A35 kılıfı telefona tam uymadı

N1ppy

80+
Reaksiyon skoru
20
Merhaba. Telefonum Samsung A35 için bir kılıf aldım ve sonradan fark ettim ki, bu ses çıkardığı kısmının neredeyse yarısını kapatmış. Kılıf eski silikon kılıfımda tamamen açıktı, bu yarısını kapatmış neredeyse. Sesi denedim garip bir şekilde yarısı kapalı şekilde daha iyi bass ve sesin şiddetinin arttığını hissettim. Bu bir sorun teşkil eder mi? Hatalı mı yoksa bilerek yapılmış bir şey mi? Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
anladım peki böyle kullanmak telefona zarar verir mi
Uzun vadede zarar verebilir. Tam güçte ses dalgalarını tamamen çıkaramadığı için hassas parçaları olumsuz etkileyebilir.

Telefon nasıl üretildiyse öyle kullanın. Kılıfla hoparlörün yarısını kapatmaya gerek yok.

Uzun vadede zarar verebilir. Tam güçte ses dalgalarını tamamen çıkaramadığı için hassas parçaları olumsuz etkileyebilir.

Telefon nasıl üretildiyse öyle kullanın. Kılıfla hoparlörün yarısını kapatmaya gerek yok.
Tamamdır boş yere para ziyan oldu keşke ilk başta fark etseydim teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için artık bundan sonra dikkat ederim

Tamamdır boş yere para ziyan oldu keşke ilk başta fark etseydim teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için artık bundan sonra dikkat ederim
Kendiniz hoparlör tasarımına uyacak şekilde kılıfı revize edebilirsiniz.

İğneyi ısıtıp o parçayı ısı yoluyla alabilirsiniz. Veya başka bir yol bulun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,180
Üyeler
192,634
Son üye
indirimvarsabizvariz
Geri