Arama sonuçları: *

• Users: Vortyx
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. V

Manevi değerlere sövenlerle ilgili

Malum oyunun malum kitlesinde şöyle bir cisimle karşılaştım. Bu tipleri para harcamadan cezalandırma yolu vs var mı ya da gönüllü şekilde ilgilenmek isteyen avukatlar olur mu? Bir şekilde birileri uğraşmak ister diye düşünüyorum. En azından şikayet edilebilecek uğraştırmayacak ve cebimden para...
  2. V

Yardım 2TB-4TB M.2 NVMe SSD Önerisi

Öncelikle bütçe konusunda 15k civarı zorlayabilirim fakat pek çıkmak istemiyorum. DRAM muhabbetini vs bilmiyorum o yüzden buraya danışmak istedim. 2TB ile 4TB arasında seçim yaparken okuma yazma hızına ve fiyat farkına göre bakarak karar vereceğim. Ucuz olması için dandik bir şey önermeyin okuma...
  3. V

Opera gx açılır pencere alt+tab'da gözükmüyor

Aşağıya bıraktığım ssteki gibi açılır pencereyi açtığım zaman normalde alt tab sekmeleri arasında hem opera hem de açılır pencere ayrı ayrı gözüküyordu fakat bugün birden bire açılır pencere gözükmemeye başladı. Yardımcı olabilecek varsa mutlu olurum.
  4. V

Steelseries aerox 5 wirelees mouse macro sorunu

Steelseries aerox 5 wireless ile sol tık spamlayabileceğim bir macro yaptım. Tuşa basınca macro çalışıyor tekrar basınca kapanıyor bunlarda hiçbir sıkıntı yok. Daha öncesinde de rival 650 kullanıyordum. Birazdan açıklayacağım sorunu rival 650'de kısa bir süreliğine yaşamıştım sonra bir şekilde...
  5. V

MSI GF63 VE laptobumun ekran kartı ısınmıyorken işlemcim çok ısınıyor

Laptop modeli yazıyor ve oyunları 2k oynuyorum. ekran kartı sıcaklığım 60-62 civarı sabitken işlemcim 90 derece üstünde 95 99 civarlarında takılıyor. Bunun nedeni ne olabilir çözemedim. Macun değişimi ve temizliğini 3 gün önce yaptım. Temizlik öncesi çok fazla drop yiyordum çoğunlukla düzeldi...
  6. V

Laptop boştayken işlemci sıcaklığı 60 70 derece arasında

Laptop Msi Thin GF63 12VE modeli. Normalde rocket league falan oynarken hiçbir şekilde ne bir takılma ne fps düşüşü yaşamadım taa ki 2 hafta öncesine kadar. Format vs attım sonrasında herhalde formattan dolayı 2 gün kendine gelmesi gerekiyordur diye düşündüm fakat sonuca varmadı. Ben de şimdi...
  7. V

Steelseries Yetkili Servis

Elimde steelseries'ten 3 ürün var ve hepsinde arıza var. Mouse için Trendyol'dan satıcıya ulaştığımda bana kargo kodu verdi ve yollamamı istedi fakat klavye için amazon beni despec'in sitesine yönlendiriyor ve despec telefonları açmıyor klavyeyi yollayamıyorum. Kulaklık içinse Hepsiburadadaki...
  8. V

Odayı Soğutmak İçin Soğutucu Önerisi

Arkadaşlar Üniversite öğrencisiyim ve eve maksimum 3 aylığına geliyorum o yüzden klimaya para harcamam saçmalık olur. Sizden mümkün olduğunca uygun fiyata soğutucu önerisi istiyorum. Ama mesela 1500 verip saçma sapan bir soğutma yerine 3k ver şunu al diyebilirsiniz. Verdiğim paraya değmesi...
  9. V

Odayı Soğutmak İçin Tavsiye

Yaşadığım şehir aşırı sıcak olmasa da ben sıcaktan nefret eden birisiyim. Uyguna işe yarayan soğutucu vs olur ya da ne bileyim aklıma gelmeyen kendi bulduğunuz yöntemleriniz vs varsa o da olur. Şu sıcaklara çözüm lazım aga helpp
  10. V

Masaüstünde sürekli Profile.tmp dosyası oluşuyor

Valorant ile alakalı olduğunu biliyorum fakat nasıl çözüleceğini bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Gizli öğeler kapalı
  11. V

"Konu Yükseltme" butonunu ne sıklıkla kullanmalıyız?

Hocam kurallarda konunuza mesaj alamadıysanız konunuzu yükseltebilirsiniz diyor fakat diyelim ki konuya mesaj aldık ama öneri istediğim bir konu olduğu için daha fazla öneri gelmesini istiyorum. Ne sıklıkla konuyu yükseltmem gerekiyor? günde 3 kere mi? Saatte 1'i geçmeyecek şekilde vs mi...
  12. V

Anime Önerisi Lazım (Güzelinden Bol Bol)

Arkadaşlar öncelikle izlediğim animelerin listesini bırakacağım sonra konuya döneceğim. Konumuza gelirsek. A B C D E diye 5 seviye belirledim en beğendiklerim "A" en beğenmediklerim "E" olacak şekilde listeleyeceğim oradan yola çıkarak öneride bulunabilirsiniz. AA gibi bir şey yazdıysam...
  13. V

Valorant Critical Error - System Error

Oyuna girmeye çalıştığım zaman bu hatayı alıyorum. Bir sürü şey denedim normalde önceden oyun ekranı da siyah geliyordu artık siyah değil fakat yine de bu hata devam ediyor. Elimde hata raporu rar dosyası içinde .tmp şeklinde var. Yardımcı olursanız sevinirim. Sistem msi laptop 4050 (45w)...
  14. V

Bilgisayarım Ne Kadar Eder?

-Ekran kartı: MSI Gaming Z Trio 3080 12g (3080 8G'nin gücü %187 civarıyken 3080 12G'nin gücü %200 civarında) -İşlemci: AMD Ryzen 7 5800X. -Soğutma: MSI MAG CoreLiquid 360mm V2. -Kasa: Phanteks P500A DRGB mesh. -Anakart: MSI MPG Gaming Edge Wi-Fi -SSD: Samsung 970 EVO Plus 1TB 3500-3200 -RAM...
  15. V

R7 5800X sıcaklık değeri

R7 5800X İşlemci Msi Mag Coreliquid 280R ARGB Sıvı Soğutucu Msi Gaming Z Trio 12G 3080 Ekran Kartı İşlemci sıcaklığım 65 derecenin altına pek düşmüyor (Oyundayken) Ama bahsettiğim oyunlar Genshin Impact, Apex Legends, Rocket League gibi oyunlar ve 2k en yüksek çözünürlüklerde oynuyorum Csgo...
  16. V

Çözülmemiş konuya 6 ay sonradan yazınca verilen uyarı

Çözülmemiş, çözümü bulunmamış konuya aradan 6 ay geçtikten sonra çözüm bulduğum için mesaj attım diye 18. kural ihlalinden uyarı aldım. Aşırı saçma. Sonuçta çözüm bulmuşum ve bu konuyla alakalı forumda bilgi yok. Ben yazmasam adamlar aradıklarını bulamayacak. Yine kendimizi başkaları için feda...
  17. V

NVİDİA Web Helper.exe - Bozuk Görüntü Hatası

Böyle bir hata alıyorum ama bilgisayarda herhangi bir problem yok gibi. Bilen varsa yardımcı olabilirse teşekkür ederim
  18. V

Yazılım için İ5 7200U işlemci nasil

İşlemci yazdığı gibi İ5 7200U Ram 12gb Ssd yok ama işlemci iş görüyorsa taktırmayı düşünüyorum.
  19. V

Yüksek işlemci kullanımı (Oyun kapalıyken)

PHANTEKS P500A MESH DRGB TEMPERED GLASS Kasa AMD Ryzen 7 5800X 4.7GHz 8/16 Çekirdek İşlemci GSKILL Trident Z RGB 4000Mhz 32GB (2x16GB) Bellek MSI MPG B550 GAMING EDGE WIFI Anakart MSI RTX 3080 GAMING Z TRIO 12GB LHR Ekran kartı SAMSUNG 970 EVO Plus 1TB M.2 3500-3300MB/s SSD MSI MAG CORELIQUID...
  20. V

Samsung 970 Evo Plus SSD olan bilgisayarım neden 30 saniyede açılıyor?

PHANTEKS P500A MESH DRGB TEMPERED GLASS Kasa AMD Ryzen 7 5800X 4.7GHz 8/16 Çekirdek İşlemci GSKILL Trident Z RGB 4000Mhz 32GB (2x16GB) Bellek MSI MPG B550 GAMING EDGE WIFI Anakart MSI RTX 3080 GAMING Z TRIO 12GB LHR Ekran kartı SAMSUNG 970 EVO Plus 1TB M.2 3500-3300MB/s SSD MSI MAG CORELIQUID...
Geri