Sadece mouse imleci gözüküyor, hiçbir şey yapamıyorum. Bilgisayara reset atmadığım sürece problem geçmiyor. Aynı zamanda arkada Skype vasıtasıyla konuştuğum arkadaşlarıma sesim gidiyor ve onları da ben duyabiliyorum ancak bilgisayar onun dışı kilitleniyor yani. Windows 11 kullanıyorum. Çözümü...
Çok uzun zamandır bilgisayarımı kullanmıyordum, bugün her şeyi bağladım ve bilgisayarımı açtım.
Arctis 1'i, hem Dongle'ı kullanarak hem de şarj kablosunu kulaklığa takarak SteelSeries GG uygulamasından bağlamaya çalıştım. Uygulama bile kablolarda sorun olmadığını söyledi ancak günün sonunda...
Çok uzun zamandır bilgisayarımı kullanmıyordum, bugün her şeyi bağladım ve bilgisayarımı açtım.
Arctis 1'i, hem Dongle'ı kullanarak hem de şarj kablosunu kulaklığa takarak SteelSeries GG uygulamasından bağlamaya çalıştım. Uygulama bile kablolarda sorun olmadığını söyledi ancak günün sonunda...
Merhabalar. Fareyi wireless kullanmama yarayacak bu dongleı nereden bulabileceğim hakkında fikri olan varsa yazarsa sevinirim. Teşekkürler.
NOT: Steelseries'in resmi sitesinde var ancak Türkiye'ye gelmiyor.
Merhabalar, kısaca problemi anlatayım. Hesabın bir tek mevcut görünen adını biliyorum ancak biliyorsunuz ki steam giriş yaparken o adı değil sanırım o kaydolduğunuz asıl nicki istiyor. Yani steamdeki görünen ad ve isim şifre yazıp giriş yaptığınız ad aynı olmayabilir.
1) O giriş yapmam gereken...
Wireless istiyorum. Kablolu alırsam tercihim Cloud III olacak. G435 ve Arctis 1 inceledim. Yine bu civara kablosuz öneriniz varsa bekliyorum. Bir de G435 ve Arctis 1 arasından hangisini önerirsiniz?
https://ty.gl/yuqf9nc2t5
Merhabalar, Watch alacağım. Sizce bu satıcı güvenilir midir? Trendyol satmadığından ikilemde kaldım, Trendyoldan çok alışveriş yapan birisi değilim.
18 olduğum için hesap açacağım. Özellikle gençler/üniversite öğrencileri için kampanyaları olan ve borsa işlemlerinde komisyon konusunda çok sıkıntı çıkarmayacak bir banka arıyorum. Akbank ve İş düşünmüştüm. Sizin de yorumlarınızı bekliyorum.
Selam. Ne olur ne olmaz yazmak istedim.
Bilgisayarın üstüne azıcık soda döküldü ben de hemen klavyenin üstünü sildim. Tuşlarda veya bilgisayarda 1 gram sıkıntı yok ancak yazmak istedim. Tuşların içine kaçmıştır diye korkuyorum, bence bir yere götürmeye veya baktırmaya hiç gerek yok ama yine de...
Merhabalar.
İkisi de aynı fiyat.
Çok kısaca temel farklar şunlar:
Pro'da ısınma durumuna karşın fan var, batarya ömrü birkaç saat daha fazla, touch bar özelliği var.
Air'ın ekranı daha büyük (15 inç alacağım alırsam), kamerası falan daha iyi, çok daha güzel gözüküyor (pro'da ***** saçma eski...