Arama sonuçları: *

• Users: Ederson
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ederson

1000 tl bandında oyuncu kulaklığı önerisi

Genellikle oyun oynayıp müzik dinleyeceğim. 1000 tl civarında olsa iyi olur.
  2. Ederson

OCCT Power testini başlatır başlatmaz ekran gitti

OCCT Power testi yapmam lazımdı. Testi başlatır başlatmaz ekran gitti ve ekranda bozulmalar meydana geldi tıpkı eski bir televizyondaki sinyal yok görüntüsü gibi. Daha sonra takır tukur sesler gelmeye başladı ve hemen korkup bilgisayarı kapattım. Şimdi sorun PSU'da mı yoksa ekran kartında mı...
  3. Ederson

RX 6800 XT sistem oyun oynarken siyah ekran veriyor

Bilgisayarımda bu problemi 1 ay önceden yaşamaya başladım. Herhangi bir oyundayken bir süre sonra HDMİ sinyal yok hatası verip ekran gidiyor ve bilgisayarı kasadaki power tuşundan kapatıp açmam gerekiyor. Açtıktan sonra DxDiag vb. yerlerden kontrol ettiğimde AMD Driver'ı ortadan kaybolmuş oluyor...
  4. Ederson

İphone 12 pro vs İphone 13

Arkadaşlar ablam telefon alacak. Kameraya çok ama çok önem veriyor. Bazen oyun da oynuyor. Birde iphone istiyor. Sizce hangisini almalı?
  5. Ederson

Realme 9 Pro vs Realme 10 vs İnfinix Note 30 vs Galaxy A24

arkadaşlar bugün içinde yazdığım 4 telefondan birini acil almam gerek. sizce en iyi seçim hangisi. tavsiyelerinizi acilen bekliyorum
  6. Ederson

Yardım Galaxy M34 vs Tecno Camon 19 Pro

Bu iki telefondan birini almayı düşünüyorum. Oyun ve kamera en önemli kriterler benim için. Sizce hangisini almalıyım?
  7. Ederson

Yardım Vergisiz telefon için öneriler

Kamera ve oyun benim için çok önemli. Tavsiyelerinizi bekliyorum
  8. Ederson

oyun ve kamera için vergisiz telefon önerileri

oyun ve kamera en önemli kriterler. tavsiyelerinizi bekliyorum
  9. Ederson

Nike halı saha kramponu bağcıksız mı bağcıklı mı alınır?

Merhaba arkadaşlar. Nike'dan halı saha ayakkabısı alacağım. https://www.nike.com/tr/t/phantom-gx-club-hal%C4%B1-saha-kramponu-HclDdN/DD9487-040 aklımda bu model var fakat bağcıksız bir model. Bu ayakkabının bağcıklısıda var sizce bağcıksız mı bağcıklı mı almalıyım?
  10. Ederson

2500 TL ayakkabı önerisi

Nike ve adidas marka önceliğimdir. Max 2500 TL'ye kadar çıkarım. Sade ve tarz ayakkabı severim. önerilerinizi bekliyorum
  11. Ederson

Steam kartlari değerli oyunlar

Arkadaşlar selam. Ben steamden idle master kullanarak kart düşürmeye çalışıyorum. Kartları değerli olan oyunlar var mi bildiginiz? Eger biliyorsaniz ve yazarsaniz sevinirim
  12. Ederson

Python İnvalid Syntax Hatası

İnternetten bulduğum bir kodu yani keyloggerı deniyecektim. Fakat python3 keyloger.py yapıyorum invalid syntax hatası alıyorum. çözümü söylerseniz sevinirim. fotoğrafı da bıraktım
  13. Ederson

Amd kartları alınca gelen oyun nerede?

Ben amd radeon rx 6800 xt aldım ve bu ekran kartlarını alanlara oyun veriliyordu. Nereden alıyoruz acaba?
  14. Ederson

Gençer gaming güvenilir mi?

soru başlıkta yazıyor. cevapları bekliyorum
  15. Ederson

Klavye tavsiyesi (700TL)

rgb ve red switch olursa güzel olur ama aklımda alttaki klavye var. https://www.teknosa.com/hyperx-alloy-core-rgb-membrane-turkce-gaming-klavye-p-125089427 Max 700 tl olmalı fiyat.
  16. Ederson

29k bütçe oyun için pc tavsiyesi

29k bütçeyle sadece oyun oynanacak monitör dahil bir sistem gerekiyor. önerileri bekliyorum
  17. Ederson

600 tl klavye önerisi

Max 600 lira olacak bir klavye lazım. Blue switch ve rgb olursa güzel olur
  18. Ederson

toplam 29k bütçe gaming toplama sistem

29000 liraya sadece oyun odaklı bir bilgisayar monitör ve klavye önerisi lazım. yardım ederseniz sevinirim 1662144539 biri yardım ederse sevinirim 1662144695 biri yardım ederse sevinirim 1662144699 biri yardım ederse sevinirim
  19. Ederson

22K bütçe ile sistem ve çift monitör önerisi.

Selamlar. 22000 bütçe ile iki tane 144 Hz ve oyun performansımı tamamıyla karşılayacak bir hazır sistem arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Geri