Arama sonuçları: *

1. Coni BIRAVO

FİLTRE KAHVESİ MAKİNASI

Selamlar Arkadaşlar. Filtre Kahve Makinası bakıyorum pek istedğim türde bişey bulamadım. Aradığım şey kahve suyunun temas ettiği yerin demir veya çelikten oluşması plastik olmasını istemiyorum Plastik olduğu zaman kahveden faydadan çok zarar görüyoruz. Yardımcı olursanız teşekkür ederim
  2. Coni BIRAVO

Fare-mouse 2023 yılı Kralı hangi mouse

Ben şu an Razer DeathAdder V3 kullanıyorum ve gayet memnunum elime çok rahat oturuyor şu an çok memnunum fakat Logitech G Pro X Superlight bu model mausta çok iyi olduğu söyleniyor sizce hangisi daha iyi veya bu iki maustan daha iyi model mouse varsa almak isteyen arkadaşları yönlendirelim
  3. Coni BIRAVO

Çözüldü✓ Ryzen 9 7900x için sıvı soğutma önerisi

Arctic Liquid Freezer II 360 - yurtdışından sipariş verdim (daha kargoya verilmedi iptal edebilirim) sıvı soğutma konusunda çok fazla bilgim yok yeni nesil işlemciler çok ısınıyor acaba yeni aldığım işlemci için yeterli mi veya sizin bana önerebildiğiniz başka model sıvı soğutma varsa tavsiye...
  4. Coni BIRAVO

20,000 Laptop önerisi

https://www.akakce.com/r/?c=20219&vi=1&z=0&u=tag%3Dakakceprime%2D21&yz=29382&v=1.49.3&pr=181749349&vd=3656&pg=394180710 linkteki laptopu almayı düşünüyorum fakat daha mantıklı 3050 ti li veya daha farklı fiyat performans laptop alabililir almadan önce size sormak istedim teşekkürler
  5. Coni BIRAVO

Oynadığınız Top 5 oyun?

Hemen hemen tüm oyun türlerini denemiş biri olarak, çoğu oyun türünü severek oynuyorum Sizlerin oynadığınız oyunlara göre bakip denemek istiyorum, Benim şu an top 5 imdeki oyunlar aşağıda paylaşacağım. Sizlerde paylaşmanızı istiyorum. 1= Witcher III Wild Hunt 2=Elder Scrolls 5 SKYRİM 3=Mount...
  6. Coni BIRAVO

Ekran kartından tam verim alamıyorum (RTX 4070 Tİ)

Merhabalar arkadaşlar 10 gün önce MSİ RTX 4070 Tİ Gamig X Trio almıştım anca dün kurabildim, Furmark testinde 70 w güç çekip ekran kartı 60 derecenin üzerinde skorlar alıyorum Oyunlara girdiğimde eski ekran kartım 6700xt yle aynı performansı veriyor ve güç tüketimi olarak 120 140w arasında güç...
  7. Coni BIRAVO

Newggden Yurt Dışı alışveriş hk.

Arkadaşlar Türkiyede satıcılar oldukça pahalıya sattıyor araya ciddi bir kar payı koyduğu için yurt dışından almaya karar verdim Newgg den ürün almak ne kadar güvenlidir. Üründe arıza çıktığı zaman garanti durumları nasıl oluyor. Tüketici olarak haklarımız varmı. Deneyimi olan arkadaşlar varsa...
  8. Coni BIRAVO

Rtx 4070 Ti̇ 799 Dolar

RX 7900 XT 899 dolar dan çıkmıştı piyasaya eğer RTX 4070 Tİ 7900 XT performansına benzer verirse çok fena bir kart demektir arkadaşlar acayip heyecanlandım. Siz neler düşünüyorsunuz Ben şahsen 4070 ti ın çok popüler bir ekran kartı olmasını bekliyorum. NVDİA dan beklemediğim bir hamle çok uygun...
  9. Coni BIRAVO

Central Global Suppliers den alışveriş yapmak güvenilir mi?

Türkiyede alınan vergiler olsun kar payları olsun 1000 dolarlık ürün bize 1500 dolara geliyor onun için yurt dışından almaya karar verdim acaba güvenilir mi? teşekkürler
  10. Coni BIRAVO

Performans/ Fiyat DDR5 (Ram) Bellek Önerisi

Arkadaşlar 5600 6000 mhz 16x1 gb 2000 altına varmı acaba.teşekkürler
  11. Coni BIRAVO

Eli küçük olan insanlar için mouse önerisi

Merhabalar arkadaşlar Ben Apex Legend oynoyurum. elim biraz küçük orta boy mauslerde bile çok zorlanıyorum, Bana mouse önerebilir misiniz? Profesyonel düzeyde ciddiye almasamda arkadaşlarımın iddasina göre onlara taş çıkarır derece aiminim varmış ki bana görede aimim çok iyi Bütcem sınırsız...
  12. Coni BIRAVO

Çözüldü✓ PC Topladım Sistem Nasıl ?

Merhabalar arkadaşlar daha önce bunun üzerine konu açmıştım sistemde güncelleme yaptım Full Asus yapacaktım fakat karar değiştirdim Full MSİ sistem toplama kararı verdim, Fikirleneniz nedir teşekkür ederim KASA MSİ Mpg Velox 100p Airflow PSU(GÜÇ KAYNAĞI) MSİ A850GF 850W 80+ Gold Psu ANAKART...
  13. Coni BIRAVO

MSİ VS ASUS Hangisini tercih edersiniz

Bence MSİ ve ASUS en iyi iki bileşen üreticisi her iki markayıda çok seviyorum eksiklerinizi ve artılarını gelin tartışalım
  14. Coni BIRAVO

Yeni Nesil İçin kasa+psu önerisi

Merhabalar Arkadaşlar Geçen hafta Gaming Gecesi etkinlğinde Lian Li O11 Dynamic Evo Harbor Grey O11DEG kasasını aldım içerisinde kasa fanları bulunmuyor bana kasa fanı tavsiyesi ederbilirmsiniz veya iade edip muadili kalitede bir kasa önerebilir misiniz? Ryzen 7 7700x işelmci aldım ve 4000 ekran...
  15. Coni BIRAVO

Yeni nesil PC toplamayı düşünüyorum (Yardım)

Merhaba arkadaşlar. Ben yeni nesil bir pc almak istiyorum. almak istedğim parçaları aşağı yazıyorum -ANAKART Asus Prime X670-R -İŞLEMCİ Ryzen 7 7700x -PSU Asus Thor 850W- Platinium -KASA Lian Li O11 Dynamic Evo White O11DEW -SIVI SOĞUTMA: Lian Li...
  16. Coni BIRAVO

bizdehesapli.com güvenlimidir.

https://www.bizdehesapli.com/ Güvenlimidir. Daha önce alışveriş yapan varmı
  17. Coni BIRAVO

Yüzüklerin Efendisi Sauron Haklımı ?

YÜZÜKLERİN EFENDİSİ Tartışılmasız günümüzde en etkili fantastik edebi romandır. J.R.R. Tolkien evrenini çok sevsemde bazı durumlar hoşuma gitmiyor. Sauron un davasını haklı görüyorum şahsen ben, Abi evrende (Arda) hemen hemen tüm mairlara istediği görevler veriliyor Sauron un istediği yönetici...
  18. Coni BIRAVO

Bannerlord Tam Sürüm Çıktı

Bannerlord bu gün tam sürüme çıktı oyundaki yenilikler neler oyunda neler değişti
  19. Coni BIRAVO

Sharkoon Gold Zero 750w ile DarkFlash Aquarius sizce nasıl ??

ASUS ROG STRİX B550 Ryzen 5 5600x ASUS ROG STRİX RX6700 XT sistem alacağız Malümünüz fiyatasa biraz yükselti bizde alabilceğimiz kaliteli en uygun fiyatlı parçalara bakıyordum bunları gördüm fiyat olarak uygun sizde bu kadar güzel bir sisteme bu kasa ve psu emanet edilirmi Sizce nasıl tavsiye...
  20. Coni BIRAVO

BANNERLORD ELEŞTİRİ 2022

Mount and Blade WARBAND ı çok oynadım ve oyunda yapmadığım şey kalmadı. BANNERLORD u da yaklaşık 500 saate yakın oynadım fakat WARDBAND dan çok daha farklı bir oyun değil, Warbandın daha iyi grafiklisi hiç bekledğim gibi çıkmadı oyun. Oyunun çıktığı gibi aldım Tam 30 Mart 2020 Tarihinde aldım 31...
Geri