Not: Herkes böyle konu açıyor. Bu yüzden ben genele hitap etmektense kendi sevdiğim türe ait oyunları yazmak istedim. Yani RPG'ler. Başlayalım. Üşendiğim için fiyatlarını yazmıyorum sadece link bırakıyorum. Not 2: Bu oyunlar cidden güzel oyunlardır. Sevilmese bile en azından bir şans verilmesi...
İşte karşınızda en üst düzey Battlefield™ V deneyimi. Silahlar, taşıtlar ve cihazların yanı sıra 1. Yıl ve 2. Yılın en iyi özelleştirme içeriklerinden oluşan eksiksiz cephanelikle insanlık tarihinin en büyük çatışmasına girin.
Hunt: Showdown 1896 acımasız olduğu kadar tatmin edici, tahliye tabanlı bir nişancı oyunudur. Canavarların izini sür ve Yozlaşmış topraklarda ödüller topla. PvP mücadelelerinden sağ çıkmak için arkadaşlarınla takım ol. Ya elin boş ölecek ya da bir servetle ayrılacaksın.
store.steampowered.com
Tür olarak ucu açık bıraktığın için sevdiklerimden yolladım. Özellikle NTBSS'de season pass veya karakter almazsan canın sıkılır.
Tüm Digital Deluxe içerikleri, hızlı seviye atlamayı ve öge açmayı sağlayan Jump Start Pack ve Underground R-201 Carbine özel silah kaplamasını içerir.
The Master Chief’s iconic journey includes six games, built for PC and collected in a single integrated experience. Whether you’re a long-time fan or meeting Spartan 117 for the first time, The Master Chief Collection is the definitive Halo gaming experience.
Beğeniyle karşılanan STORM serisinin son yapıtı seni renkli ve nefes kesici bir yolculuğa çıkaracak. Tamamıyla yenilenen savaş sisteminden faydalan ve NARUTO SHIPPUDEN Ultimate Ninja STORM serisinde bugüne kadar gördüğün en destansı savaşlara katıl!
Kendi Hayaletini oluştur, geçmişini aydınlatmak ve CODE VEIN'deki gerçek kabusundan kaçmak için ekibini kur ve cehennemin en ücra köşelerine doğru yolculuğa çık.
Üçüncü şahıs kahraman odaklı yakın dövüş oyunu For Honor'da tek başınıza veya arkadaşlarınızla savaşın. Bir Şövalye, Viking, Samuray, Wu Lin veya Outlander olarak kaosun içine dalın. Acımasız PvP'de ve takım odaklı modlarda mücadele edin ya da heyecan dolu hikâyeyi deneyimleyin.
CarX Drift Racing Online is your chance to immerse yourself in the real world of drifting. Get together with friends, tune your car and burn some tires!
The Walking Dead: The Telltale Definitive Series contains all 4 Seasons, 400 Days, and The Walking Dead: Michonne, which includes over 50 hours of gameplay across 23 unique episodes.
Çevrimiçi olarak 4 kişilik takımlar halinde diğer takımlara karşı savaş! Görselliği itibariyle, SHINOBI STRIKER da yepyeni bir tarzla yeni baştan yaratıldı. Çevrimiçi savaşlarda takımına önderlik et ve kimin en iyi ninja olduğunu göster!
London, 1918. You are newly-turned Vampyr Dr. Jonathan Reid. As a doctor, you must find a cure to save the city’s flu-ravaged citizens. As a Vampyr, you are cursed to feed on those you vowed to heal.
Their Flesh is Your Armor. Mortal Shell is a deep action-RPG that tests your sanity and resilience in a shattered world. Survival demands superior awareness, precision, and instincts. Possess lost warriors, track down hidden sanctums of the devout, and face formidable foes.
Dead Rising 4 marks the return of photojournalist Frank West in an all-new chapter of one of the most popular zombie game franchises of all time. With an unmatched level of weapon and character customization, ambitious new features including new zombie classes and EXO Suits, Dead Rising 4...
Crytek'in sunduğu klasik birinci şahıs nişancı oyun; aksiyon dolu oyun tasarımı, korumalı dünyası, daha önce hayranı olduğun nefes kesici ve efsanevi savaşlarıyla geri döndü. Hem de tekrar düzenlenerek yeni nesil donanım ürünleri için optimize edilen grafikleriyle!