Arama sonuçları: *

• Users: Ikarus
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. I

3-4k arası 144 hz IPS monitör

3-4k arası 4kyi biraz aşabilecek bir şekilde f/p 144hz IPS Monitor arıyorum. Yardımcı olur musunuz
  2. I

Sürekli Drop Giriyor

Bilgisayar özelliklerim iyi olmasına rağmen drop giriyor. Önceden opera gxde oluyordu bu ama sonradan steamde de olmaya başladı. Olay görüntüleyicisine baktığımda security spp 8198 diye bir hata veriyor. Bunun çözümüne baktığımda Microsoft'un yazdığı çözümü uyguluyorum bir süre işe yarıyor drop...
  3. I

2022 Dünya kupası maçlarını nereden izleyebilirim?

2022 dünya kupası maçlarının tamamını 90 dakika gösterecek şekilde yayınlayan bir yer var mı? Özet istemiyorum uzun 90 dakikalık maç istiyorum
  4. I

Bilgisayarim ekran kartimi algılamıyor

Selamlar arkadaşlar Bugün oyun oynarken fpsin düşük olduğunu farkederek bilgisayarı aç kapa yaptım. Sonrasında fps yine düşüktü ve kasanın kapağını açıp baktığımda her sey normal gözüküyordu. Bilgisayari tekrar açtım ve baktığımda ekran kartının fanlari donmedigini farkettim. Aygit yoneticisine...
  5. I

5k ya telefon onerisi

Tecno camon 18p redmi 9t ya da 2. El 7plus almayi düşünüyorum sizce hangisini almaliyim ve baska öneriniz var mi?
  6. I

28 Ekim ÖTV İndirimi Hakkında Bir Açıklama Geldi mi?

28 ekimde aciklama yapacaklardi ben hic bir sey gormedim bu konuyla ilgili dün aciklama yaptilar mi?
  7. I

Da GT2 amd ekran dondu nedensizce

oyun oynarken hiç bir şey yapmadan ekran dondu ve ne alt tab ne alt f4 atabildim ve ben de kasanın tuşundan kapatmak zorunda kaldım çünkü direkt dondu pc geri açınca hiç bir şey olmadı normal çalışmaya devam ediyordu. AMD Softwaredan bildirim geldi neden olmuş olabilir oynadığım oyun lol bu...
  8. I

ryzen 5 5500 ve rx6600 nfs heat fps normal mi

sistemim da gt2 sistemi nfs heatde ultrada 70 fps bazen ağaç vb. kırdığımda 45 civarına düşüyor normal mi? Yüksek ayarlarda denediğimde 60 altına düşmedi 1665593107 ve bu arada bazı çalılar çamur grafikli benden mi kaynaklı yoksa oyundan mı kaynaklanıyor?
  9. I

Witcher 1 Geralt son animasyonda kimi öldürdü

Kral Foltest bize parayı verdikten sonra Foltest'a saldıran ve bizim öldürdüğümüz kişi kimdi?
  10. I

Itopyayla ilgili bir sorum var

Dun bildiginiz gibi ayin ürünleri vardi. Ben de gk200s aldim. Sepete ekledikten sonra odeme kismindan secure 3d kodunu girdikten sonra gelmesi gereken odeme onaylandi kismi gelmedi. Onun gelmesi gereken yerde lutfen bekleyiniz yazisi cikti ve 10 dk bekledikten sonra bankadan para cekilmemis...
  11. I

Itopya Aoc Gk200s klavye aldim yanlis mi yaptim?

Ayın ürünlerinde 200 TL'ye aldim daha demin. Bazi arkadaşlar kötü bazı arkadaslar iyi diyor. Kafam karıştı, internetteki fiyatina gore cok guzel bir indirim ama yinede bundan daha guzel klavye gelebilir miydi ömrü ne kadar gider bunun?
  12. I

Need For Speed Heat almaya değer mi?

Bildiginiz gibi steamde fiyati 500 tlden 25 tlyr düşmüş durumda sizce almali miyim ya da forza da yakinda benzer bi fiyata duser mi?
  13. I

OTV ve KDV indirimi ne zaman?

Geçenlerde açıklama yapmışlardi. Elektronik cihazlara otv ve kdv indirimi gelecek diye ne zaman gelecek bi bilgisi olan var mi yoksa hikaye mi?
  14. I

Internet sunucuları çöktü mu?

Eskişehirdeyim bir cok arkadasimda ve ben de internet tamamen gitmis durumda sizde durumlar nasil?
  15. I

Acil yardim mavi ve siyah ekran

Normal her zmana olduğu gibi oyun oynuyordum ve bir anda mavi ekran verdi bilgisayar kendini yeniden baslatti ve ben oyuna tekrar girdim bu sefer siyah ekran verdi oyunlarimin bulundugu bir klasör vardi ve onu acmaya calistigimda konum bulunamiyor gibi bir hata veriyor kaspersky indirdim ve...
  16. I

Millenicom mu Gıbırnet mi

Arkadaşlar şuan kablonet kullanmaktayım ama yakında zam gelecekmiş 25 mbps 120 tl olacaktı ben de internetten baktım ve Millenicom ve Gıbır netin aynı fiyata 100 mbps olduğunu gördüm. Sizce geçilir mi geçilirse hangisi daha iyidir? Ya da önerebileceğiniz başka var mı?
  17. I

5k bütçe telefon onerisi

5kyi gecmeyecek sekile telefon bakiyorum geçebilirsem absurt rakamlar olmasin 100 200 tl gibi geçebilirim sarji uzun giden ve bana oyun oynatabilecek en iyisi nedir bu fiyata?
  18. I

şahane cuma indirimlerini beklemek mantikli mi

Arkadasim bilgisayar alacak sizce kara cuma indirimlerini beklemesi mantikli mi yani fiyatlar simdikinden daha mi dusuk olur
  19. I

da gt2 amd işlemci sıcaklığı 80 derecelere çıkıyor

daha demin valorant gireyim dedim daha açılış ekranında 80 derecelere kadar çıktı 78lere düştü valorantta bu kadar ısınması fazla değil mi? ısınmaması için ne yapabilirim bu arada kasa vg05f
  20. I

Batman Arkham Collection 15 TL!

Steamde Batman arkham collection 100 tlden 15 TL'ye düştü. Sizce alinir mi?
Geri