Arama sonuçları: *

• Users: Frank
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Frank

Askerlik tecilim bitiyor ne yapmalıyım

Arkadaşlar merhaba tecil hakkım bitti ve 3 ayım kaldı askere gitmek istemiyorum şu an uzatmak istiyorum ama bazı sorularım var 1. 2 Ay 20 günün sonun da direkt yoklama kaçağı mı oluyorum yoksa belli bir süresi mi var gitmem için 2. Yoklama kaçağı olsam bile üniversiteye kayıt yaptırıp tecil...
  2. Frank

ASKERLİĞİMİN TECİLİ BİTİYOR

Arkadaşlar merhaba tecil hakkım bitti ve 3 ayım kaldı askere gitmek istemiyorum şu an uzatmak istiyorum yks ye girip tecilimi uzatmak istiyorum ama kafamda sorular var 1. 2 Ay 20 günün sonun da direkt yoklama kaçağı mı oluyorum yoksa belli bir süresi mi var gitmem için 2. Yoklama kaçağı olsam...
  3. Frank

Öneri Airpods 2.nesil vs 3.nesil

Arkadaşlar merhaba bu ikisi arasında kaldım birisi 2.nesil 3700 3.nesil 5400 den bulabildim sizce hangisini almalıyım
  4. Frank

Yardım B450 MK-2 Anakarta Sıvı soğutucu uymuyor

Arkadaşlar merhaba herkese MSI mag coreliquid 240r v2 soğutucu aldım fakat sıvı soğutucu taktım fanları çalışıyor ledler çalışmıyor işlemci 100 dereceyi görüp kendini kapatıyor pc acaba uyumlu mu? değil 1702479213 ayrıca bilgisayarcıya götürdüm kablosunu takamadı ve dönüştürücü almam gerektiğini...
  5. Frank

1000 TL YE RED SWİTCH KLAVYE ÖNERİSİ

MAX 1200TL YE RED SWİTCH KLAVYE ÖNERİSİNİ BEKLİYORUM ARKADAŞLAR
  6. Frank

1080P için en iyi bilgisayar önerisi

Önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim
  7. Frank

26k bütçe ile bilgisayar toplamak istiyorum

Merhaba 26k bütçem var kasa - monitör - mouse - klavye - koltuk alacağım önerilerinizi yazarsanız çok sevinirim teşekkürler.
  8. Frank

RAM Kullanımım aşırı yüksek

16 gb ramim var yaklaşık 7 gb kullanıyor yazıyor fakat %88 görünüyor neden böyle bu sorunu yaşayan veya çözen var mı fivem oynuyorum harita yüklenmiyor bu ram yüzünden sanırım. 1668269017
  9. Frank

Samsung telefon önerisi

bütçemi belirttim arkadaşlar max o kadarlık bir bütçe ile en iyi hangi telefonu alabilirim illaki sıfır olucak
  10. Frank

Grandrp anahtarı arkadaşa verme

arkadaşıma arabanın anahtarlarını nasıl verebilirim bilen var mıdır arkadaşlar
  11. Frank

kasa psu tavsiye (mesh olsun lütfen)

arkadaşıma pc toplucaz da arkadaşlar aklında böyle kasa olan varsa link bırakabilir mi rica etsem.
  12. Frank

Bu işlemci kutulu olarak mı geliyor ?

https://www.n11.com/urun/amd-ryzen-5-5500-36-ghz-am4-16-mb-cache-65-w-islemci-tray-20753827?magaza=dfsbilgisayar&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel arkadaşım bu işlemciyi alıcak fakat kutusuz mu bu ? 1662826550 Birde 16 mb cache ve 19mb cache nedir arkadaşlar
  13. Frank

Breaking Bad bitirdim

Arkadaşlar bu diziyi ne kadar övsem azdır bende ki bıraktığı etki bambaşka.Imdb den 9,5 almış fakat 10/10 luk dizidir.Gerçekten beni çok etkiledi bittiğine ağlıcaktım resmen şimdi better call saul iyi midir başlasam mı ?Ben dizide ki W.w karakterine bağlanmıştım bcs de o karakter yok :(
  14. Frank

Spiderman Remastered düşük gpu kullanımı

Arkadaşlar merhaba şehir de felan gezerken %70 gpu kullanımı ve cpu kullanımı da aynı derece de %70 lerde bu sorunu yaşayan var mı bence oyunun sorunu çünkü bu videoda göreceğiniz gibi sistemim aynı ve oyunun durumu bu
  15. Frank

Yardım R5 5500 Yükte 90 Derece

AIDA64 Stress testi yaptığımda cpu ve fpu yu seçerek 90 dereceyi görüyorum 89-90 derecelerde takılıyor kalıyor normal mi sizce bu ? kasam mesh değil sadece önde bir fan ve egzos fanı var garip geldi bana dcpt yi açmıştım 1.35v veriyordu işlemciye onu kapattım auto da şu an hala aynı 1660439480...
  16. Frank

Yardım Asus TUF VG24VQE menüye girememe sorunu

arkadaşlar merhabalar bu monitör de ascr özelliği felan var her yeri araştırdım ama bir allahın kulu da çıkıp nasıl menüye gireceğini yazmamış sizde böyle bu monitörü kullanan varsa menüye nasıl girileceğini söyleyebilir mi rica etsem
  17. Frank

Yardım Elden Ring Türkçe Yama

Arkadaşlar elden ring indirdim türkçe yaması var mı ben internetten buldum fakat paralı sanırım indiremedim birde oyun hakkındaki düşüncülerinizi bekliyorum nasıldır vb.
  18. Frank

Öneri oyun önerilerinizi bekliyorum

Herkese merhaba GoW u bitirdim +new game olarak tekrar bitirdim müthiş bir oyun gerçekten bu tarz oyunlar önerir misiniz rdr2 gta5 bitirdim
  19. Frank

Modding Bilgisayarım Boştayken Donuyor

arkadaşlar bazen chrome de gezerken oluyor bu donma hiç bir şey yapılmıyor sadece mouse ile hareket ettirebiliyorum windowstan bile pc yi kapatamıyorum bazen de boştayken oluyor bu sizce donanımsal mıdır yazılımsal mıdır bilgisayarı yeni aldım da omega-s sistemi
  20. Frank

Ryzen 5 5500 ısınma sorunu

arkadaşlar merhabalar donanım arşivinin en son yayınladığı bu sistemi aldım ama işlemci warzone gibi oyunlarda 80 dereceyi görüyor bu normal mi 4.2 ghz de çalışıyor ? https://www.itopya.com/omegasamdryzen55500pnygeforcertx3060xlr8gamingrevelepicxrgb12gb16gbddr4500gbnvme_h19894?goster=1...
Geri