Arama sonuçları: *

• Users: skaan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

i3-9100F RX 6400 oyunlarda anlık FPS düşmesi

Arkadaşlar Hdd/Sdd fark etmeksizin drop yiyorum. Sistem. İşlemci i3-9100F GPU RX 6400. 8 GB RAM. PSU 400W. Anakart h310. Sorunu az çok fark ettim oyun oynarken MSI Afterburner ile baktım sıcaklık değerleri normal ikisi de 70 derecenin altında ama CPU %95 üzeri kullanılırken GPU %70'lerde oluyor...
  2. S

Windows 11'de Bluetooth ses gecikmesi oluyor

Arkadaşlar bilgisayarım masaüstü PC Bluetooth kullanmak için Bluetooth USB aldım 5.0 ama kulaklığı bağladığımda ses gecikmesi oluyor ve rahatsız edici. Video izliyorum, sesler sonradan geliyor. 3 farklı Bluetooth kulaklık denedim, hepsinde aynı sorun oluştu. Ne yapmam gerekiyor? Kulaklık...
  3. S

Theotown şehir kurma oyunu

Arkadaşlar fiyatı çok uygun bir şehir kurma oyunu buldum. Cities Skylines PC'si kaldırmayanlar bu oyuna bakabilir, pixel tarzında hoş bir oyun. 52 saat Cities Skylines sıkmıştı bu oyun Cities Skylines'den sonra güzel geldi tavsiye ederim. Hazır fiyatı da uygunken alabilirsiniz zam yemesini...
  4. S

Sıfıra yakın alan traş makinesi önerisi

Arkadaşlar 17 yaşındayım jilet vurmak istemiyorum sıfır alan tıraş makinesi önerir misiniz? Bütçe 500 TL biraz oynama olabilir. (Sakal)
  5. S

Discord için otomatik dil çevirme var mı?

Arkadaşlar bir Discord'da İngiliz arkadaşımla konuşuyorum ama İngilizcem berbat, sesli konuşmalarda onu anlamıyorum. Onu konuşurken otomatik yazıya alacak bir program vs var mı? veya da otomatik sesi çevirebilecek bir program? Konuştuğunu İngilizce bir şekilde yazıya dönüştüren bir programda...
  6. S

Mafia 2 Definitive Edition'da Free Roam Var mı?

Arkadaşlar Steam'den Mafia 2 Definitive Edition alacağım ancak oyunu daha önce bitirmiştim. Şimdi oyunu alıp taksicilik yapmak serbest takılmak istiyorum. Böyle bir mod vs var mı? Yardımcı olur musunuz?
  7. S

Yardım 406 not acceptable hatası

Resimde bıraktığım hatayı alıyorum. Ne yapabilirim, nasıl çözebilirim? İlk defa oluyor.
  8. S

GeForce NOW'da görüntü bulanık

GeForce NOW da şu an görüntü bulanık gözüküyor net değil internetim TurkNet 46 Mbps eğer GeForce NOW Premium alırsam aynı sorun devam eder mi ona göre alacağım.
  9. S

Öneri FPS Tarzı oyun önerisi

Battlefield serisi, wolfeinstein serisi, Dying Light gibi oyunlar önerir misiniz?
  10. S

Öneri Serbest takılmalık oyun önerir misiniz?

gta5 forza horizon csgo ets gibi takılmalık hikayesiz zaman geçirmelik oyun önerir misiniz?
  11. S

Yardım Forza Horizon5 gamepadla düzgün bir şekilde virajlara giremiyorum

Arkadaşlar sorunum şu F310 gamepadım var Forza 5 de 100 ile herhangi hafif virajlarda bile düzgün dönüş veremiyorum acaba özel bir ayarmı lazım anlayamadım çok dönüyorum genelde bir türlü beceremiyorum sizler ne yapıyorsunuz? Ne yapmam lazım.
  12. S

Yardım Tomb Raider 2013 Türkçe yama

Arkadaşlar bir tek bu linki buldum ama indirme linki çalışmıyor https://www.oyunceviri.net/tomb-raider-turkce-yama/ başka link bulamadım yardımcı olurmusunuz
  13. S

Konsoldaki bu tuşun tam olarak işlevi nedir? YARDIM!

Logitech f310 aldım l2 r2 tuşları mesela forzada ne kadar basarsan araç o kadar gidiyor/duruyor bu tuş başka oyunlarda ne gibi işlevler görür biri anlatabilirmi?
  14. S

Öneri 40 TL steam oyun önerisi

Her türlü oyunu oynuyorum her türden sevdiğim oyunlar var tür fark etmeksizin oyun önerilerinizi bekliyorum Profilim https://steamcommunity.com/profiles/76561198873894104/
  15. S

Yardım Warzone 2.0 Fps Arttırmak için ne yapmalıyım

gt 1030 ile oynuyorum fps artırmak için ne yapmalıyım fsr performans da açık başka ne yapabilirim?
  16. S

Öneri Fps Tarzı Oyun önerisi

Fps ve güzel olsun oyun önerisi sistem önemli değil
  17. S

Yardım Battlefield 1 dolu oyun bulamıyorum

battlefield 1 her girdiğim oda boş oluyor dolu oda nasıl bulurum çok oyunculuda?
  18. S

Öneri 400 Tl Bütçeye ne tavsiye edersiniz?

Arkadaşlar 400 Tl bütçem var ne tavsiye edersiniz kafam karışık mouse mi alsam gamepadmı klavyemi bilemedim link atarak ürün tavsiye edermisiniz?
  19. S

Yardım Ramlarım 3000 mhz ama 2400 de çalışıyor?

Görseli bıraktım neden 2400 mhz de çalışıyor? 3000 mhz gösteriyor
  20. S

400-500 TL bütçeye pc ile alakalı öneri

400-500 Tl bütçem var gamepad ssd ram mouse ne olursa artık indirimli güzel bir şey önerebilir misiniz?? Tek ürün Alıcağım 400-500 tl ile :) güzel indirimli ürünleri beklerim
Geri