Arama sonuçları: *

1. Mustafa Zahid

TCL QLED 4K 55" alınır mı?

Onvo, Axen, Sunny, Vestel, Nordmende gibi markalar pek sıcak gelmiyor. Samsung, LG falan bakayım dedim ama onlar da marka isminden ötürü baya pahalı. TCL televizyonlar özellik ve fiyat bakımından ideal duruyor. Sizce alınır mı? Alınmazsa ne almalıyım? QLED ve Google TV olması önemli...
  2. Mustafa Zahid

Öneri Makul fiyata kule tipi soğutucu önerisi

5600X kullanıyorum. Bütçe 2.000 olur mu bilmiyorum ancak 1.200-1.500 civarlarına varsa daha iyi olur. Eskiden bu fiyata Pearless Assassin veya Phantom Spirit vardı. Hepsi çok pahalanmış. Cuma gününe özel indirim varsa da güzel olur.
  3. Mustafa Zahid

Öneri Airpods 4 ANC veya Pro 2 fiyatına değer mi?

(Konuyu güncelledim, doğrudan editi okuyabilirsiniz) Yaklaşık 2 yıldan fazla bir süredir Jabra Elite 3 Active kullanıcısıyım. Memnun kaldım mı diye sorarsanız kaldım. Fakat artık bataryası hızlı bitmeye, bazen tek taraf çalışması, kutuya koyduğumda kendini kapatmayıp telefona bağlı kalması ya...
  4. Mustafa Zahid

Öneri 5.000-6.000 TL'ye monitör önerisi

Arkadaşıma alacağız. 1080p ve 165hz, mümkünse daha akıcı ve olabildiğince düşük ghosting yapan bir panele sahip monitör bakıyoruz. Değecek bir fiyat farkı varsa üstüne ekleyebilir (çok da abartı bir fark olmasın). Teşekkürler.
  5. Mustafa Zahid

Öneri 20.000 TL'ye annemin işini görebilecek Samsung telefon

Arkadaşlar anneme telefon bakıyoruz. Kendisi şu anda iPhone XR kullanıyor ve çoğu özelliğini kullanmıyor. Kendisinin istedikleri: sosyal medyaya girsin, şarjı fazla gitsin, yıl olarak uzun süre kullanabilsin. Normalde S24 FE sordum ancak o kadar çıkamayacağını söyledi. A56 falan mı bakalım ne...
  6. Mustafa Zahid

1200 TL bütçeye hangi soğutucu alınmalı?

Arkadaşlar Gaming Gen üzerinden iyzico ile 500 TL ve %10 indirimden yararlanarak indirim dahil şekilde 500-600 TL civarına soğutucu almak istiyorum. Thermalright baktım ancak Phantom Spirit 1600TL'ymiş. Onun yerine başka alabileceğim bir şey var mı yoksa illa onu mu alayım? İşlemcim R5 5600X...
  7. Mustafa Zahid

Yardım IPad Air M2 mi yoksa iPad 11 A16 mı?

Şimdi ben 11. sınıfım. Düzgün bir iPad alıp üniversitenin tamamında olmasa bile o zamanda bile götürmesini istiyorum. iPad M2 kullanan dostlarım işlemcinin yüksek olmasından dolayı bataryanın çok gitmediğini söyledi, ne kadar doğru bilemiyorum. Ek olarak uzun süre kullanacağım iPad M3 almayı...
  8. Mustafa Zahid

YouTube'da 120 FPS video?

Aklıma anlık olarak bir soru takıldı. 0.5x yavaşlatılıp da 60fps olan bir videoyu biz YouTube'a yüklesek ve izleyen kişi onu 2x'te izlese 120 Hz ekranlarda daha akıcı olur mu?
  9. Mustafa Zahid

IOS IOS 18'e geçmeli miyim?

iPhone 14 Pro kullanıyorum. Abimde 15 Pro Max var ve iOS 18 güncellemesi yaptığında pili biraz daha hızlı düşmeye başlamıştı. İş yerindeki bir abide 12 Pro ve 14 Pro Max var, onda da takılmalar meydana geliyordu. Şu an iOS 18.3.1 sürümü var. Sizce geçilebilir bir durumda mı veya sizin çektiğiniz...
  10. Mustafa Zahid

Ekipmanların Çin'den alınması hakkında

Arkadaşlar öyle merak ettiğim için sormak ve sizin fikirlerinizi dinlemek istedim. Mesela ben hayatım boyunca ekipman konusunda SteelSeries, Razer, Logitech üçlüsünden asla şaşmadım ve şaşmayı da şimdilik düşünmüyorum fakat ekipman önerisi isteyen insanların konularına girdiğimde hayatımda ilk...
  11. Mustafa Zahid

İnternet ve özellikle Instagram bir tek bende mi yavaş?

Dostlar bende 1 saattir Instagram açılmıyor böyle siyah ekran kalıyor. Şimdi de forumda hem mobil veri hem de WI-FI ile dolanırken sayfaların yüklenmesi 2 dakika sürmeye başladı. Bir şey oluyor da bizim mi haberimiz yok? Instagram zaten bugün baya saçmaladı, garip garip suikast videoları...
  12. Mustafa Zahid

Arkadaşım ile neredeyse aynı PC'yi kullanıyorum ancak benim FPS'im daha az?

Benim bilgisayar özelliklerim: -MSI RTX 3070 Ventus 3X OC -Ryzen 5 5600X -B450 M-K II -GSKILL FlareX 2x8GB 3200MHz -Stok CPU soğutucusu var fakat Kryonaut sürdüğüm için sıcaklıklarım düşük. Arkadaşın bilgisayar özellikleri: -RX 6700XT -Ryzen 5 5600 -B450M-Dragon -Corsair Vengeance 2x8GB 3200MHz...
  13. Mustafa Zahid

Çözüldü✓ Aktif SSD'yi söküp eski bir SSD taksam sorun olur mu?

Aktif olarak kullandığım bilgisayarın anakart modeli B450M-K II ve bir adet M2.SSD soketi bulunuyor. Eskiden kullandığım laptopta ise 1 tane HDD ve 1 tane M2.SSD'm vardı. İhtiyacım olan dosyaların HDD'de olduğunu sanıp şu anki bilgisayara HDD'yi taktım ama yanılmışım. Şimdi aktif kullandığım...
  14. Mustafa Zahid

Ryzen 5 5600X için 95C sıcaklık daha oyun ana menüsündeyken normal mi?

Daha oyuna yeni girdim sıcaklığım anında buralara fırladı. Stok soğutucu kullanıyorum da Rust gibi oyunlarda falan 86 derece alıyordum çok sorun etmiyordum. Bu MSI Afterburner yanlış falan mı gösteriyor nasıl bu kadar fırlamış olabilir? Bir de bu işlemcinin sınırı zaten 95 derece değil mi yani...
  15. Mustafa Zahid

iPhone 15lardan hangisini almak daha mantıklı?

Bahsetceğim şey başlığa sığmayacağı için böyle garip bir şey yazdım ama kısacası soracağım şey şu: iPhone SE2 128GB'den iPhone 15'e falan geçmeyi düşünüyorum. 128GB sana yetiyor mu diye sorarsanız iCloud yedeklemesi sayesinde galerim 1GB kapladığı için evet yetiyor. Basic iPhone 15 düşündüm ama...
  16. Mustafa Zahid

Maksimum 28.000TL hazır sistem önerisi

Arkadaşlar, kuzenim için bilgisayar bakıyoruz. Bütçe belirttiğimiz gibi 25-28 arası. İstemediği tek şey AMD ekran kartlı olması. Yani NVIDIA sistem önerirseniz sevinirim. Teşekkürler şimdiden
  17. Mustafa Zahid

Arctis 7+ mi G Pro X mi almalıyım?

Hangisini tercih etmeliyim arkadaşlar? Bazıları 7+ için kablosuz olduğundan mikrofonu ve ses kalitesinin ortalama kablosuz kulaklıklardan kötü olduğunu vesayre söylüyor. Benim için kablosuz olup olmaması önemli değil. Şu an kendim 5 senedir Arctis 5 kullanıyorum ve artık bitmiş durumda...
  18. Mustafa Zahid

250SR ile R25 arasındaki +120.000₺ değecek bir fark mı?

250cc motorlar için ilanlar arasında gezinirken aklıma bir an CF Moto 250SR falan geldi, dışarıda gördüğümde falan böyle karizmatik duruyordu diye fiyatını merak ettim. Baktığımda 250SR 2024 modeli 150.000₺ hatta daha düşükken R25 ABS 2023 modeller 230-240.000₺ falan. Bu aradaki on binlerce...
  19. Mustafa Zahid

Steam bakiyesini gerçeğe dönüştürcem ama nasıl

Beyler 1600 bakiyem var da bunu item alıp ByNoGame'de falan satarak yaparsam arada 300₺'den fazla eriyor. Aklıma başka bir fikir gelmedi yani nasıl yapabilirim millete %10 indirimle oyun falan mı atayım napayım edit: Valla Spider Man zart zurt öyle pahalı oyun isteyen varsa %10-15 uyguna...
  20. Mustafa Zahid

Steam profilini adam etmelik öneriler lazım

https://steamcommunity.com/id/mustyonder/ 40 seviye yaptım sırf 1 tane daha vitrin ekleyebilmek için. En çok oynadığım oyunlara göre veya havalı bir şey falan yapmak istiyorum. Puanım yeterince var her profil temasını falan da alabilirim öneri sunarsanız sevinirim. İsmi falan kendi adımı koymak...
Geri