MSI Delta 15 vs Acer Nitro 5

Ahmet_t

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
26000

Arkadaşlar merhaba hangisi neden tercih edilmeli? Görüşlerinizi bekliyorum.

Kesinlikle msi. Kullanıyorum ve memnunum. Sorularınız olursa konuşma kısmına beklerim.

Kanka ben msi taraftarıyım sana kalmış tabi

Arkadaşlar merhaba hangisi neden tercih edilmeli? Görüşlerinizi bekliyorum.

Kesinlikle msi. Kullanıyorum ve memnunum. Sorularınız olursa konuşma kısmına beklerim.
Hocam Mux yok diye Acer modelini öneriyorlar sizce dedikleri kadar etkili mi? Keza 6700m testlerde 3060'ın önünde.

Delta kullanıcısıyım. sıcaklık problemi yok. kasa alüminyum baya sağlam duruyor. 6700m performansı çok güzel. şuanlık f1 21 ve f1 22 oyuyorum 110-120 fps civarlarında alıyorum. sıcaklıklar dediğim gibi ekran kartı 75 civarı işlemcide 75-85 arası dolaşıyor. amd olarak bakarsak driver problemi veya başka bir sorun yok. Kendim kullanıyorum diye değil ama ben 6700m performansı daha yukarıda diye msi seçerdim.

Alpha 15 sendeki
Şimdi tekrar testlere baktımda çoğu oyunlarda öne geçmiş 3060 ve Mux gücünü kullanınca fark da artacaktır. İşlemci bakımından da önde olmasından dolayı uzun ömürlülük bakımından Acer Nitro modeli daha önde hocam bence.

Şimdi tekrar testlere baktımda çoğu oyunlarda öne geçmiş 3060 ve Mux gücünü kullanınca fark da artacaktır. İşlemci bakımından da önde olmasından dolayı uzun ömürlülük bakımından Acer Nitro modeli daha önde hocam bence.
Öyleyse alınabilir hocam.

Delta 600gr daha hafif, Alüminyum kasası var, pil performansı Acer'ı 3'e katlar, 10GB VRAM avantajı var, 240Hz paneli var, kasası Acer'a göre daha ince bu sebeple biraz daha fazla ısınıyor.

Acer'ın da MUX Switch'i var, 6700m ortalamada 3060'ın biraz önünde olsa da MUX switch sayesinde Acer Nitro biraz daha fazla FPS verir, işlemcisi de daha güçlü.
VRAM farkını unutmamak lazım 6gb üstü vram tüketen oyun/uygulamalarda işler değişir. Bence MSI Delta alın.
Post automatically merged:

Aralarında pek bir fark yok. Ekran kartı daha iyi olduğu için performans komple değişecek değil ki.
Aralarında bir sürü fark var neleri aynı diye konuşmak lazım daha çok.

Son düzenleme:
Acer nitro 2022 kasasının kaç kg olduğunu bulamadım incelemelerde yazmamışlar Delta 1.9kg daha hafif olduğu neredeyse kesin, Alüminyum kasası var, pil performansı Acer'ı 3'e katlar, 10GB VRAM avantajı var, 240Hz paneli var, kasası Acer'a göre daha ince bu sebeple biraz daha fazla ısınıyor.

Acer'ın da MUX Switch'i var, 6700m ortalamada 3060'ın biraz önünde olsa da MUX switch sayesinde Acer Nitro biraz daha fazla FPS verir, işlemcisi de daha güçlü.
VRAM farkını unutmamak lazım 6gb üstü vram tüketen oyun/uygulamalarda işler değişir. Bence MSI Delta alın.
Post automatically merged:

Aralarında bir sürü fark var neleri aynı diye konuşmak lazım daha çok.
Msi tercih etmek doğru olur. Zaten arkadaşda söylemiş 6700m 3060dan önde diye. 10gb vram ve 240Hz büyük bir avantaj değilmi sonuçta?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,119
Üyeler
190,863
Son üye
klovny3232
Geri