyor ve gpu kullanıımında da dalgalanmalar da var %0 'a kadar düşüyor.
  10. A

Yenilemiştim 2hafta öncesinde
  11. A

CPU KULL. %50-60-70 sürekli değişiyor ama sabit durmuyor sorun PSU yüzünden diyor bazıları ama anlamadım ekonomik durumum da iyi değil şuan. Benimki Kasa kardeşim bu arada.
  12. A

Başlıkta da belirttiğim gibi oyun oynarken Gpu sıcklığım 85 dereceye kadar çıkıyor ve oyun anlamsızca kasıyor ve bu beni çok rahatsız ediyor oyunu 10-15 dk oynuyorum ve sıcaklık 85 derece oluyor ve fps 10-15 'e kadar iniyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.Oynadığım oyunlar genelde GTA V...
Geri