Arama sonuçları: *

• Users: Deysz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Deysz

35.000 - 40.000 TL Arası Gaming Laptop Önerisi

35-40k gibi bir bütçem var bilgisayar alacağım laptoptan hiç anlamıyorum yardım ederseniz sevinirim
  2. Deysz

9000 TL Gaming Koltuk Önerisi

https://www.hepsiburada.com/xdrive-akdeniz-kumas-profesyonel-oyuncu-koltugu-gri-siyah-p-HBCV000021K28J?magaza=xDrive https://www.hepsiburada.com/exvega-andromeda-2024-dokuma-kumas-masajli-profesyonel-oyuncu-koltugu-p-HBCV00005X4ADN?magaza=EXVEGA...
  3. Deysz

1500 TL Gaming Mouse Önerisi

Ortalama 1500 TL gibi bir bütçem var hangi mouse alabilirim kablolu kablosuz fark etmez
  4. Deysz

3000-3500 TL Bütçe ile kulaklık ve klavye önerisi

Ortalama 3.000-3.500 TL arası bütçem var kulaklık ve klavye alacağım hangi klavye ve kulaklığı önerirsiniz ?
  5. Deysz

Bu 2 Sistemden hangisi alınır.

https://www.itopya.com/planet-bloomamd-ryzen-5-5600gigabyte-geforce-rtx-4060-windforce-oc-8gb16gb-ddr4480gb-m2-nvme-ss_h23332 https://www.itopya.com/trend-topic-amd-ryzen-5-5600-asus-radeon-rx-7600-dual-v2-oc-edition-8gb-16gb-ddr4-500gb-nvme_h27065 Sizce bu 2 sistemden hangisi alınabilir veya...
  6. Deysz

7000-8000 TL arası telefon önerisi

Merhabalar başlıkta gördüğünüz tutar arasında bir telefon bakıyorum fazla oyun oynayan biri değilim ortalama bir telefon arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  7. Deysz

Resimde ki bilgisayarı kaça almalıyım

Resimlerde bulunan bilgisayarı bir arkadaşım almayı düşünüyor sizce nasıl sistem. Sistem 2 yıl önce alınmış direksiyon seti ve standı dahil sizce kaç TL'ye alırsak mantıklı olur
  8. Deysz

Termal macun önerisi

AMD RYZEN 5 PRO 4650G işlemcim var fazla zamanım olmadığından dolayı PC ile ilgilenemedim. Tam 2 yıldır termal macunu değişmedi stock fanı ile oyun içi max 70 derece görüyor. Hangi termal macunu kullanmalıyım fiyatlarını bilmiyorum abartı fiyat olmadığı sürece önerebilirsiniz
  9. Deysz

1400 TL Klavye önerisi

Altec Lansing ALGK8614GW almayı düşünüyorum bu fiyat bandında önerebileceğiniz hangi klavyeler var birde bu klavyeyi kullanan var ise nasıl olduğu yazarsa sevinirim
  10. Deysz

Muhasebe ofisi için laptop önerisi

Merhabalar ofis için kullanılacak 15.000 TL bütçe ile hangi laptopu alabilirim
  11. Deysz

Sistemimde yükseltmem gereken parça var mı ?

Anakart : Asus Prime B450M-K II Ram : GSkill 8x2 3200 MHz İşlemci : AMD Ryzen 5 Pro 4650G Ekran Kartı : Gigabyte RX 6600 SSD : Kioxia Exceria 500GB NVME m.2 SSD HDD : Seagate barracuda 500GB PSU : Aerocool VX PLUS 500W Sistemi ilk başta apu olarak toplamıştım daha sonradan ekran kartını ekledim...
  12. Deysz

5000 Tl monitör önerisi

Merhabalar 5.000 tl ye kadar hangi monitörü alabilirim
  13. Deysz

God OF War gamepad ile mi yoksa klavye ile mi oynanmalı ?

Logitech f310 gamepad'ım var gamepad kullanmaya pek alışkın değilim klavye-mouse ile mi daha güzel olur yoksa gamepad ile mi ?
  14. Deysz

Mouse kendi kendine hareket ediyor

Asus TUF Gaming M3 mouse kullanıyorum 2 gün evde değildim pazar günü eve geldiğimde mouse'u hareket ettirdiğimde imleç kendi kendine sağ sol aşşağıya doğru birden hareket ediyor aygıt yöneticisinden mouse'u silip tekrardan driverları kurdum fakat bi düzelme olmadı mouse pad değiştirdim hala...
  15. Deysz

2. el bilgisayar toplama önerisi

Şuanda AMD FX-8320 - ASUS GTX 1060 12GB - 8x2 1600 Mhz - anakart modelini hatırlamıyom Kullanıyorum ekran kartı sabit şekilde ankart dahil sistemimi nasıl yükseltebilirim 1060 ortalama oyunlara yeterni yardımcı olursanız sevinirim
  16. Deysz

Arkadaşlar ile oynanacak survival oyun önerisi

Şu zamanlar oynayacak oyun arıyoruz bildiğiniz güzel 2 - 3 kişi beraber oynanabilecek survival oyun önerilerinizi bekliyorum Steam üzerinden olursa iyi olur fiyatı önemli değil
  17. Deysz

500 TL Bluetooth kulaklık önerisi

QCY T13 Enc 4 almayı düşünüyorum bu fiyat aralığında bildiğiniz daha iyi kulaklık varsa önerilerinizi bekliyorum ya da bu kulaklığı kullanan varsa ses ve mikrofon kalitesi nasıl olduğunu yazabilirseniz sevinirim
  18. Deysz

FH4 Bilinmeyen yazılım uzantısı hatası

Merhabalar Forza horizon 4 açmaya çalıştığımda bu şekilde hata alıyorum çözümünü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
  19. Deysz

Yurt dışından toplu ürün getirmede sıkıntı yaşarmıyım ?

Merhabalar Türkiye satmak amaçlı Alibaba üzerinden toplu bir ürün getireceğim 500-1000 adet gümrükte sıkıntı yaşarmıyım sayıdan dolayı
  20. Deysz

12000 TL Laptop Önerisi

Merhabalar Muhasebe ofisinde kullanılacak güçlü işlemcili laptop önerebilir misiniz fiyat en fazla 15000 TL'ye kadar çıkabilir ama altı olursa da biraz daha iyi olur önerilerinizi bekliyorum
Geri