Ekran Kartım Çok Isınıyor

Param olsaydı yapmazdım ama malesef işte hayat şartları...
Alıcağınız zaman buraya bütçe belirtseydiniz daha iyisni bulunabilirdi, neyse iş işten geçmiş, güç kaynağı değişmeyi deniyebilirsiniz bir sürü etmen sebep olabilir.

Alıcağınız zaman buraya bütçe belirtseydiniz daha iyisni bulunabilirdi, neyse iş işten geçmiş, güç kaynağı değişmeyi deniyebilirsiniz bir sürü etmen sebep olabilir.
Ben PSU yüzünden olabilir diyorum çünkü bir de oyun sırasında ekran kartı mhz 'si sabit durmuyor sürekli düşüyor.

Ben PSU yüzünden olabilir diyorum çünkü bir de oyun sırasında ekran kartı mhz 'si sabit durmuyor sürekli düşüyor.
olabilir, denemekte fayda var çünkü bende 750 Ti kartımda benzer bir durum yaşamıştım, alırken en az 550W 80+ alın geleceğe yönelik olsun.

GPU nun tam dibine takicak bir fan alin. MX-4 Kaliteli bir termal macun alin zaten o kart ısınan bir kart kasanin kapagini açın acik kalsin fani gpu nun yanina koyun dediklerimi yaparsaniz bayağı duşer. Enazindan psu , kasa alana kadar

Kasayı ben incehesap 'tan satın almıştım. İlk olarak Rx Vega 8GPU kullanıyordum daha sonra ikinci el olarak satın almıştım bu kartı. Hava akışının iyi olduğuna inanıyorum aklımı kurcalayan tek sorun PSU yüzünden mi acaba herkese sordum herkes PSU dedi değiştir dedi kullandığın PSU canlı bomba falan dedi.

psu ile ilgili değil endişelenme bendede 5 yıllık radeon r7 370 ekran kartı var genelde oyunlarda 90-110 derece arasındadır :D

onun düşme sebebi ısınmasından kaynaklı benim 5 yıllık radeon r7 370 ekran kartımında hızı süreklü düşüyor çünkü 100 derecede çalışıyor kart daha fazla ısınmamak için kendi hızını düşürüyor bu her ekran kartında var

psu ile ilgili değil endişelenme bendede 5 yıllık radeon r7 370 ekran kartı var genelde oyunlarda 90-110 derece arasındadır :D
90-110 mu :D, kartın üstünde yumurta kırmaya deneyin bence hocam bunun için ayrı bir rehber isterim :).

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,342
Üyeler
191,711
Son üye
Xanat
Geri