Arama sonuçları: *

• Users: chloriN
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. chloriN

Yardım Oled Monitörde Valorant Oynamak Zarar Verirmi

Biraz baktım fakat hikayeli oyunları oynayacak hevesim ve odağım kalmamış. aktif olarak valorantı 2-3 saat oynayıp ara verir şekilde günde 5-6 saat valorant oynuyorum. skiller karakter resimleri vb duran görselere oled icin zararlı biliyorum. ileride sorun yaşarmıyım? nasıl önlem alabilirim
  2. chloriN

Yardım G6 oled güç kablosu çizildi bir şey olurmu

f80 standının kanlo gizleme yerinden cıkarırken şu şekilde çizildi. kablo değiştirmem gerekir mi? bir sorun olmaz mı.
  3. chloriN

Yardım Işlemci soğutucu yanlış mı takılmış?

işlemci macununu bilgisayarcıya değiştirttim fakat aklıma bir soru takıldı bu işlemci soğutucusunu da bilgisayarcı takmıştı, doğru mu takmış? ısı bilgisayarın üst kısmına geliyor, sizce değerler normal mi? birde ekran kartı macununu da değiştirmelimiyim? 3 yıl oldu. ekran kartı ısısı 72-76...
  4. chloriN

Öneri Beyaz Sisteme Hoparlör Önerisi

Coiler daklo kullandıgım icin soundbar kullanamam kablo ortada duruyor. sağ ve sola koyabilirim. beyaz hoparlör önerisi isatiyorum. [H3 id='LOGITECH+Z150+nasldr']LOGITECH Z150 nasıldır?[/H3]
  5. chloriN

Çözüldü✓ Oled monitör beyaz ekran griye döndü

normal beyaz ekran açıp fulleyince sorun yok ama dead pixel test sitelerinde beyaz ekranı gri olarak acıyor nasıl bi yanlıs ayar yaptım acaba
  6. chloriN

Yardım G6 oled Piksel yenileme nezaman biter?

piksel yenileme seçip şimdi tuşuna tıklıyorum ve ekran kapanıyor ama bittiğine dair bir şey olmuyor kasa hala açık görünüyor bittiğini nasıl anlayacağım?
  7. chloriN

Yardım Oled siyah ekranda ölü piksel olur mu?

g6 oled 240hz modeli satın aldım renklerde ölü pilsel yok fakat siyah ekrana bakarken tam anlayamıyorum, siyah ekranda ölü piksel oluyor mu nasıl anlayabilirim
  8. chloriN

Yardım 21.600 tl G6 Oled Alınır Mı

Öğrenci indirimi ile G6 Oled 21.600 tl alınır mı? fiyat olarak iyi mi yoksa aralıkda daha çok indirime düşer mi? almışken en kalitelisini alıp uzun süre kullanmak istiyorum, @Tayfunns hocam?
  9. chloriN

Yardım Ekranda anlık çizgi cıkıyor

monitör bugün geldi ölü piksel testi yaparken siyah ekranda anlık çizgi çıktığını farkettim farklı yerlerde cıkıyor, videodan ss aldım fotoğrafta görebilirsiniz. Nedeni sanırım monitör çünkü bu ölü pikselden dokayı değiştirdiğim 3. monitör ve diğerlerinde böyle bir sorun yoktu.
  10. chloriN

Nevresim takımındaki bu izler ne

yeni aldığım karaca uyku setinin nevresiminde böyle leke gii bir şey var ıslak mendille sildiğimde azaldı ama yıkanınca gerçermi anlamadım
  11. chloriN

Öneri Keenetic Explorer DSL Alınır mı?

yeni çıktığını duydum, 2000tl bütçem var keenetic önerildiği için bu modeli düşünüyorum, alınır mı? speedstar ile farkı nedir https://amzn.eu/d/gdsFjzR
  12. chloriN

Yardım Hangi modem alınır?.

2000 bütçem var [H3 id='Zyxel+VMG8825-T50K+ve+Keenetic+Explorer+DSL+arasnda+kaldm.+hangisini+nerirsiniz']Zyxel VMG8825-T50K ve Keenetic Explorer DSL arasında kaldım. hangisini önerirsiniz? [/H3]
  13. chloriN

Yardım 2000 Bütçe Modem Önerisi

yeni çıkan keenetic explorer dsl düşünüyorum başka önerisi olan varmı, 100mbs vdls turknet kullanıcısıyım. bu iki ürün farkı nedir?
  14. chloriN

Yardım Modemim kırıldı, Modem önerisi

modemim kırıldığı için değiştirmem gerekiyor bütçem 1000-3000 arasında. valorant cs gibi oyunlar oynuyorum ping değerini etkileyecekse bir kere alıp iyisinden almak matıklı olur türknet 100mbs kullanıyorum bilgi almak için aradığımda vdsl uyumlu almam gerekiyormuş. mağazalardan elden de gidip...
  15. chloriN

Yardım Birçok Monitörde Ölü Ve Sıkışmış Pikseller

Size akıl danışmak istedim çok garip bir durumun içersindeyim, fikirlerinizi bekliyorum. 3yıl önce sitem toplamıştım fakat Bu zamana kadar ona yakın monitör değiştirdim her birinde ölü piksel ve sıkışmış pikseller vardı son zamanlarda bunun ekran kartı ile ilgili olabileceğini düşünüyorum Asus...
  16. chloriN

Yardım Siyah ekranda birsürü piksel görünüyor

ölü piksel olmadığına eminim sadece siyada görünüyor. baktıkca görünüyor bayağı var. sıkışmış piksel geçmesi için video vardı onu izledim bi etki etmedi. hocam senin tavsiye ettiğin beyaz philips monitör. bu 3. değişim cihazı sorunsuz monitör cıkmadı @Tayfunns
  17. chloriN

Yardım NB F80 Jelatinsiz ve Hasarlı geldi

amazondan NB F80 satın aldım fakat jelatinsiz ve kutusu hasarlıydı. İçeriğinde standın bazı yerlerinde lekeler mevcuttu. jelatininin olması gerektiğini mediamarktda incelerken bugün farkettim. kurulumu yaptım fakat iade yapabilirmiyim çünkü bugun mediamarkt dan baktığımda jelatin olması...
  18. chloriN

Yardım Monitörümde ghosting var mı?

@Tayfunns hocamın önerisi ile philips 2k monitör aldım. ghosting test için video bırakıyorum yok gibi duruyor bakarsanız sevinirim, ışık sızması da sağ altta görünüyor pek rahatsız etmedi https://streamable.com/5ko1uu
  19. chloriN

Ekran kartı+ işlemci macun önerisi

3070ti + i5 12400f 3 yıldır kullanıyorum. işlemci macununu 1 yıl önce değiştirdim fakat ekran kartı macunu 3 yıldır değiştirilmedi. ikisi için de önerebileceğiniz kaliteli bir macun varmıdır? Son olarak ekran kartı macun değiştirmek sorun yaratır mı bilen bir bilgisayarcıda değiştireceğim de
  20. chloriN

Yardım Gaming.gen iademi yapmıyor

önceki hafta kargo sürecinde olan monitörü gelmeden iade ettim ama 1 hafta geçti hala kargo sürecinde görünüyor, arıyorum 14 iş gününde para iadesi olacak diyorlar, bukara zor olan ne? 80 milyon insana iade mi yapıyorsunuz da bukadar uzuyor işlem?
Geri