Çözüldü✓ 22-24K Laptop Önerisi

Reaksiyon skoru
69
İyi günler arkadaşlar, hem mühendislik programlarında hem de oyun için kullanmak üzere bir laptop almayı planlıyorum. Bu fiyat bandında aşağıdaki 2 cihaz ilgimi çekti. Msı tasarım, 1tb ram ve, vram artısından dolayı ilgimi çekti. Omenin ise RTX bir karta sahip olması Nvidia Canvas kullanmak istediğim için güzel geliyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim, alternatiflere de açığım🙂

Not: Omendeki 3060, 130W versiyon

İyi günler arkadaşlar, hem mühendislik programlarında hem de oyun için kullanmak üzere bir laptop almayı planlıyorum. Bu fiyat bandında aşağıdaki 2 cihaz ilgimi çekti. Msı tasarım, 1tb ram ve, vram artısından dolayı ilgimi çekti. Omenin ise RTX bir karta sahip olması Nvidia Canvas kullanmak istediğim için güzel geliyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim, alternatiflere de açığım🙂

O paraya masaüstü toplarsin
Oğlum siz heryerdesininz larva gibisiniz adam laptop diyor sen ne diyon?

https://www.hepsiburada.com/hp-omen...agaza=GpnTeknoloji&url_src=and-product-detail bu güzele benziyor.

O paraya masaüstü toplarsin
Ya hocam lütfen verecekseniz düzgün cevap verin.Laptopa ihtiyacı olan kişi adı üstünde 'LAPTOP' istiyorsa laptop söyleyin

Konuya ise RX6700m 3060 veya 3070 seviyesinde bir karttı veya biraz daha üstü.Ben olsam Msi alırdım ama @DerratiX hocamıza sorabilirsiniz ve + olarak @Techno08 hocamızada sorup msi hakkında bilgi alabilirsiniz kendisi Alpha serisi laptop sahibidir.

Ya hocam lütfen verecekseniz düzgün cevap verin.Laptopa ihtiyacı olan kişi adı üstünde 'LAPTOP' istiyorsa laptop söyleyin

Konuya ise RX6700m 3060 veya 3070 seviyesinde bir karttı veya biraz daha üstü.Ben olsam Msi alırdım ama @DerratiX hocamıza sorabilirsiniz ve + olarak @Techno08 hocamızada sorup msi hakkında bilgi alabilirsiniz kendisi Alpha serisi laptop sahibidir.

MSİ delta bayağı iyi tavsiye ederim.

Alternatif olarak bunu da önerebilirim karşılaştırma açısından.

6700m olan iyiymiş pardon alinabilir

Hocam Omen hakkında ne diyebilirsiniz? Bi tanıdığım önceki 2060'lı kasasını kullanmıştı ve cihaz cidden başarılıydı.

Teknik açıdan Deltanın geçtiğinin farkındayım, ama asıl Nvidia'nın RTX'e özel çıkardığı uygulamalar beni düşündürüyor. Açıkçası ilk haberleri çıktığından beri Canvas kullanmak istiyorum.

Uzun süredir araştırıyorum, bu fiyatlarda Omen'den daha iyi bir kasaya sahip 3060 cihaz bulamadım. Özellikle Lenovo İdeapad ve Acer Nitroları kasaları çok kalitesiz geldi.

Bu bütçede orta-üst seviye kasa kullanan 3060 laptop kalmamış, kullandığınız programlarda Nvidia'nın avantajı çok fazla değilse attığınız MSI Delta'yı alın.

Hocam Omen hakkında ne diyebilirsiniz? Bi tanıdığım önceki 2060'lı kasasını kullanmıştı ve cihaz cidden başarılıydı.

Teknik açıdan Deltanın geçtiğinin farkındayım, ama asıl Nvidia'nın RTX'e özel çıkardığı uygulamalar beni düşündürüyor. Açıkçası ilk haberleri çıktığından beri Canvas kullanmak istiyorum.
Omen iyidir 130w gayet güzel soğutması da iyi bu modelin eski omenler gibi çok ısınmıyor ama unutma her türlü her laptop isiniyor 3070li HP omen Legion kullandım 2 sinide klavyeleri cayir cayır yanıyor ona göre seçimini yap

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,682
Üyeler
190,786
Son üye
redbull_sx
Geri