Hocam biraz daha inceledim ve sRgb değeri olsun(Acer modeli için film izlenmez yorumu gelmişti farklı bir sitede) hem 1 TB M2 SSD olsun (eğitim ve oyun için önemli kriterlerden) hem de ekran kartının saf güç performansıyla ve işlemci de gayet iyi Intel biraz daha performanslı olabilir fakat pil ömrü bakımından AMD çok şey vaadediyor.Delta kullanıcısıyım. sıcaklık problemi yok. kasa alüminyum baya sağlam duruyor. 6700m performansı çok güzel. şuanlık f1 21 ve f1 22 oyuyorum 110-120 fps civarlarında alıyorum. sıcaklıklar dediğim gibi ekran kartı 75 civarı işlemcide 75-85 arası dolaşıyor. amd olarak bakarsak driver problemi veya başka bir sorun yok. Kendim kullanıyorum diye değil ama ben 6700m performansı daha yukarıda diye msi seçerdim.
RGB değeri içinmi film izlenmez demişler anlamadım?Hocam biraz daha inceledim ve sRgb değeri olsun(Acer modeli için film izlenmez yorumu gelmişti farklı bir sitede) hem 1 TB M2 SSD olsun (eğitim ve oyun için önemli kriterlerden) hem de ekran kartının saf güç performansıyla ve işlemci de gayet iyi Intel biraz daha performanslı olabilir fakat pil ömrü bakımından AMD çok şey vaadediyor.
sRgb hocam ekranın gamut değeri denebilir. Diğer modelde 60 civarlarindayken Delta da 99 a yakın.RGB değeri içinmi film izlenmez demişler anlamadım?
Siteyi bana konuşma kısmından atabilir misiniz yorumu merak ettimsRgb hocam ekranın gamut değeri denebilir. Diğer modelde 60 civarlarindayken Delta da 99 a yakın.
Hocam fps oyunlarında test ettiniz mi 240 hz etkisini gösteriyor mu? Valo veya CS de en düşük ayarlarda 240'un üzerine çıkıyor mu fps?Delta kullanıcısıyım. sıcaklık problemi yok. kasa alüminyum baya sağlam duruyor. 6700m performansı çok güzel. şuanlık f1 21 ve f1 22 oyuyorum 110-120 fps civarlarında alıyorum. sıcaklıklar dediğim gibi ekran kartı 75 civarı işlemcide 75-85 arası dolaşıyor. amd olarak bakarsak driver problemi veya başka bir sorun yok. Kendim kullanıyorum diye değil ama ben 6700m performansı daha yukarıda diye msi seçerdim.
Valorantı bilmemde csgoda her türlü çıkıyordur.Hocam fps oyunlarında test ettiniz mi 240 hz etkisini gösteriyor mu? Valo veya CS de en düşük ayarlarda 240'un üzerine çıkıyor mu fps?
Acer'da %100 srgb olsa yazarlardı muhtemelen ama %45 ntsc de yazmamışlar, emin misiniz? Modelden modele değişiklik gösterebiliyor paneller.sRgb hocam ekranın gamut değeri denebilir. Diğer modelde 60 civarlarindayken Delta da 99 a yakın.
Aklımda öyle kalmış olabilir hocam ama kullanan biri böyle yorum yapmış.Acer'da %100 srgb olsa yazarlardı muhtemelen ama %45 ntsc de yazmamışlar, emin misiniz? Modelden modele değişiklik gösterebiliyor paneller.
Denemedim hocam denerimHocam fps oyunlarında test ettiniz mi 240 hz etkisini gösteriyor mu? Valo veya CS de en düşük ayarlarda 240'un üzerine çıkıyor mu fps?