Ben Xiaomi Redmi Note 12 8gb ram versiyonunu aldım şuan sorun yok.
Sitesinden baktığımda göremedim hocamHocam izlediğim videoda var diyordu
Redmi almayın hocam sıkıntı yaşarsınız.Hocam ön selfie kamerası 8 mp. Kötü çekmez mi
Kişiden kişiye değişir, benim için iyi çekiyor. Boş vaktinizde AVM giderek inceleyebilirsiniz ancak M34 AVMde bulunmuyor sadece online satışı var.Hocam ön selfie kamerası 8 mp. Kötü çekmez mi
Ne gibi sıkıntıSitesinden baktığımda göremedim hocam
Redmi almayın hocam sıkıntı yaşarsınız.
Hocam teknik olarak kötülüğü nedirM34 ün daha kötü odluğg konu yok. Tabii teknikte, tasarım anlamında çok kötü bir cihaz.
Bence M34 alınmalı. Vergi Muhafiyetinde daha iyi cihaz yok M34 den. Belki Realme 9 Pro
ne gibi bir sıkıntı ? 2018den beri redmi note serisinden telefon kullanıyorum hiçbir sorun sıkıntı yaşamadım. Hatta bir dönem samsung M serisinden cihaz deneyimledim telefon ısınınca ekran basmıyordu yani yazın güneşin altında neredeyse kullanamıyordum telefonu. Aynı şekilde oyun da oynayamıyordum. Önyargılarınızı bi kenarı bırakın artıkSitesinden baktığımda göremedim hocam
Redmi almayın hocam sıkıntı yaşarsınız.
Arayüzü kötü işlemcisi fiyatına göre çok kötü malzeme kalitesi de öyle kameralar Allah'a emanet zatenKişiden kişiye değişir, benim için iyi çekiyor. Boş vaktinizde AVM giderek inceleyebilirsiniz ancak M34 AVMde bulunmuyor sadece online satışı var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne gibi sıkıntı
Samsung M serisi iyi değil, A serisi daha iyi. Redmi komple sorunlu, yazılımı kamerası her şeyine gibi bir sıkıntı ? 2018den beri redmi note serisinden telefon kullanıyorum hiçbir sorun sıkıntı yaşamadım. Hatta bir dönem samsung M serisinden cihaz deneyimledim telefon ısınınca ekran basmıyordu yani yazın güneşin altında neredeyse kullanamıyordum telefonu. Aynı şekilde oyun da oynayamıyordum. Önyargılarınızı bi kenarı bırakın artık