Arama sonuçları: *

• Users: agathusia
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. agathusia

M2 yükselticem Soğutucu önerisi.

İmzadaki adata m2'yi aktif kullanıyorum. Geçen aylarda itopyadan 5k ya bir m2 ssd düşürdüm CORSAIR 4TB Force MP400 satma niyetindeydim müşteri çıkmadı çıkanlarda anlaşamadık derken şimdi aşırı artan fiyatından dolayı kullanma niyetindeyim. Anakartım çift slot da 4.0 zaten ama ekran kartının...
  2. agathusia

Laptop Ram Yükseltme MHz sorunu.

Dün 16gb Cl 22 Kingston marka ram aldım laptop için amazondan. Bugün taktım ama görev yöneticisinde 2963 MHz gösteriyor. Birkaç yerde daha önce de görev yöneticisinin yanlış bilgi verdiğini okumuştum. Cmd den kontrol ettiğimde 3200 gösteriyor cpuz de aynı şekilde. Bu arada laptop Acer nitro 5...
  3. agathusia

Lga 1700 kule tipi soğutucu önerisi.

12400f işlemcim var şuanlık aslında 77 dereceyi geçmedi ort. 69-73 derece civarında ama fiyatlar artmadan bir şey almak istiyorum. İlerde 13400'e geçme durumum da var. Bin tl civarında bi soğutucu lazım. Işıklı olacaksa da kasada 2 adet fan boşluğu var argb olursa kontrol edebilirim. Kontrol...
  4. agathusia

UBISOFT Yeni oyun için mail atıyor.

Şuan indiriyorum. Kapalı betasına falan katılan oldu mu sizce nasıl oyun?
  5. agathusia

İşlemci sıcaklık sorunu.

İkinci el aldığımız cihazda, Ryzen9 5900x var ve cougar 240mm sıvı soğutucu takılı. Sistem boşta iken 60 derece görüyor. Kontrol ettiğimde voltajı 1.4 veriyor sürekli ve sıvı soğutucu fanlarının rpm leri full hızla dönüyor. Ben bu işlemciyi ben normal ayarlarına nasıl getirebilirim?
  6. agathusia

FH5 Benchmark testi.

Oyuna başlamadan benchmark yaptım 2k her şey full. Sizce nasıl? (FSR kapalı.)
  7. agathusia

GamePass hakkında yardım

Gamepass ile ilgili arkadaşımın''yakında 2 katı olacak'' demesi üzerine daha önce hiç kullanmadığım bu sisteme girmek istiyorum. Baktığımda 1 aylık paket görüyroum bunu 1 yada daha fazla yıllık nasıl alabilirim yardımcı olabilir misiniz ve daha ucuza alabileceğim yerler var mı?
  8. agathusia

Assassin's Creed Valhalla Complete Edition 188TL

https://www.voidu.com/tr/checkout Diğer platformlara göre daha ucuz şuan, ama steam kodu vermiyor bilginize.
  9. agathusia

Admin gece gece dalga geçiyor. :D

Merhaba agathusia, Bu linkteki: (LCW iade / değişim alır mı?) İçeriğiniz küfür, argo veya küfür kısaltması içermektedir. Donanım Arşivi Forum kuralları 2. maddesinde; sansürlü-sansürsüz küfür, küfür kısaltmaları veya argo kelimeler içeren paylaşımların forumumuzda yasak olduğu...
  10. agathusia

Msi anakart wifi antenleri yok.

Arkadaşım 2. el sistem almış. Anakartı wifi msi marka(modelini atmadı atacak) Bunun arkasında gördüğüm kadarıyla 2 tane anten girişi var ama antenler yok.... Şuanda da yan odadaki modemi görmüyor ama yanında telefondan wifi açınca görüyor bana antenden gibi geldi bu anteni nerden bulabiliriz...
  11. agathusia

Assassin's Creed Odyssey Renk patlaması.

Oyunda sahil şeridinde yada beyaz taşların olduğu yerlerde foto'dan da anlayacağınız üzere renk cümbüşü oluyor göz kamaştırıyor. Aynı yerde akşam vakti de foto aldım onu da koydum. Bide gündüz vakki yeşillikte çekilmiş foto var zaten bakınca anlayacaksınız. İmzamda sistemim var. Ayrıca monitörüm...
  12. agathusia

LOL'de aldığım garip hata.

Lol'e girmeye çalıştığımda tam karakterlerin olduğu yükleme ekranı gelecekken siyah ekran kalıyor ve bu hatayı alıyorum. Denediklerim; -Hextech repair -sil baştan yüklee -dns ip değiştirme oto alma -pc aç kapa- modem açkapa. Konu hakkında bir fikri olan var mı?
  13. agathusia

Ekran kartı ve işlemci uyumu hakkında yardım.

Ben sistemimi toplarken 2k'da Ultra hikayeli oyunlarda 90 120 FPS barajını yakalamaktı ki onu da başardım. Ama şuan merak ettiğim olay şu: Ben yarın öbür gün bundan yıllar sonra sistem eksiyince 1080p'ye geçmeye karar verirsem. 6800xt için darboğaz yapmayacak bunu besleyecek nasıl bir işlemciye...
  14. agathusia

M2'nin yazma hızı neden çok düşük?

Başlıkta da belirttiğim gibi CORSAIR 4TB Force MP400 NVMe M.2 SSD satın aldım. Şuan test yaptığımda yazma hızı 3000 olması gerekirken 1k oluyor. Sizce sorun m2 de mi?
  15. agathusia

Ekran kartı destek aparatım hakkında yorum.

Sistemim imzada yazan. Son 1 haftadır sanki ekran kartım yatıyormuş gibi gelmeye başladı. Destek aparatlarının da yani gerçekten fiyatlarının bu kadar uçuk olması beni biraz soğuttu ve sonuç olarak cuk diye oturan ilaç kutusunu buldum :D
  16. agathusia

Sistemin 3DMark sonuçları.

Sistemin test sonucu bunlar. Sizce anormal bir durum var mı birde bu sisteme yakın yada aynısına sahip arkadaşlar da sonuçlarını atabilir mi?
  17. agathusia

14bine güncel sistem.

Ekran kartını 3060 düşünüyorum en azından nvidia olsun. Şimdiden sağolun :)
  18. agathusia

Ac: Origins Darboğaz.

AC:Origins oyununda 2k her şey ultra olabilecek en yüksek ayarda. SS'de de görüleceği gibi aşırı darboğaz var. İşlemcimin çok iyi olmadığını biliyorum ama daha önce hiç yüzde 90ların altına düşmezdi. Bu arada hem oyun içinden hem amd'nin kendi uygulamasından herşeyi kontrol ettim ne FPS'i...
  19. agathusia

Lian Li Lancool 205 Mesh Ekstra fan önerisi.

Başlıkta da belirttiğim kasayı kullanıyorum. Ekte tüm fotoğraflar mevcut. Kontrolcümde 2 adet boşluk olduğundan ekstra üst kısma 2 tane egsoz fanı taktırmak istiyorum. Şuan orjinal olan fanlarım max.1100rpm çeviriyor. Fiyat performans olmasını tercih ederim. Hepsini ayrı kontolcüye takacağım ama...
  20. agathusia

Dongle önerisi ve Bluetoot özelliği olmayan anakart.

ASUS B660M-K D4 anakartım var. Şuan pc'yi sadece kulaklık ile kullanıyorum, monitörden gelen ses pek verimli değil. Bu sorunu dongle ile mi çözerim nasıl çözebilirim? Çünkü elimde kaliteli bluetooth hoparlörler var onları pc ye bağlamak istiyorum şuan.
Geri