Arama sonuçları: *

• Users: N1ppy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. N1ppy

A35 kılıfı telefona tam uymadı

Merhaba. Telefonum Samsung A35 için bir kılıf aldım ve sonradan fark ettim ki, bu ses çıkardığı kısmının neredeyse yarısını kapatmış. Kılıf eski silikon kılıfımda tamamen açıktı, bu yarısını kapatmış neredeyse. Sesi denedim garip bir şekilde yarısı kapalı şekilde daha iyi bass ve sesin...
  2. N1ppy

Steam oyun alamıyorum

Merhaba steamde 12 dolarlık bi oyunu almaya çalışırken bazen yetersiz bakiye diye hata veriyo oysaki bende zaten yeterli bakiye var bazende "Ödeme işleminiz tamamlanmadı.Kredi kartı bilgileriniz kredi kartı şirketiniz tarafından reddedildi diyor anlamadığım zaten kredi kartıda değil banka kartım...
  3. N1ppy

ASUS TUF Gaming VG27AQML1A 27" monitörde hız aşırtma yok

Arkadaşlar, menüsünde oyun bölümü var ama bende sadece resim ve giriş seçimi var. Diğerlerine geçemiyorum. Neden böyle ve nasıl yapabilirim?(Hatta hiçbirseçenek olmuyo sadece resim kısmındaki parlaklık ayarını değiştirebiliyorum)
  4. N1ppy

Çözüldü✓ Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27" 2K 260Hz Oyuncu Monitörü Alınır Mı?

Genellikle hikayeli oyunlar ve cs oynuyorum sizce bu monitör alınır mı iyi mi?
  5. N1ppy

13 Bin TL 2k min 240hz monitör önerisi?

Genellikle hikayeli oyunlar ve cs oynuyorum nvidia ekran kartım var önerilerinizi bekliyorum.
  6. N1ppy

Yeni alınan cihaz için ekran süresi normal mi?

Merhaba dün almış olduğum cihazı test ettim ekran süresi bu şekil normal değerler mi ?
  7. N1ppy

500-1000 Tl Arasi Oyun Kulakligi Onerisi

Merhaba su anda kullanmis oldugum kulaklik rampage x titan 3 yildir kullaniyorum artik kablosu fln asindi pedleride ayni sekilde bu yuzden yeni bi kulaklik almak istiyorum butce 500-1000 arasi kafami vs agritmayan mikrofonu iyi 7.1 olan bir oyuncu kulakligi istiyorum onerilerinizi bekliyorum
  8. N1ppy

İşlemci hızının sabit kalması zararlı mı?

Merhaba işlemcinin normal hızı 3.7 maks 5 ghz gösteriyo sabitlemek sıcaklığı düşürür demişlerdi o yüzden 4.7 ghz yaptım biostan bi zararı olur mu?
  9. N1ppy

İşlemci max 98 derece???

Merhaba cs2 1el rekabetçi attım işlemcinin ısınmasına baktım max 98 derece olmuş 1 ay fln oldu sistemi alalı stok fan r5 7500f normal mi?( yakında sıvı sogutucu alıcam hangi markanın hangi sıvı sogutmasını önerirsiniz )
  10. N1ppy

Ekran kartı fanlarının 50 derece çalışması normal mi?

Arkadaşlar CS2 oynuyorum, oynarken bakıyorum 50 derece gösteriyor Görev Yöneticisi. Fanlarına bakıyorum dönüyor; sebebi nedir? Normalde dönmemesi lazım değil mi bu sıcaklıklarda? 40 derece olunca durdu tam ne zaman kapanıyor bilmiyorum ama normalde daha yüksek derecelerde acılması lazım değil mi...
  11. N1ppy

Yardım GTA 5 V-Sync kapatınca oyuna arada bir drop giriyor?

Merhaba GTA 5'te V-Sync'yi açınca kasma drop vs yok ama delaylı gibi oluyor oyun W basınca geç algılıyormuş gibi bir değişik oluyor kapatınca bu sorun gidiyor ama bu sefer de oyuna arada bir drop giriyor çözümünü bilen var mı?
  12. N1ppy

Fsp CMT 318 kasanın fan renkleri sabit değişmiyor mu?

Merhaba, almış olduğum sistemin kasası FSP CMT318 kasanın kendi sitesinde ARGB özelliği var diyor fakat ben sadece kapatıp açıyorum. Sabit yaniyor renkleri sitenin canlı desteğine yazdığımda ise bizim gönderdigimiz böyle değişiklik gösterebilir falan diyor. Böyle bir şey olabilir mi? Oluyorsa...
  13. N1ppy

5-10k arası 2k monitör tavsiyesi

Bütçem max 10 k ona göre 2k min 120 hz olan bi monitör varsa önerebilir misiniz?
  14. N1ppy

HEC-300VP-2RG Psu da pin var mıdır ?

HEC-300VP-2RG ekran kartı için pin varmıdır acaba ?
  15. N1ppy

CSGO'da skin alsam Steam puanı gelir mi?

Dediğim Gibi Csgo'da skin alsam steam puanı gelir mi?
  16. N1ppy

Bu Sistem 2000 Tl Eder Mi 2.el?

2000 Tl Çok ucuz degil mi bu sistem için? bi hatası fln vardır herhalde
Geri