Arama sonuçları: *

• Users: NasdaQ
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. NasdaQ

Comnet arkadaşını çağır kampanyası

Kodu olan var mı yeni abone olacağım ilk atanı girerim.
  2. NasdaQ

Netflix i en ucuza getiren banka önerisi?

Arkadaşlar 94 tl olan paketi en düşüğe nasıl getirebiliriz. Papara harici var mı bildiğiniz
  3. NasdaQ

Çözüldü✓ Taksitle steamden oyun almak

Taksitle oyun almak istiyorum var mı öyle bir site
  4. NasdaQ

Mantis 6800 17999 TL

https://www.gaming.gen.tr/urun/204927/mantis-6800-amd-ryzen-5-5600-asus-radeon-tuf-rx-6800-gaming-oc-16gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Pc düşünen arkadaşlar bi baksın baya sağlam indirim var.
  5. NasdaQ

İncehesap ücret onayı bekliyor ne demek

1666289016 garanti dışı bir suç içledim para atarsam onarıcaklar anlamında mı?
  6. NasdaQ

Steel series aerox 3 delikli mouse

Delikli olduğu için içine pislik doldu temizlenmiyorda garantiye göndersem ayıp olur mu?
  7. NasdaQ

Piyasadaki hardiskler çok sıkıntılı!

Arkadaşlar nereden bakarsanız bakın, nereden alırsanız alın. Belli edilmeyen çok ciddi sorunlar var! seageta barracuda yorumlarına girip 1 yıldızları seçin. Yorumlar şu şekilde; 1)ürün orjinal paketlenmedi 2)ürünün diski seageta kabıyla aynı değil etiketi ile değişmiş 3)bozuldu 4)testten...
  8. NasdaQ

28 Ekimde kdv indirimi olur mu? Yeni cihaz alan arkadaşlara ne olacak?

Evet dostlar yeni bilgisayar telefon alanlara ne olur sizce? 25K ya alınan bir ürün 15k ya düşerse bu farkı karşılama verirler mi? Yoksa hepsi seçim hazırlığı mı? bu konu altında biraz tartışalım istedim.
  9. NasdaQ

Tiktok instagram twitter vs bot satın almak istiyorum öneri var mı?

Önerdiğiniz daha önce aldığınız site var mı dolandırıcı dolu bu sektör
  10. NasdaQ

Gaming gecesi hangi rami alayım

resimde ddr5 yazıyor şimdi farkettim ???
  11. NasdaQ

Çözüldü✓ Power dan gelen PCI-E VE CPU Kablosunun yerlerini değiştirip takarsak ne olur?

Kabloların çalışma freakansı voltajı var mıdır? neden böyle bir şey yapıyorsun diye soran olursa sharkoon 650w saolsun cpu kablosunu çok kısa yaptığı için yetişmiyor, ekran kartının üstünden takıyorum hoş görüntü çıkmıyor. 1663229025 Olmaz derseniz gidip cpu uzatma kablosuna 200 tl veresim yok...
  12. NasdaQ

Anakart cpu kablosu uzatma kablosu önerisi

Psu dan gelen cpu power kablosu baya kısa sharkoon 650w uzatma kablosu ne alabilirim 8pin
  13. NasdaQ

1000TL Sıvı soğutma önerebilir misiniz?

Maks 1000 TL bütçe
  14. NasdaQ

Çözüldü✓ cl 16 3200mhz mi cl 18 3600mhz mi?

Karar veremedim sizce?
  15. NasdaQ

8GB Ram önerisi Xpg kingston vs?

Normalde hep kingston kullanırdım lakin fiyatı fazla geldi xpg diye bir marka buldum nasıl sizce https://www.hepsiburada.com/xpg-gammix-d30-8gb-3600-mhz-ddr4-cl18-black-edition-ram-ax4u32008g16a-sb30-p-HBCV00002U6ZX4
  16. NasdaQ

Macbooklar iphone'a göre neden bu kadar ucuz?

En düşük macbook air m2 modeli 24999 tl hatta 22000 e kadar bulabiliyorsunuz? Üstelik i phone' dan çok daha güçlü bir insan neden iphone yerine macbook almıyor?
  17. NasdaQ

En düşük iphone modeli 14.499 TL oldu!

7000 TL iken bu telefon alınır mı diye dalga geçiyordum son gülen hep son gülermiş!
  18. NasdaQ

Ekran kartı devri kapanır mı?

Yeni gelecek olan 7000 serisinden güçlü bir apu işlemci ile ddr5 le çok yüksek frekanslara çıkartabilirsek rtx 3080 lere yakın bir performans çıkarabileceğini düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz?
  19. NasdaQ

8gb ram mi 16gb ram mi alayım?

i5 12400f için çift slot girişim bulunuyor sizde 8x2 mi 1x16 mı yapayım ileri aylarda 16 daha alıp 32 yapmak mantıklı geliyor ama 32gb rami gereksiz buluyorum. Sizce gerek var mı?
  20. NasdaQ

Türknet yeni paket 170 TL den 140 TL ye düşüş(Canlı Dolandırılma)

Türknet aradı 170 tl yi 140 tl ye düşürdüklerini söylediler 86 tl internet 54 tl de digitürk olarak diye çok fazla abone kaybettik bu yüzden böyle bir şey yaptık internet taahütsüz digitürk 6 ay taahütlü dedi bende tamam dedim yaptıralım dedim. 22 ekimde adresinize gigafiber gelicek dedi beni...
Geri