Arama sonuçları: *

1. OguzhanAkll

Ryzen 5 7500F için sistem tavsiyesi ve öneri

Değerli arkadaşlar görseldeki ürünleri aldım. İşlemci ve kasayı peşin paraya aldım. Anakart, M.2 ve RAM'leri kredi kartına peşin fiyatına 9 taksitle aldım. Şu an için eksikler: Ekran kartı, 750W güç kaynağı, monitör, klavye, mouse ve kulaklık. Sizce işlemci ve anakart nasıl? Sizce değiştirmeli...
  2. OguzhanAkll

Çözüldü✓ Lianli 207 Kasa için AM5 Anakart ve sistem önerisi

Arkadaşlar fikirlerinize ve tavsiyelerinize ihtiyacım var. Beyaz sistem yapmak istiyorum ama fiyatlar beyaz ürünlerde biraz tuzlu. (Ekran kartını ve işlemciyi sonra alacağım. RX 7800XT nitro düşünüyorum) Ryzen 5 7500F işlemci için 1) Am5 PCI5 anakart 2) Cl değeri düşük mümkünse beyaz ve rgbli...
  3. OguzhanAkll

Razer DeathAdder V3 için grip tape nasıl kesilir?

Arkadaşlar Razer DeathAdder V3 aldım ama aldım alalı elimi aşırı terletiyor bundan önceki farede böyle bir problemim yoktu. Mouse tabii haliyle büyük ve elimi tam kavruyor 58gram ve 8000Hz'ye kadar çıkması 750 IPS'i çok göz alıcı olunca satın aldım ama bu terlemeyi nasıl önlerim diye düşünürken...
  4. OguzhanAkll

Çözüldü✓ 20-25 k Bandında Hazır Sistem Önerisi

Arkadaşlar 25K bandında 5600-5600x işlemcili düzgün sıcaklık sorunu yaşatmayacak ekran kartlı HAZIR sistem lazım . Tabi psuda ses sorunu olmaması lazım (Arkadaş taksit ile alacak)
  5. OguzhanAkll

30 yaşında oyun oynama isteği söndü

İyi günler çoğu konuda yardımına başvurduğum forum üyeleri saygı değer gardaşlarım. Yaştan ötürümüdür yoksa piyasada tutunamayan güzel oyunların kapanıp yerini toxic oyunların almasımıdır yoksa piyasada Online kalabalık oynanabilecek olan düzgün oyun kalmadığındanmıdır nedir oyun oynama isteğim...
  6. OguzhanAkll

AOC 24G4X için yapılması gereken ayarlar nelerdir ?

Öncelikle iyi günler. Bugün AOC 24G4X elime ulaştı yapmam gereken ayarlar nelerdir ? Excaliburun 200hz va panelinden bu IPS monitöre geçtim çok şükür ne Ghosting var ne ölü piksel gayet şık ve sağlam bi monitör. Yalnız yapılması gereken ayarlar varsa tavsiyeniz nedir ? Fps moda aldığımda çoğu...
  7. OguzhanAkll

Battlefield 2042 Yüksek Gpu kullanımı sorun olur mu ?

Arada fanlar baya hızlı çalışıp ses oluyordu sıcaklıktan ötürü sanırım kasam yeni cam kasalardan belki çok az da olsa hava akışı normal mesh kasalara göre az. Gpu 66 ları görüyor derece olarak %99 -%100 kullanım Cpu ise 65 ile 86 derece arası %43 - %65 kullanım Ayarlarım low da olsada High de...
  8. OguzhanAkll

200hz VA dan 165hz IPS geçilirmi ?

Arkadaşlar Casper Excalibur 200hz VA 1ms 300nit curved monitöre sahibim ama Anakartımda BEYAZ VGA ışı yanıyor. Kasanın tuşuna basıp sonra monitörü açarsam sorun olmuyor ama bios güncellerken sorun yaratıyor bundan ötürü monitör değiştireceğim. Aklımda aşşaya ekleyeceğim iki monitör var sizce...
  9. OguzhanAkll

4000-5000 TL Bandında Monitör Önerisi

Arkadaşlar biraz araştırarak bu markalar arasında kaldım. LG ve ASUS'un monitörlerinde Crosshair olması bir + oldu benim için. Sizce hangisi kullananlarınız var mıdır? Asus Dual 3060Ti OC8GB 256Bit LHR ekran kartına sahibim...
  10. OguzhanAkll

Beyaz Vga ışığı devamlı yanıyor, ekran geç açılıyor

DDR5 Sistem topladım. Sorun özeti şudur: Bilgisayarı çalıştırıyorum beyaz vga ışığı yanıyor ve sönmüyor. Ama yeniden başlat yaptığımda bilgisayarın ekranı daha hızlı açılıyor görüntü daha hızlı geliyor ve bu sırada bios ekranını da açabiliyorum. Ama ilk başlattığımda hem görüntü çok geç geliyor...
  11. OguzhanAkll

Kulaklık ve Hoparlörden aynı anda ses geliyor

Steelseries Nova 1 Multi System kulaklık kullanıyorum daha önce bu sorun yoktu arka jakta mikrofon ve kulaklığım takılı ön panelde ise hoparlör takılı ama aynı anda ikisindende ses geliyor. Steelseries sonar yazılımıda kullanıyorum . Aşşadakilerden hangisini seçersem seçeyim değişmiyor. Windows...
  12. OguzhanAkll

Alsuite3.exe Hatası ?

AL SUİTE 3 Hatası Merhabalar.Çok sık olmasada muhakkak bu hata ile karşılaşıyorum internettede pek bir şey bulamadım ne yapmam gerekiyor ? Sorun yaratacak bi hatamıdır ? Görsel ile ekleyeceğim. RAM Kingston Fury Beast 32 GB (16x2) 5600 MHZ CL40 SSD : MLD 512 GB M2 SSD...
  13. OguzhanAkll

Çözüldü✓ 2000 tl bandında klavye önerisi

Bu klavyeler arasında gidip geliyorum fiyat bandı 2250 ye kadar siteden taksitle falan almayı düşünüyorum öneriniz nedir. Sessiz ,makrolu ,tepsi süresi olabildiğince düşük bir klavye arıyorum. Şuan dark force diye 200 liraya aldığım bi klavye kullanıyorum tuşlar yüksek ve temizlemesi aşırı kolay...
  14. OguzhanAkll

Asus Tuf Gaming B760M PLUS DDR5 7200 MHZ (7.000?

https://www.n11.com/urun/asus-tuf-gaming-b760m-plus-intel-b760-7200-mhz-oc-ddr5-soket-1700-matx-anakart-39645247?magaza=teknostok Sanırım satıcının sattığı son ürün . ( Şuan için en ucuzu) Kullanan biri olarak söylüyorum gayet memunum. 1711821191 Konuyu açarken 200 tl daha eklendi .. ( sabır)
  15. OguzhanAkll

Çözüldü✓ Sıvı Soğutucu önerir misiniz?

İ5 14600KF işlemcim için kule tipi kullanıyordum aşırı yetersiz geldi. Sıvı 360mm soğutucu önerir misiniz? yeni evli olduğumdan ötürü bütçem 3500-4000 gibi bir fiyata çıkabilirim. Sistemim : İşlemci : İ5 14600KF Anakart: Asus Tuf Gaming B760M Plus Wifi DDR5 Ekran kartı: Asus Dual OC 3060Ti Ram...
  16. OguzhanAkll

Çözüldü✓ Sıcaklık sizce normal mi ne yapmalıyım ?

Sistem yükselttim ve şuan Warlander,The Finals vb.. oyunlara girdiğimde aşşağıda gösterdiğim görseldeki gibi sıcaklıkta yükseklik ile karşılaşıyorum . 1.görsel boştayken yüke girmezse fan dönmüyor. 2.ve3. Görsel Warlandere girdiğim anda başlıyor. Acaba sıcaklık normal mi ?Sizce ne yapmalıyım ...
  17. OguzhanAkll

Çözüldü✓ Sıvı Soğutucu Önerisi

Sistem yükselttim ve şuan Warlander,The Finals vb.. oyunlara girdiğimde aşşağıda gösterdiğim görseldeki gibi sıcaklıkta yükseklik ile karşılaşıyorum . 1.görsel boştayken 2.ve3. Görsel Warlandere girdiğim anda başlıyor. Sizce ne yapmalıyım ? Kasam : PowerBoost VK-K521B 650W 80+ USB 3.0 Mesh RGB...
  18. OguzhanAkll

Sistemi yükselttim montaj için yardım gerekli

Öncelikle iyi forumlar. Hazır bir sistemim var ama daha yüksek performans için yeni ana kart, işlemci ve ram satın aldım bu ürünlerin montajında bana görüntülü destek verebilir misiniz. Siz yönlendirseniz ben montajını yapsam. Yardımcı olabilecek birileri varmı acaba. Ürünlerim 3-5 gün içinde...
  19. OguzhanAkll

Battlefield 1 'i en ucuza nerden alabilirim ?

Battlefield™ 1 Revolution şuan steam ve ea da 5 dolar yazıyor . sanırım yıllığı 20-30 dolar . Online olarak oynamak istiyorum . Daha ucuza alabileceğim bir yer var mı ? Mağlum oyun piyasası çok saçma oyunlar ile doldu güncel güzel online bişey bulamadım. Zamanında almayıp pişman olduğum şu oyunu...
  20. OguzhanAkll

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 Kule tipi Soğutucu önerir misiniz?

İyi Forumlar Arkadaşlar. Yeni evliyim mağlum şartlar gereği çok bir bütçem yok . Kule tipi soğutucu önerisi istiyorum. 400-800 Arası bişey olursa daha iyi olur . Trendyol ve hepsiburada gibi sitelerden alabilirsem taksit imkanı daha iyi olur benim için. Dün cs2 de kasadan sıcaklık geliyordu...
Geri