Arama sonuçları: *

• Users: cevdettt
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. cevdettt

Cs 2 De Fps Yüksek Olmasına Rağmen Akıcı Değil

Merhaba 165 Hz monitörüm var. FPS'im 500 600 olmasına rağmen oyunumdaki akıcılık V-Sync açıkken yani dikey eşitleme açıkkenki kadar akıcı değil. Onu açınca da oyunda bir gecikme oluyor dolayısıyla bu monitör hzsine sabitlemeyi çözüm olarak görmüyorum en azından benım ıcın. Bunun harici CS2'yi...
  2. cevdettt

9800x3d için hangi soğutma daha iyi?

Herkese merhaba. Elimde SilverStone hydragon D120 hava soğutma var ve bu hava soğutmanın yetmeyeceğini düşündüğümden dolayı sıvı soğutma almayı düşünüyorum. ASUS Prime 360 LC(4200TL) ve Gigabyte waterfall gme 360(4600TL) arasında kaldım. Bu işlemci için bu soğutmalar yeterli mi? Max 5 bin TL'ye...
  3. cevdettt

Yebilondan aldığım anakart sıfır mı ikinci el mi?

Merhabalar.Tebilondan gigabyte aorus elite b850 wifi 6 ice anakartını aldım.Bugün ebime geldi.Ürünün orjinal kutusunda herhangi bi bant vs yoktu ve direk açıldı ancak içindeki antistatik poşette bir şeffaf düz bant vardı herkesin evinde olabilen.Aklıma bu dış kutuda bant olmaması takıldı...
  4. cevdettt

Bu fiyat Gigabyte B850M Aorus Elite alınır mı? Özelliklerine göre pahalı mı?

Gigabyte B850M Aorus Elite bu anakartı almayı düşünüyorum. İşlemcim 9800x3D sizce bu anakart bu fiyatlara değer mi yoksa daha uyguna daha iyisini veya alternatifini bulur muyuz? Önerilerinize ve bilgilerinize açığım? Bütçe maks bu fiyatlar.Kasam mATX bazı kişiler 9800x3d için anakart faz...
  5. cevdettt

Alipay iade süreci kaç gün sürer

Alipay ile yurt dısıından bı alışveriş yaptım iade edildi alipay iadeyi onayladı ve 8 kasımda iade yaptı yazıyor mobil uygulamada ancak aradan kaç gün geçti halen hesaba gelen giden para olmadı.Ziraat bankası kullanıyorum.Başına gelen tecrubesi olan veya bilgisi olanlar bi fikir verir mi bu...
  6. cevdettt

Max 4K ya işlemci soğutucu önerisi ve fikri

İyi akşamlar. Max 4 bin TL'ye bir işlemci soğutma arıyorum. Benim eskiden en sağlamlardan biri olarak bildiğim Arctic Liquid Freezer lll 280 mm sıvı soğutma 3400 TL falan bunu düşünüyorum sizce bunu almam mantıklı olur mu yoksa daha iyisi bu fiyat bandında var mı? Bu gayet iyi al derseniz bundan...
  7. cevdettt

Low Profil Keycaps Nerden Bulurum.

Uzunca bir sure Low profile klavye kullandım dolayısıyla normal tip tuşlara basınca rahat edemıyorum.2.el sitelerine baktım ama Low profil keycaps bulamadım aliexprewss tarzı yerlerde de bulamadım Razer Ornata Chroma tarzı olandan varsa laptop keycapsi gibi var o da istediğim değil. İstediğim...
  8. cevdettt

Apex Pro Tkl Serbest Bırakma Hassasiyeti Ayarlanabilir Mi?

İyi akşamlar.Apex pro tkl klavye almayı düşünüyorum fakat videoları izlerken farkettiğim bi şey var.Herkes de basım hassasiyeti ayarlanabiliyor fakat serbest bırakma ayarını kimsede göremedim.Bu ayar apex pro tkllerde yok mu?Fps oyunlarında bu özellik gerçekten önemli karakterin erkenden...
  9. cevdettt

48X40 Porge Mi Klasse Mi(E-Spor Edition Olarak )

Mouse pad almayı düşünüyorum. Porge ve Klasse arasında kaldım. Tasarımsal olarak porge tasarımları daha çok hoşuma gidiyor. İkisinin de e-spor Edition'u var sizce hangisi daha kaliteli CS Valorant için düşünüyorum sizce hangisini alayım bu fiyatlarda onerınız varsa bakarım ama esas merakım bu...
  10. cevdettt

Fotoğraftaki switche bu keycaps oturur mu?

Fotoğrafta atacağım keycapsim var. Satın alacağım klavyeninde bu switchleri var. Sizce bu switch bu keycapse oturur mu sorun çıkartır mı? Switchin artı işaretinin yanındaki plastikler sorun cıkarır mı ona göre klavyeyi alacağım klavye VGN A75 hall effect.
  11. cevdettt

Fc 25 I Ea Dan Iade Ettikten Sonra Para Gelmedi Oyun Silindi

EA App ten FC 25 aldım 21 dolara 30 saat oynadım. İade etmeyi istedim talep oluşturdum sonrasında maile talep reddedildi dedi ve para iade olmadı aynı zamanda oyunda silindi bu nasıl boyle oluyor madem reddediyor oyunu niye siliyor nasıl geri getirirm bilen var mı?
  12. cevdettt

Eşit Yükseklikte Klavye Için Xda Keycaps Her Zaman Işe Yarar Mı?

Ben klavye tuşlarının hepsinin eşit yükselikte olmasını istiyorum.Bunun için full set XDA keycaps aldım fakat aklıma halen bi şey takılıyor bu eşit olma kısmında.Her ne kadar keycapsler eşito olsa da switchlerin klavye gövdesine yerleşimi rampasal olabiliyor böyle olsada gene eşit olur mu...
  13. cevdettt

ASUS XG259CMS monitöründe yazılarda çıkan siyah çizgi

15 gün önce vatandan aldığım monitörde (fotoğraflarını bırakacağım) siyah veya koyu arka planlı yerlerde yazıların arkasında siyah bir çizgi beliriyor. Monitör default olarak 300 Hz ve bu çizgi 300Hz ve üstünde beliriyor 240Hz'ye alınca düzeliyor. Bu sorun sizce kronik bir sorun mu yeni model...
  14. cevdettt

Asus XG259CMS mi Allienware AW2523HF mi f/p

Asus XG259CMS ile Allienware AW2523HF arasinda kaldim Asus native 300hz Allienware native 360hz Asus 9500tl allienware11300tl genelde fps arada gta rdr tarzi oyunlar oynarim o yuzden g-sync benim icin onemli fakat nvdia sitesine baktigim baktigimda allienware gsync li gozukmuyor ya da...
  15. cevdettt

Çözüldü✓ ASUS XG259CMS overclocklanmamış değeri kaç?

Bi çok yerden araştırmama rağmen net bi cevap alamadım herkes farklı bi şey söylüyor.Kafa karıştıran ise kendi sitelerinde 310hz (144 hz üzerinde ) yazması.Asus teknik kısmına dün sordum bana 144 hz default hali dediler bugün tekrar sordum asusa bugün bi başkası 300hz dedi bana.Telefondan aradım...
  16. cevdettt

Max 3K oyun kolu önerisi

2600 TL'ye xbox 9.nesil açık yeşil kol buldum ancak bu kolun içeriği bomboş geldi kablo desen yok usp adaptör desen kablosuz kullanım için o da yok.Pille çalışıyor pilsiz kullanım içi batarya almak gerek ve bu kablodur bataryadır usb adaptör bunları extra almak 2 bin tl daha ekliyor.Hadi kablolu...
  17. cevdettt

Fifa 23 online ve offlineda tuşlar ters çalışıyor

Ben FIFA 23ü klavye ile oynuyorum oynarken şut tuşum e olarak kullanıyorum orta tuşunu 3 olarak kullanıyorum. Arkadaşım evime kol getirdi sonrasında ayarım bozuldu. Offline da e ile şut çekip 3 ile orta açarken yani istediğim şekil bu. Online da tuşlar yer değişiyor 3 ile şut çekip e ile orta...
  18. cevdettt

Max 3K Ya Yurtiçinden Klavye Önerisi

En fazla 3 bin tl ye fps oyunları için lineer mümkünse red switch olan bi klavye arıyorum.Sürekli fps oyunu oynuyorum bana sorun çıkarmayan kablolu kablosuz farketmez ben zaten kablolu oynayacağım için fiyatını hakeden güzel bi klavye önerir misiniz? Ben iki tane buldum bunlar hakkında ne...
  19. cevdettt

Max 3 bin tl ye Belirttigim cercevede öneri

İyi forumlar.max 3 bin tl civarinda bi klavye ariyorum.Aradigim ozellikler. >Red switch (veya benzeri),Linear olmali çunku fps oynuyorum.,%60 olmasin kucuk istiyorum ama yon tuslari da olmali % 75 olabilir.Bu ölçutlerde buldugunuz guzel bi klavye var mi dedigim gibi cogunluklu fps oynuyorum beni...
  20. cevdettt

Arızalı Sapphire RX570 tek fan ekran kartımı ne kadardan satmalıyım?

Elimde arızalı bir RX570 var tek fan Sapphire marka. Chipset sorunu olduğunu öğrendim sahibindene koydum 500 TL'ye ve 450 TL'ye alıcı çıktı fakat koyduğum fiyat buraların fiyatı mı buraya da sormak istedim bilginiz var mı arızalı bir RX570 ne kadardan satılmalı bu fiyatlar ideal mi? Daha...
Geri