Arama sonuçları: *

• Users: Ameyus
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ameyus

🔥İndirim Xdrive Anka 7950 TL N11

https://m.n11.com/urun/xdrive-anka-profesyonel-oyuncu-koltugu-kirmizi-siyah-45598582?magaza=xdrive&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&adj_t=1daoycx8_1drl9spo&adj_campaign=Akakce_Genel En fazla 8600 TL olmuştu şimdi oldukça indirimli bir fiyat. Max 4 taksit var peşin...
  2. Ameyus

Zio venom xl alınır mı?

İdefix'te ayak uzatmalı Venom xl 8200 liraya düşmüş. Satıcı mobilya leyfi diye bir satıcı. Satıcı zio mu acaba? Zionun kendi sitesinde bu özelleştirmelerle oldukça pahalı oluyor. Sizce alınır mı?
  3. Ameyus

Xdrive anka alınır mı?

Selamlar 182 cm 88 kilo biriyim. Omuzlarım geniş. Belimde fıtık var. Oyuncu koltuğu almak istiyorum bilgisayar başında 12-13 saat vakit geçirebiliyorum. Bel desteği önemli, boyun yastığı zaten güzel gibi. Youtube'da 128 kilo abinin oturduğu bir video gördüm koltuk bana mısın demedi. Amazonda...
  4. Ameyus

Ofis işleri için bu laptop alınır mı?

https://www.amazon.com.tr/dp/B0DZ2VCTL5?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1 Excel, word, powerpoint gibi işler için kullanılacak. Ips panel, DDR5 16gb ram, 512 GB m2 var. İşlemci 13. nesil. Hatta sanırım indirimde. Alınır mı sizce?
  5. Ameyus

Bu ekran kartı alınır mı çok acil

https://www.vatanbilgisayar.com/zotac-geforce-rtx-5070-ti-gaming-solid-oc-16gb-gddr7-256bit-dlss-4-ekran-karti.html Zero fan teknolojisi var mı? Alinir mı?
  6. Ameyus

65k bütçe ile 5070ti sistem toplanır mı?

Öncelikle kesinlikle 2. el istemiyorum. 5070 ti ve intel ikilisi olsun istiyorum. Render için alacağım. Bu bütçede iyi bir amd işlemci var mı pek bilmiyorum. Varsa önerebilirsiniz. Ekran kartı sadece 40k ediyor. Geri kalan 25k ile toplanılabilir mi? Sistemde 32 gb ram ve muhtemelen zaman zaman...
  7. Ameyus

Nasıl tanışıyorsunuz?

Merhabalar, hoşlandığım bir hanımefendi var. Yaşı muhtemelen 2 ya da 3 yaş benden büyük. Hiç yüz yüze diyaloğum olmadı, tanışmayı çok istiyorum ama nasıl tanışacağımı bilmiyorum. Yani birden gidip "Merhaba tanışabilir miyiz?" demem çok absürt olacak gibi geliyor. Ayrıca yaşının benden büyük...
  8. Ameyus

Çözüldü✓ Chrome'u Kuramıyorum

Bilgisayarıma format attım. Chrome tarayıcısını indirdim. İndirilen dosyayı açtığımda bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor diyor. "Bilgisayarınıza uygun bir sürüm bilmak için yazılım yayıncısıyla iletişim kurun. " yazıyor ayrıca. Başka kurulabilen her şeyi kurabiiliyorum ama chorme...
  9. Ameyus

Laptop'umu 24 gb ram yapmak istiyorum

Laptopuma cl22 16 gb ram satın alacağım. İki tane 16 gb için para harcamak istemiyorum. Tek 16 gb alıp yanına 8 takmak istiyorum. 32 gb ram'e de ihtiyacım yok. Bir sıkıntı olmaz değil mi? Çift kanal gibi daha performanslı çalışır diye düşünüyorum. Ramlerim samsung yanına kingston çekeceğim...
  10. Ameyus

16 GB + 8 GB ram hakkında ne düşünüyorsunuz?

Laptop'umda 8 GB + 8 GB ram var. İki tane 16 GB almak istemiyorum laptopumdan çıkaracağım 8 GB ramler boşu boşuna duracak zaten gerek de yok. Herhangi bir sıkıntı olacağını sanmıyorum ama yine de sormak istedim. Kullanan var mı? Bir sıkıntı oluşturmaz değil mi?
  11. Ameyus

Yaptığım oyun Steam'de başarılı oldu mu?

Herkese merhabalar, 2 ay önce Steam'de Moon Keys adlı bir oyun yayınlamıştım. Konusunu aşağıda bulabilirsiniz. En başta erken erişimde paylaştığım oyunumu fazla etkileşim almadığı için, tam sürümünde çıkardım. Fakat bu da etkili olmadı. Süreç boyunca hiçbir yayıncı bana destek olmadı. Yıllardır...
  12. Ameyus

Moon Keys Steam'de çıkış yaptı!

Merhabalar sayın ve sevgili üyeler. Jr. oyun geliştirici olarak kendi çapımda bir oyun geliştirdim ve bunu Steam üzerinden yayınladım. Kısıtlı bilgilerimle olabildiğince eğlenceli bir oyun çıkardığımı düşünüyorum. İstek listenize eklemeniz benim için büyük bir destek olacaktır. Muhteşem...
  13. Ameyus

Microsoft hesabı girerken klavye tuşları çalışmıyor

Arkadaşım bilgisayarına format attı fakat formattan sonra microsoft hesabı bilgilerini klavye çalışmadığı için giremiyor. Konsol açıp yazı yazabiliyor klavye çalışıyor ama onun dışında çalışmıyor bu sorunu daha önce yaşayan var mı?
  14. Ameyus

Ziraat Bankası hesabınız ile Steam'den alışveriş yapabiliyor musunuz?

Ziraat bankası hesabımla Steam'den satın alım yapmak istedim fakat banka reddetti. Müşteri hizmetlerini aradım banka işlemi şüpheli gördüğünden reddettiğini söyledi. Başka banka kartıyla denememi istedi. Sizde de böyle bir durum söz konusu mu?
  15. Ameyus

Üniversite'de üstten ders almakla alakalı

Üstten ders alsam ve aldığım dersten kalırsam ne gibi sorunlar olur? Sonuçta 3. sınıfta alacağım kalsam bir sorun olmaz bence. Daha önce yaşayan var mı bu durumu?
  16. Ameyus

Davulcu vur davula!🥳

Davulcu vur davula @Audiophile banlanmıştır. Forum artık çok daha kaliteli bir yer. 🥳 Herkese benden reaksiyon skoru.
  17. Ameyus

Fikrinize ihtiyacım var

Bir oyunda yerin metrelerce altında, neredeyse magmanın yakınında geçen bir alan düşünün. Bu alanı aydınlatmak için ne kullanılabilir. Mesela meşale olmaz o kadar aşağıda meşale olmaz. It takes two oyununda parlayan mantar kullanılmıştı ama o kadar aşağıda mantar da olmaz. Sizce ne kullanabilirim?
  18. Ameyus

TARTIŞMA - Neden sahte madeni para basılmıyor?

Durduk yere aklıma takıldı. Sahte para basılma haberlerini hep duyuyoruz. Ama hiç sahte madeni para basıldığını duymuyoruz. Türk lirası basmak zaten zarara yol açar, Euro basılısa baya karlı olur. Aynı boyutlarda, tamamen aynı gözüken aynı oranlarda metal kullanılarak basılabilir. Sizce neden...
  19. Ameyus

Öneri Laptop'umu Ne Kadara Satmalıyım?

https://www.epey.com/laptop/hp-omen-15-ek1014nt-4h230ea.html Laptop'um tam olarak yukarıdaki model. 21 aydır kullanıyorum. 3 ay garantisi var ama ben termal macun değiştirdiğim için garantisi iptal olmuştur muhtemelen. Sizce ne kadara satmalıyım? Konu eski satmaktan vazgeçtim.
  20. Ameyus

Kablonet Yayıncılık Platformlarına Giremiyor!

Bir kaç gündür kablonet ile twitch ya da kick'e giremiyorum. Mobil internetimle rahat rahat izleyebiliyorken kablonet siteyi bile açmıyor. Aynı sorun süperonline'da da var galiba. Siz de bu sorunu yaşıyor musunuz?
Geri