Arama sonuçları: *

1. The Cyclist

Mimarlık için Bilgisayar Önerisi

Merhabalar arkadaşlar, kardeşim bu haftasonu Yks'ye girecek. Kendisine sınav sonrası hediye olarak bilgisayar almayı planlıyoruz. Yüksek ihtimalle mimarlık yazacağı için hem tasarım programlarıyla içli dışlı olacak hem de boş zamanlarını oyunla-photoshopla geçirecek. Bu yüzden güçlü bir sisteme...
  2. The Cyclist

Windows 11 Kurulum USB'si Oluşturma Hataları

Öncelikle merhabalar, 2 gün önce bilgisayarıma sıfırdan Windows 11 temiz kurulum yapma kararı aldım ve ardından windows'un kendi sitesinden indirdiğim windows media creation tool ile işleme başladım, fakat işlemin sonlarına doğru yanda belirttiğim ( 0x80070003 - 0xA001B ) hata kodunu alarak...
  3. The Cyclist

S23FE vs Mi 13T (Hangisini Önerirsiniz?)

Arkadaşlar selam, yakın zamanda iki cihazdan birini almayı planlıyorum. Bütçem 24K ve öğrenci olduğum için zaten anca çıktığım bu bütçenin üstüne koyup S23 alamam. İkisi arasında kıyas yaparsak sizce hangisi daha mantıklı bir tercih olur? S23 FE, Samsung öğrenci özel indirimiyle 8/256 versiyonu...
  4. The Cyclist

Ayakkabı Önerisi (2K)

Merhaba arkadaşlar 2100tl'ye kadar spor ayakkabı bakıyorum, daha çok günlük giyilecek, aşağıdaki ürünü(ürünü denedim, gayet hoş ama almadan önce görüş almak istedim) önerir misiniz? Alternatif önerileriniz varsa bekliyorum:)...
  5. The Cyclist

ISS Tercihi İçin Yardım

Merhaba arkadaşlar, ISS tercihinde çok kararsız kaldım, aşağıda anlatacaklarıma göre bir yorumda bulunabilirseniz çok sevinirim. Evimiz VDSL altyapıya sahip, bugün kapıya kadar fiber çekildi ve port da verildi. Araştırdığım kadarıyla tümüyle fiber kullanıma hazır. Fakat sorun superonline...
  6. The Cyclist

Asus Tuf A15 2022 Değerlendirme

Merhaba arkadaşlar, cihazı birkaç gün önce aldım. Araştırma sürecinde internette çok bilgi bulamadığım için burada biraz bahsetmek istiyorum. Madde madde gidersek: Tasarım: Tasarımını beğendim, baktığım birkaç seçeneğe göre kasası daha da ince. Arka plakası kodlara bağlı olarak farklı geliyor...
  7. The Cyclist

Asus Tuf A15 Mux Switch Açma

Merhaba arkadaşlar, cihaz yeni geldi. Hem nvidia hem de radeon sürücülerini en yeni sürümlerle kurdum. Fakat armoury crate'te mux seçeneğini görmedim, ne yapmam lazım mux için? @Carl-S @mematibaş @Abdullah Hacıgül
  8. The Cyclist

Asus Tuf A15 Kod Farklılığı

Merhaba arkadaşlar, bir konuyu tam olarak çözemediğim için yardımınızı almak istiyorum. ASUS'un aşağıdaki 3 modelinin kağıt üzerinde özellikleri aynı fakat hepsi farklı kodlara sahipler. Hem yerli hem de yabancı kaynaklarda yaptığım araştırmaya rağmen bir sonuç elde edemedim. Cihazların arasında...
  9. The Cyclist

Mimarlık İçin Laptop Önerisi

Merhaba arkadaşlar, Mimarlık programları için aşağıdaki 2 cihazdan hangisini önerirsiniz? https://www.hepsiburada.com/asus-vivobook-m7400qc-km055-amd-ryzen-9-5900hx-16gb-1tb-ssd-rtx3050-freedos-14-tainabilir-bilgisayar-p-HBCV000022YGWO?url_src=and-product-detail...
  10. The Cyclist

Çözüldü✓ İdeapad Gaming 3 Vs Omen 16

Merhaba, yakın bir arkadaşım 21-22K bütçeyle bir laptop almayı planlıyor, şu 2 cihaz arasından hangisini önerirsiniz? https://www.trendyol.com/hp/omen-16-c0035nt-r7-5800h-32gb-1tb-ssd-rx6600m-144-hz-16-1-fhd-dos-tasinabilir-bilgisayar-556h5ea-p-319861331...
  11. The Cyclist

Çözüldü✓ 22-24K Laptop Önerisi

İyi günler arkadaşlar, hem mühendislik programlarında hem de oyun için kullanmak üzere bir laptop almayı planlıyorum. Bu fiyat bandında aşağıdaki 2 cihaz ilgimi çekti. Msı tasarım, 1tb ram ve, vram artısından dolayı ilgimi çekti. Omenin ise RTX bir karta sahip olması Nvidia Canvas kullanmak...
Geri