Arama sonuçları: *

• Users: MattJohn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. MattJohn

YD iPhone Yılbaşında Ne Yapmam Lazım?

Merhaba arkadaşlar, YD iPhone 16 PM kullanıyorum. Dün IMEI1 kapandı bugün bir yöntem ile IMEI2’ye geçtim. Yılbaşında bir işlem fln yapmam gerekiyor mu, kendine kendine mi sıfırlanacak gün sayısı? IMEI2’deyim ya şu an IMEI1’e fln geri geçmeme gerek var mı? Deneyimi olan arkadaşlar yardımcı...
  2. MattJohn

Öneri Nereden Domain Satın Alabilirim?

Merhaba arkadaşlar, iyi forumlar :peepokalp: Domain satın almak istiyorum 2-3 tane, domain satışı yapan güvenilir bir websitesi önerebilir misiniz? Teşekkürler.
  3. MattJohn

Yardım Bet Sitesi SMS'leri Bıktırdı!

Merhaba arkadaşlar, hayatımda hiç bet sitesine girmedim, üyeliğim yok alakam yok ancak özellikle son 1 aydır her gün, bazen günde 5 - 10 kere bet sitesi SMS'i alıyorum. Son zamanlarda Android'den iPhone'a geçtim, acaba bu tarz mesajları filtreleme özelliği iyi olmadığı için mi görüyorum? Cidden...
  4. MattJohn

Üniversite Stajı Kabul Edilmezse Ne Oluyor?

Merhaba arkadaşlar. Üniversitede zorunlu stajım vardı yazın yaptım. Bugün staj defterimi teslim ettim, hoca bakıcaz staj komisyonuna fln sorucam kabul edilmeyebilir dedi. Eğer stajım kabul edilmezse tekrar mı staj yapacağım? Yazın yaptığım staj zorunlu stajdı ve sigortayı üniversite...
  5. MattJohn

Öneri Oyuncu Koltuğu Önerisi

Merhaba arkadaşlar. Bir oyuncu koltuğu bakıyorum. Boy 175 kilo 75. Yeri gelicek günde 15 saat oturmam gerekecek o yüzden rahat bir şey olması lazım. Uzun vadede sorun çıkarmayacak güzel bir koltuk öneriniz var mı?
  6. MattJohn

Yardım IPhone Nasıl Dosya Aktarılır?

Merhaba arkadaşlar. Yeni iPhone aldım. Bilgisayardan (Windows 11) telefona dosya kopyalamaya izin vermiyor. Özel bir program fln mı kullanmam lazım?
  7. MattJohn

IPhone 16 Pro Max Ekran Koruyucu Önerisi

Merhaba arkadaşlar, yeni iPhone 16 Pro Max aldım. Ekran koruyucu almak istiyorum, böyle günlük hayatta darbeye düşmeye dayanıklı, kafamın rahat edeceği sağlam bir şey olsun. Eski telefonumda da buna benzer bir ekran koruyucu kullanıyordum. Bazı modellerde sağdan soldan bakmaya engel olan...
  8. MattJohn

IPhone'da mp3 Müzik Dinlemek?

Merhaba arkadaşlar, yeni Android'den iPhone'a geçtim. Android tarafında yıllardır topladığım bir mp3 klasörüm var. Bunu iPhone'da da kullanabilir miyim, lokalde çalışan uygulamalar var mı yoksa illaki Spotify üyeliği fln mı almam lazım?
  9. MattJohn

Öneri IPhone 16 Pro Max Kılıf Önerisi

Merhaba arkadaşlar, yeni iPhone 16 Pro Max aldım. Kılıf almak istiyorum, böyle günlük hayatta darbeye düşmeye dayanıklı hayvan gibi bir kılıf. Eski telefonumda da buna benzer bir kılıf kullanıyordum o yüzden kalın ve ağır kılıf kullanmaya alışkınım, benim için sorun değil. Sadece telefonu düzgün...
  10. MattJohn

Yardım Monitörde Görüntü Gidip Geliyor

Merhaba arkadaşlar Asus XG27UCS monitör aldım. Bunu 4K 120 Hz kullanmak istiyorum HDMI 2.1 portundan bağladım bilgisayara aşağıdaki kablo ile ancak 4k 120 Hz yapınca ekran arada 3-4 saniye gidip geri geliyor, kabloyla mı alakalı neden oluyor bu durum...
  11. MattJohn

Yardım Hangi MX Keys Versiyonu Daha İyi?

Arkadaşlar Logitech MX Keys almak istiyorum. Logitech MX Keys ya da Logitech MX Keys S modelleri varmış, sizce hangisini alsam siz kullanıyor musunuz? Nasıl farklılıkları var?
  12. MattJohn

YD iPhone Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim?

Merhaba arkadaşlar. YD 256 GB 16 Pro ya da Pro Max almayı düşünüyorum. Sahibinden'de önerdiğiniz bir mağaza var mı? Telefonu alırken nelere dikkat etmem lazım? Ek olarak bu telefonların piyasası nedir, yakın zamanda satın alan ya da bilgisi olan var mı? Ben baktım Pro'lar 45k civarında gibi ama...
  13. MattJohn

Yardım Monitör İçin Hangi Kabloyu Almam Lazım?

Merhaba arkadaşlar Asus XG27UCG monitör aldım. Bunu 4K 120 Hz kullanmak istiyorum HDMI 2.1 portundan bağlıycam, nasıl bir kablo almam lazım? O kadar para verip düzgün monitör aldık kabloyu da düzgün alalım görüntüde performans kaybı olmasın istiyorum.
  14. MattJohn

Öneri 55K Bütçe Telefon Önerisi (TR)

Merhaba arkadaşlar, daha önce açtığım 50K telefon önerisi konusundan sonra fikirlerim değişti, bütçeyi arttırdım ve sadece TR telefonlara yöneldim, kayıt olayıyla fln uğraşmak istemiyorum, açıldı mı açılacak mı belli değil, bir kere alıp uzun süre kullanmak istiyorum bu telefonu. Şu an...
  15. MattJohn

Öneri Güvenilir Monitör Satıcısı?

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-rog-strix-xg27ucs-27-1-ms-4k-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,694398092.html Arkadaşlar hangi siteyi önerirsiniz? Ölü piksel, ışık sızması vb. durumlarda koşulsuz bir şekilde iade alması lazım, üçe beşe bakmıycam sağlam bir yer olsun, kafamda Amazon var şu...
  16. MattJohn

50K Bütçe Telefon Önerisi (TR/YD)

Merhaba arkadaşlar, yeni bir telefon almak istiyorum, şu an kullandığım telefon POCO X3 NFC 128 GB. * En az 256 GB dahili hafıza, * Bataryası iyi, * Kamerası iyi, * Instagram’da story ve post atarken görüntü kalitesini bozmayan, story’yi pikselleştirmeyen bir telefon arıyorum. Android veya...
  17. MattJohn

Yardım S24 Ultra/S25 Ultra Kayıt Olayı

Merhaba arkadaşlar. Yurtdışı telefon alıcam, Samsung modelleri hoşuma gidiyor. Almışken de S25 Ultra alayım diyorum. Kayıt olayı açılır mı açılmaz mı belli değil diyorlar da açılırsa sadece S24 Ultra'ya açılma, S25 Ultra'ya açılmama durumu olur mu? Eğer fark olmaz açılırsa hepsine açılır...
  18. MattJohn

Öneri Yurt Dışı Telefon Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar, yurt dışı telefon almak istiyorum. S24U düşünüyordum kayıt olayı sıkıntı, olmayacakmış gibi düşün dediler o yüzden soğudum. Şu an alıp kayıt ettirebileceğim bir yurt dışı telefon öneriniz var mı? Bütçe 40k, batarya, kamera ve işlemci performansına önem veriyorum.
  19. MattJohn

Öneri S24 Ultra YD Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar. S24 Ultra YD almayı düşünüyorum. Güvenilir bir satıcı öneriniz var mı? Bir de kayıt işlemleri bazen açık bazen kapalı oluyormuş, şu an açık mı ve ne kadar tutar acaba? Eğer aldığım yer hem telefon satışı hem kayıt yapıyorsa daha iyi olur diye düşünüyorum. Ek olarak sizce...
  20. MattJohn

Öneri Webcam Tavsiyesi – Görüşlerinize İhtiyacım Var!

Herkese merhaba arkadaşlar, Bir süredir hem iş görüşmeleri, hem de online toplantılar için bir webcam arayışı içindeyim. Bu süreçte biraz araştırdım ve birkaç modele kadar indirdim ama kafamda hâlâ netleşmeyen noktalar var, o yüzden sizin değerli fikirlerinizi almak istiyorum. Genel...
Geri