Arama sonuçları: *

• Users: tcan20
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. tcan20

Migros sanala özel çikolatalar da 4 al 2 öde

Sanalmarkete özel 4 al 2 öde mevcut birde nestle ürünlerinde 600 tl ye 150 tl kupon vardı ( bu kupon kişiye özel olabilir) 12 tane damak çektim ben 520 tl ye
  2. tcan20

MAVİ markalı ürünlerde 2.si %40 indirimli

https://www.cetinkaya.com.tr/mavi-154 Basic tişörtler 280 TL civarına geliyor bence güzel fiyat ürünleri mavi ve bazı mağazalarda baktım her yerde aynı fiyatta yani bindirip indirme yok.
  3. tcan20

Mediamart 3 al 2 öde varmış

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/campaign/indirim-gunu?utm_source=facebook%20paid&utm_medium=soc-fb%20photo%20&utm_campaign=tr%7Cmm%7Crt%7Csoc-instagram%7Cconsideration%7Cnsp%7Crt_social_consideration_nsp_na_web-ozel-3al-2ode-6-8.1%7Cna%7Cd2c%7Cweb-ozel%7COSB0003E0D&utm_content=img_web-ozel-yuzde...
  4. tcan20

Servisin bile çözemediği sorun - anlayanlar yardım

Merhabalar , aracım i20 2015 1.2 mpi benzinli, aracı 3 ay önce aldım. Aldıktan sonra yetkili serviste bakımları yapıldı. Yaklaşık 1 aydır şöyle bir sorun var; Motor soğukken sadece 1. Marşta kaputun sağından yani yolcu tarafından 1 saniyelik bir " cırrrr " sesi geliyor. Ancak sadece 1. Marşta...
  5. tcan20

Bütün fanlar bir anda durdu

Merhaba, kasanın önündeki 3 fan ve arkadaki egzoz fanı kasanın yerini değiştirdikten sonra dönmemeye başladı. Kontrolcünün tüm kablolarını çıkartıp taktım falan yok çalışmıyor. Önemli Nokta ise tüm fanların RGB'leri yanıyor. Kasa üzerindeki RGB tuşundan değiştirilebiliyor. Ama uzaktan kumanda...
  6. tcan20

Ps5 pro için bu ürünleri nerden satın alabilirim ?

Selam dostlar , Soğutmalı SSD kapağı Karbon fiber olmasına gerek yok orta konsol kaplama olsa yeter Bu 2 ürünü tr de bulamıyorum temu vs uğraşmak da istemiyorum. Var mı bildiğiniz satan siteler.
  7. tcan20

PS5 Slim mi PS5 Pro mu ?

Merhaba dostlar , daha önce hiç konsol kullanmadım. Konsol almak istememdeki ana sebep eşimle oyun oynamak. Tv de (55" 4K) hazır şekilde elimin altında tık diye açıp oyuna girmek. Bu işin ehli kişilere sorum şu Ben god of war, the last of us, rdr gibi büyük bütçeli hikaye temalı oyunları...
  8. tcan20

30-35 k bandında hazır sistem topladım iyi mi ? Ekstra tavsiyeler lütfen

https://www.gaming.gen.tr/urun/320155/cyber-4060ti-intel-i3-13100f-asus-dual-geforce-rtx-4060-ti-oc-8g-v2-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ İşlemciyi i5 13400F ile değiştirdim 35.000 TL oluyor DDR5 sistem sizce nasıl ? DDR5 önceliğim bu bütçede tavsiyelere açığım 1742469626 Bide ekran...
  9. tcan20

CS2 Easy Utilityler - Mirage Videom

CS ile ilgilenenler bilir bir çok çeşit smoke vs. var. Kimileri en küçük kaydırmada fail olur. Bu videodakiler öyle değil çoğunu atmak çok çok basit. Hem ilgilenenlere yardımcı içerik hem de benim ilk videom :) Teşekkürler.
  10. tcan20

Ucuza oyun hediye almak

Merhaba , şu steamdaki parasını reel paraya dönüştürenlere indirimli oyun sipariş etmek istiyorum ama nette hiç öyle ilan , konu vs. Alabileceğim bir site bulamadım. Sizin bildiğiniz böyle bir forum, site var mı. Yani ben parayı hesaba göndereceğim eleman da benim istediğim oyunu steamdan...
  11. tcan20

240 HZ monitör önerisi

144 hz 23.8" ve 165 hz 31.5" çift monitör var FPS oynuyorum genelde 240 HZ en az 27" monitör tavsiyeniz var mıdır ? Bütçe 10-12
  12. tcan20

Nat geo eski belgeselleri nasıl izlerim ?

Merhabalar , tod ve disney + da nat geonun eski belgeselleri yok. Mega yapılar , mega fabrikalar vs. Youtube ve forum sitelerinde var ama çalına çalına 10 piksel olmuş görüntüler :D bu belgeselleri resmi olarak bir platformdan izleme şansım var mı ?
  13. tcan20

LÜTFEN DESTEK (VODAFONE NET HÜSRANLIĞI)

Merhaba, öncelikle bu konuyu açmamın sebebi VODAFONE firmasının ilgisizliği ve vurdumduymazlığıdır. Bu konuya destekleriniz benim için çok önemli. Youtube videosu da atacağım. 11.07.2024 tarihinde Elazığdaki evimize telefondan başvuru yoluyla vodafone net bağlattık. Hem internet sorgusunda hem...
  14. tcan20

Araç çalışmadığı halde hararet göstergesi çalışıyor

Merhabalar , bugün pazartesi , pazar gün arabayı hiç kullanmadım, pazartesi sabah arabaya bindim hararet göstergesi biraz yukardaydı, daha cumartesi gün müşür değiştirdim. Bu normal mi ? Daha önce böyle bir şey yaşadığımı bilmiyorum. Not : müşür değiştirmeden önce gösterge hiç çalışmıyordu 1 2...
  15. tcan20

10000 TL laptop önerisi

Merhaba, sadece ofis,dizi,film, internet gibi günlük amaçlar ile kullanılacak fiyatına göre en iyi laptobu arıyoruz. Önerilerinizi bekliyoruz.
  16. tcan20

Wi-Fi'den uygulamalar açılmıyor, bazı sitelere giriş yapılmıyor

Merhaba, böyle bir sorunum yoktu ama kısa süre önce yaşanmaya başladı. Telefondan Wi-Fi'ya bağlandığımda mobil uygulamalar, yemek sipariş uygulamalarına varıncaya kadar çoğu şey açılmıyor. Twitter ana sayfa yüklenmiyor resimler vs. sayfa yenilemiyor. Kablolu bağlantıda sorun yok. Sadece Wi-Fi'de...
  17. tcan20

Gamepower air bender soğutucu ne yaptıysam mandaldan çıkmıyor!

Merhabalar, macunu en son bilgisayarcı değiştirmişti , şimdi evde kendim değiştirecektim. Ama ne yaptıysam şu soğutucuyu çıkaramıyorum. Mandalı aşağı bastırdım yukarı bastırdım yok. Limitlerine kadar zorluyorum az daha bastırsam mandal kırılacak ama o malum yuvadan çıkmıyor. Bunu çözebilen var mı ?
  18. tcan20

Günlük kullanım telefon önerisi

Bütçe 15-17k Günlük kullanım için, seyahatlerde navigasyon önemli elimdeki tel dandik haritalarda konum saçma sapan takılıyor kafayı yiyor yani, seyahatlerde üzmeyecek, kamerası fiyatına göre iyi olan, sosyal medya gezintisi, tel görüşmesi VS için kullanılacak tel önerisi lazım Benim aklımdaki...
  19. tcan20

Çanta ve cüzdan önerisi

Merhaba, cüzdan arıyorum bozuk para ve bol kart bölmeli. Aslında şu tık diye kart çıkartan kartlıklar gibi hem kartlık hem cüzdan ikisi bir arada ürün bulsam daha iyi olur da öyle bir ürüne denk gelmedim. Birkaç tane cüzdan beğendim. https://app.hb.biz/WAf4GBKIQnfm Garbalia Hakiki Deri Siyah...
  20. tcan20

vodafone ile yaşadığım sorunlar

Selamlar herkese, elimden geldiğince kısa ve sade anlatmaya çalışacağım. 1000 Mbps internet bağlattım. İnternet ilk takıldığında 10-15 mbps geçmiyordu. Türk telekom teknik ekip geldi kablo falan değişti oldu internet 200 mbps. Aradan 3-5 gün geçti ve şuan hala 300-500 civarlarında dolaşıyor...
Geri