Max 3 bin tl ye Belirttigim cercevede öneri

cevdettt

80+
Reaksiyon skoru
50
İyi forumlar.max 3 bin tl civarinda bi klavye ariyorum.Aradigim ozellikler.
>Red switch (veya benzeri),Linear olmali çunku fps oynuyorum.,%60 olmasin kucuk istiyorum ama yon tuslari da olmali % 75 olabilir.Bu ölçutlerde buldugunuz guzel bi klavye var mi dedigim gibi cogunluklu fps oynuyorum beni geri koymayack bi klavyr ariyorum.Ben Ajaz AK820 pro buldum bu güzel midir ? Oyun oynamak icin uygun mu?

evet oynuyorum da 813 tl manteyik switchli klavye mi olur bu klavyenın fiyat mı gerçekten ve neden bu kadar ucuz
E Yooso markasının klavyeleri aşırı indirime girdi Z11 satın aldım 300 TL'ye dün elime sorunsuz ulaştı ve klavye harbi güzel.
E Yooso markasının klavyeleri aşırı indirime girdi Z11 satın aldım 300 TL'ye dün elime sorunsuz ulaştı ve klavye harbi güzel.
Yorumlara bakmak istiyorsanız bu linkteki yorumlara bakabilirsiniz.

Yorumlara bakmak istiyorsanız bu linkteki yorumlara bakabilirsiniz.
ali expresste herhangi bi sıkıntı çıkıyor mu benım arkadaşımın gumrukte kalmıştı aldıgı bı urun ve vergi kapıda mı odenıyor?

ali expresste herhangi bi sıkıntı çıkıyor mu benım arkadaşımın gumrukte kalmıştı aldıgı bı urun ve vergi kapıda mı odenıyor?
Kimlik numaranı doğru girersen ve ayda 5 ürün söylememişsen gümrükte takılmıyor veya ekstra vergi çıkmıyor ödeme ekranında vergisini ödüyorsun zaten.

Kimlik numaranı doğru girersen ve ayda 5 ürün söylememişsen gümrükte takılmıyor veya ekstra vergi çıkmıyor ödeme ekranında vergisini ödüyorsun zaten.
bu posta numarası falan da yanlış girilirse takılma gibi bi durum oluyor mu ya da adresde bi yanlışlık olursa

Hz61 çok daha iyi FPS MOBA tarzı oyunları çok oynuyorsanız. Almadıysanız indirimleri bitti zaten artık almayın çok pahalılar.
ben ne alayım sizce peki üçü arasındayım ajaz ak820 pro , aula f75 ,th80 se ,bunlarda n key rollever ozellıgı var mı yanı antighosting oluyo sanırım var mı bu ozellık üçünde de ben tam bılgı bulamadım.Bir de ben fps oyuncusuyum manyetik switchli almam daha iyi olur sanırım bunun ıcın bı klavye onerınız var mı? cok fark eder mı manyetik olmayan alsam?

Geri