Arama sonuçları: *

1. E

Monitör kendiliğinden Hz değişimi

Arkadaşlar monitörüm 165 Hz ama monitörün ayar yerini açtığımda kendiliğinden FPS atıyor sebebi nedir
  2. E

Valorant da kasma ve oyundan atma

Yaklaşık 2-3 hafta önce böyle bir sorun yaşamıyorum son 1 hafta da 2-3 kere başıma geldi oyun donuyor ondan sonra oyundan atıyor .... 200-350 FPS arası oynuyorum
  3. E

Win 11 yeniden kursam bios Sıfırlanır mı

Şuan 1 TB HDD kullanıyorum Ssd Almayı düşünüyorum , sağlıklı olması için sıfırdan kurmayı düşünüyorum Bios ayarlarından Tpm ayarını açmıştım tekrardan kurunca bir daha ayarları yapmam gerekir mi
  4. E

Asus Dual Rx 6600 sıcaklık sorunu

Forza Horizon 5 de Extreem ayarlarda 76 derecelerde geziyor sıcaklık normal mi , Kasanın camına da sıcaklık vuruyor
  5. E

-Rx6600- sisteme işlemci önerisi

Şuan elimde MSI z490 Gaming plus Anakart var 10 nesil ve 11 nesil işlemcileri destekliyor Şuan elimde i3 10 nesil var oyunlarda droplar yiyorum .... İşlemci önerebilir misiniz ? Oynadığım Oyunlar = Valorant , ETS 2 ,Forza Horizon 5 , Assassin Creed odyssey, GTA 5
  6. E

Oyunlarda saniyelik droplar

Arkadaşlar sistemim de rx 6600 ekran kartı var Ama i3 10 nesil işlemci var oyunları rahatlıkla oynuyorum fakat bazen saniyelik bile olsa droplar giriyor bunun sebebi nedir İşlemciyi değiştirmeye gerek var mı ? Teşekkürler ... 1 TB HDD kullanıyorum
  7. E

Klavye Alacaklar baka bilirler

Razer Cynosa V2 Normal fiyatı 560 civarlarında sinerji com tr de 475 TL alınabilecek bir klavye Mekanik hisli https://www.sinerji.gen.tr/razer-cynosa-v2-chroma-rgb-turkce-mekanik-hisli-gaming-klavye-p-38209
  8. E

Win 11 Tpm 2.0 hatası MSI Anakart

Öncelikle iyi günler Arkadaşlar Win 11 yeni gećtim ve Valorant girmeye çalıştığında Tpm 2.0 hatası aldım çalıştır kısmından baktığımda Tpm Kullanılıyor olarak gözüküyor Yotube dan izledim yapmaya çalıştım lakin şu hatayı aldım ... Anakart Modeli MSI z490 Gaming plus.
Geri