Arama sonuçları: *

• Users: fractened
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

Hangisini almalıyım sizce

https://www.hepsiburada.com/hp-omen-17-db0021nt-a44qsea-r7-8845hs-16-gb-1-tb-nvme-m-2-ssd-8-gb-rtx4070-17-3-dos-dizustu-bilgisayar-p-HBCV00006GO28G?magaza=Teknorya&...
  2. F

C# forms login formu ile ilgili soru

herkese merhabalar login formumdan elde ettiğim memberId değeri ana formumda kullanmak istediğim zaman 0 olarak dönüyor değişkenin değerini alamıyorum nasıl çözeriz
  3. F

temalar hakkında bir soru

eski xiaomi telefonumda tema mağazasından indirdiğim temamı şuanki honor telefonuma nasıl indirebilirim honorun tema mağazasında bulamadımvar mıdır bildiğiniz bir yöntemi
  4. F

otobandan gir çık yaparsak ek ücret öder miyiz

izmir istanbul otoyolunda bir ilçede otobandan çıkıp geri dönsek ek ücret öder miyiz
  5. F

koltuk altı bagaj hakkında soru

merhaba arkadaşlar ajet ten basic uçak bileti aldım ve bagaj hakkım yokmuş sadece koltuk altı bagaj hakkınız bulunmaktadır diyor koltuk altındaki bagajın boyutu bilen varmı kabin boy valiz oraya sığar mı bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi
  6. F

Xbox Controller Tuş Takılı Kalması Problemi

xbox 9.nesil oyun kolumda sol analog (ls) tuşu takılı kalıyor default durumda kendi başıma çözebileceğim bir yolu var mı yoksa servise yollamam mı gerekiyor
  7. F

Kulaklık önerisi verir misiniz

Sürekli müzik dinleyen birisi olarak ses kalitesi iyi kulakiçi kulaklık arıyorum buds 2 kullanıyordum memnundum 1500 3000 arası önerilere açığım bütçe esnetebilirim .ANC Kısmı da benim için önemli
  8. F

internet hotspot hakkında

telefonumda aldığım pakette sosyal medya interneti de var internet hotspot yapıp laptoptan kullanırken youtube vs girersem normal internet hakkımdan mı yer yoksa sosyal medya internetimden mi yer?
  9. F

epic games sepete eklenecek oyun önerisi

kesin alınır dediğiniz ya da alınmaz dediğniz oyunlar hangileri neleri ekleyip ya da çıkarırdınız.
  10. F

flash belleğim 2 flaş olarak gözüküyor

flaş belleğim 2 flaş olarak görünüyo ntfs olanı silemiyorum dosya korumalı diyor nasıl tek flaş olarak görmesini sağlayabilirim
  11. F

rockstar launcheri açamıyorum

rockstar launcheri açmaya çalıştığım zaman sürekli rokstar games is already running hatası alıyorum arkaplanda vs kapatıp tekrar tekrar denedim bir türlü çözemedim çözümü nedir
  12. F

Kredi kartı limit artırma talebim sürekli reddediliyor

Kredi kartı limitim 5000 lira ve talep olarak 8500 ve 7500 ikisini de denedim aylık gelir olarak 4500 girdim buna rağmen değerlendirmeye bile alınmadan reddediliyorum.bunun bilmediğim bir şartı mı var acaba bilgilendirirseniz sevinirim
  13. F

Wifi sürücüm çalışmıyor

Herkese merhabalar sorun bir anda ortaya çıktı ve düzeltemedim çözümü nedir acaba
  14. F

rdr 2 fps drop yiyorum

merhaba herkese laptopumda rdr2 oynarken durduk yere fps drop yemeye başladım eskiden böyle olmuyordu her zamanki aynı grafiklerde oynuyorum herhangi bir ayar değişikliğine gitmedim yardımcı olur musunuz
  15. F

2 farklı kurumdan burs alırken tespit edilmek

herkese merhaba arkadaşlar kyk kredisi alıyorum ve 1 vakıftan burs alıyorum o da cüzi bir miktar yetmiyor başka burs alamazsınız şartı oluyor biliyorsunuz başka vakıflardan burs çıkarsa aldığımı tespit edebilirler mi ediyorlarsa nasıl ediyorlar ya da bu şekilde 2 farklı kurumdan alanlar sourn...
  16. F

fifa 23 online hatası

fifa 23 oyununda arkadaşımla online maça girmek için istek attığında bu oyun oturumu artık mevcut değil hatası alıyorum bir çok şey denedim ancak beceremdim çözümünü bilen var mıdır.
  17. F

usb portu çalışmama sorunu

merhaba laptopumda usb portu çalışmıyor fareyi takınca tepki vermemeye başladı bir anda. öbür porta takınca fare çalışıyor. acaba sorunun belli bir çözümü var mı yoksa garantiye mi yollamalıyım
  18. F

en iyi ilişki analisti uzmanı benim diyen arkadaşlar toplanın

herkese merhabalar fikir alışverişi yapalım . Biraz uzun olacak yazı Üniversiteden benim bir kız kankam vardı yakın arkadaştık baştan belirteyim arkadaşlar hayır hoşlantı duymuyorum fazlasıyla gayet iyi de anlaşırdık .Gerçekten yakın hissettiğim bir arkadaşımdı. Arada tartışmalar tabii ki...
  19. F

siteye girmeye çalışınca böyle bir hata alıyorum

siteye girmeye çalıştığımda böyle bir hata alıyorum iptale basarsam 401 error veriyor ne yapmam lazım
  20. F

Papara kart kredi kartı özelliği

Merhabalar papara kartta kredi kartı özelliği bulunuyor mu taksitli alışveriş için kullanmak icin soruyorum
Geri