Arama sonuçları: *

• Users: Damperrrr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Damperrrr

Herkes youtube'a girebilirken bir tek ben giremiyorum.

Aynı internete bağlı olmama rağmen telefonumla youtube'u kullanabilirken bilgisayarımda kullanamıyorum. VPN ile girince sorun olmuyor ama dediğim gibi VPN'siz sorun yaşıyorum.
  2. Damperrrr

Blazing Sails 1vs1 atılır mı

blazing sailsde 1v1 atılabiliyor mu? oyunda pek iyi değilim çok bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz 1712428746 atılamıyorsa bile ne olur atılamıyor diyin
  3. Damperrrr

Game pass biteli çok oldu fakat ayrıcalıkları devam ediyor? BU NASIL OLUYO!

1.5 ay önce falan game pass aldım. Riot hesabımı bağladım, haliyle valorantdaki ayrıcalıklardan faydalandım. Game passim bitince ayrıcalıklar gitti. Fakat bugün tam şuanda valorant'a girdiğimde game pass abonesi olduğum gözüküyor, fakat ben hiçbir para vermedim. Ayrıca xbox hesabımda game pass...
  4. Damperrrr

Elden Ring güzel türkce Yama

Bildiğiniz güzel Türkçe yama var mı? Varsa link atarsanız ve kurulum aşamasında özellikle yapmam gereken bir şey varsa söylerseniz sevinirim.. Sakin "o oyun yama ile oynanmamalı" gibi yorumlar yapmayalım
  5. Damperrrr

Çözüldü✓ Laptop soğuk fakat fan susmuyor?

Laptop'um soğuk olmasına rağmen. Prize taktığımda özellikle fanını aşırı sesli halde çalıştırıyor?
  6. Damperrrr

484 TL cüzdanım var Steam'de ne almalıyım?

Sizce neler almalıyım
  7. Damperrrr

Arkadaşım yeni aldığı 3060 laptopda FPS sıkıntı yaşıyor ACIL

Arkadaşım daha yeni 3060 laptop aldı. Fakat şuan cs-go da 40 fps falan alıyor. Bir ayar mı yapmalıyız. YARDIM ETMELİSİNİZ SERİSNDEN. Teşekkürler
  8. Damperrrr

Laptop oyun oynarken bir anda mavi ekran verdi

Nerdeyse bir yıldırlı aynı laptopu kullanıyorum. İlk defa bugün arkadaşlarımla hem dc'den hem de cs oynuyorduk. Bir anda benim laptop mavi ekran verdi. Açılması baya uzun sürdü. Açıldıktan sonra yine dondu. Sonra kapandı. Bu olayın ardından bataryayı sök tak yaptım. Korktuğumdan daha oyuna...
  9. Damperrrr

Age Of Empires Serisine Hangi Oynundan Başlamalıyım?

Age of empires oynamak istiyorum. Sizce başlangıç için hangi oyununu oynamalıyım, ve rehber niteliğinde bir kaynak önerir misiniz?
  10. Damperrrr

Çözüldü✓ Ram Taktiktan Sonra Bi̇r Şey Yapmak Gereki̇yor Mu?

Merhabalar. Laptop'uma zaten hali hazırda içinde bulunan ramden bir tane daha aldım. 1 saattir deniyorum. Genel olarak oyunlarda fps 2 kat artmış. Gayet uyumlu olduğunu düşünüyorum şuana kadar. Fakat merak ettiğim ram taktıktan sonra dikkat etmem gereken veya yapmam gereken bir şey var mı...
  11. Damperrrr

Çözüldü✓ Bütün Oyunlarda FPS düştü

Daha dün oynadığımda hiç bir sıkıntı yok iken bugün garip bir şekilde oynadığım bütün oyunlarda FPS değerim yarıdan fazla düştü. Extra hiçbir şey yapmadım. Ne olduğunu da anlamadım. Yardımcı olursanız çok iyi olur. LAPTOP KULLANIYORUM
  12. Damperrrr

Çözüldü✓ Malatyadayim Laptop'un Adaptörü İçerde Kaldi.

Selamlar, Malatya'ddan yazıyorum. 1. depremden sonra sadece laptopumu alıp çıktım. 2. depremde evimiz yıkıldı. Haliyle her şey tuzla buz oldu. Hala Malatyadayım ve bana jarj adaptörü lazım. İnternetten sipariş etsemde olur. Laptop: Monster Abra 17.1 1677655232 Yanlış anlaşılmasın sizlerden bir...
  13. Damperrrr

Hali hazırda steam'de 25 TL var sizce ne almalıyım. Yeni oyunlara açım. :)

25.65TL bakiyem var halihazırda şuan indirimde olan oyunlardan (indirimde olmasa da olur) bir öneriniz var mı? Bunu sakın kaçırma ve ya bunu kesin denemelisin. Sistem konusunda sıkıntı yok donanımıma güveniyoum. Oyun türü hiç fark etmez yeni türlere açım açıkcası. :) Önerilerinizi bekliyorum.
  14. Damperrrr

Rampage V902 İyi Bir Direksiyon Seti mi? Alınır mı?

Aranızda Rampage V902'yi kullanan, deneyimleyen varsa rica etsem deneyimlerini paylaşmaları. Tam olarak neyi iyi neyi kötü yaptığını merak ediyorum. Aynı zamanda optimizasyon sorunu var mı? Yani herhangi bir oyunda kullanamama gibi veya kötü bir deneyim gibi bir şey yaşayacak mıyım...
  15. Damperrrr

Red Dead Redemption 2 Türkçe Yama

Hazır indirimdeyken rdr2 aldım sizlerden ricam oyun için düzgün bir Türkçe yama atarsanız çok makbule geçer
  16. Damperrrr

Maksimum 15.000 TL laptop önerisi

Şuan bir arkadaşım bir laptop almak istiyor. Çok fazla oyun oynayan biri değil. Şuan güzel bir bilgisayara sahip olmadığı için. Sizlerden ricam maksimum 15.000 lira olması lazım. Tabi ki daha ucuza bu sistem de iyi derseniz önerilerinize ihtiyacımız var açıkcası. Şuan sizin için uygun fiyatlı...
  17. Damperrrr

Çözüldü✓ Video izlerken sol tarafta bir çizgi çıkıyor

Herhangi bir platformda video izlerken sol tarafta ss'deki gibi bir boulma oluyor. Sebebini bilen var mı??
  18. Damperrrr

Herhangi bir video izlerken sol tarata bir gariplik var.

Herhangi bir platformda video izlerken sol tarafta böyle bir şey oluyor sebebini bilen var mı?
  19. Damperrrr

Turknet'e geçmeli miyim??

Bu aralar her yerde reklamlarını gördüğüm türknet'e geçmeli miyim? Şuan kullandığım internet çok kötü. Adresimi yazdığımda 75 mb gösteriyor. Aranızda kullanan deneyimleyen var mı?
  20. Damperrrr

Laptop Soğutucu Öneri

15,6 inç laptop içi önerebileceğiniz soğutucu varsa yazarsanız sevinirim. Aklımda şu iki model var: https://www.trendyol.com/rampage/ad-rc12-gamezone-siyah-2-fan-2-usb-rgb-isikli-15-17-notebook-sogutucu-stand-p-189508357?boutiqueId=61&merchantId=272684...
Geri