Arama sonuçları: *

• Users: ZarisZ
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Z

Hayat, Ömür hakkında

Bu konuyu içimi dökmek ve sizden yardım almak için açıyorum. Öncelikle ergenlik çağındayım, 1-2 haftadır hayat çok kısa ve anlamsız geliyor çıldırmak üzereyim diyebilirim. Mesela bi insan ömrü 70 80 yılsa o sene çok hızlı geçiyormuş gibi hayat kısaymış gibi geliyor bu yüzden hiçbirşey yapasım...
  2. Z

8 GB ram gösteriyor.

2x8 16 gb ram kullanıyorum kullanılabilir 8 gb yazıyor (bikaç gün önce kasada temizlik yaparken işlemci fanının vidasını söküp geri takmıştım çok sıktığım için mi böyle bi sorun oldu ? başka bi forumda öyle okumuştum.)
  3. Z

İphone 11 Pil Sağlığı

iphone 11 kullanıcısıyım, şarjını %20 nin altına asla indirmiyorum şarjı fulleyip öyle çıkarıyorum. şarjı %92 civari çıkardım bu gün çok zarar verir mi telefona? yoksa 100 olmasını beklemelimiyim veya %80in üstüne çıkarmamalımıyım.
  4. Z

Yemeksepeti "enfes40" Kodunun Son Gün Ne Zaman?

yemeksepeti enfes40 kodunun son günü 30 haziran olarak gözüküyor yani yarın, bende yarın sipariş vermek istiyorum yarın kodun süresi bitiyor mu ? yoksa yarında kullanabilirmiyim
  5. Z

iphone 11 şarjım hızlı gidiyor

5 6 gün önce iphone 11 aldım başlarda bi sorun yoktu ama ios 15in son sürümüne güncelledikten sonra şarjım hızlı gitmeye başladı ve aradan uzun süre geçmesine rağmen hala düzelmedi, ne yapmam gerekiyor ?
  6. Z

VPN Telefona Zarar Verir mi?

Merhaba, yeni telefonumda vpn kullanmak zorunda kaldım iphone. Ve daha sonra sildim sildikten sonra, hızlı şarj gitmesi veya farklı sorunlar olur mu? kafama takıldı.
Geri