Arama sonuçları: *

• Users: myhtai
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. myhtai

Valorant'ta Alt+Tab atınca bilgisayar kilitleniyor

Sadece mouse imleci gözüküyor, hiçbir şey yapamıyorum. Bilgisayara reset atmadığım sürece problem geçmiyor. Aynı zamanda arkada Skype vasıtasıyla konuştuğum arkadaşlarıma sesim gidiyor ve onları da ben duyabiliyorum ancak bilgisayar onun dışı kilitleniyor yani. Windows 11 kullanıyorum. Çözümü...
  2. myhtai

ARCTIS 1 BAĞLANMIYOR

Çok uzun zamandır bilgisayarımı kullanmıyordum, bugün her şeyi bağladım ve bilgisayarımı açtım. Arctis 1'i, hem Dongle'ı kullanarak hem de şarj kablosunu kulaklığa takarak SteelSeries GG uygulamasından bağlamaya çalıştım. Uygulama bile kablolarda sorun olmadığını söyledi ancak günün sonunda...
  3. myhtai

Arctis 1 bağlanmıyor

Çok uzun zamandır bilgisayarımı kullanmıyordum, bugün her şeyi bağladım ve bilgisayarımı açtım. Arctis 1'i, hem Dongle'ı kullanarak hem de şarj kablosunu kulaklığa takarak SteelSeries GG uygulamasından bağlamaya çalıştım. Uygulama bile kablolarda sorun olmadığını söyledi ancak günün sonunda...
  4. myhtai

Ankara Hukuk vs İstanbul Hukuk

Sizce hangisi ve neden?
  5. myhtai

Aerox 3 Wireless Dongle'ı kayboldu

Merhabalar. Fareyi wireless kullanmama yarayacak bu dongleı nereden bulabileceğim hakkında fikri olan varsa yazarsa sevinirim. Teşekkürler. NOT: Steelseries'in resmi sitesinde var ancak Türkiye'ye gelmiyor.
  6. myhtai

4 kişilik arkadaş grubu olarak oyun arıyoruz

Merhabalar. Her türlü öneriye açığız. 500-600 TL civarına kadar önerebilirsiniz, hazır indirimler de var. Önerirseniz sevinirim.
  7. myhtai

Steam hesabıma erişemiyorum

Merhabalar, kısaca problemi anlatayım. Hesabın bir tek mevcut görünen adını biliyorum ancak biliyorsunuz ki steam giriş yaparken o adı değil sanırım o kaydolduğunuz asıl nicki istiyor. Yani steamdeki görünen ad ve isim şifre yazıp giriş yaptığınız ad aynı olmayabilir. 1) O giriş yapmam gereken...
  8. myhtai

Yardım Aerox 3 Wireless dongle'ı nereden satın alınabilir?

Farenin Wireless kullanımı için gerekli olan dongle kayboldu. Yenisini nereden temin edebilirim?
  9. myhtai

Öneri Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Önerisi

Bütçe 3K civarı. Void Elite, Arctis 1 ve G435 filan bakındım. Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  10. myhtai

G435 vs Arctis 1 Wireless

BU iki kablosuzdan birisini almayı düşünüyorum. Başka kablosuz öneriniz varsa söyleyin. Bütçe 3K. Teşekkürler.
  11. myhtai

3000 TL civarına kulaklık önerisi

Wireless istiyorum. Kablolu alırsam tercihim Cloud III olacak. G435 ve Arctis 1 inceledim. Yine bu civara kablosuz öneriniz varsa bekliyorum. Bir de G435 ve Arctis 1 arasından hangisini önerirsiniz?
  12. myhtai

iPad 11. nesil beklenir mi?

Öğrenci indirimiyle ipad 10. nesil alacağım, sizce 11 beklenir mi? kalemiyle beraber 10. nesil toplam 16 bine gelecek.
  13. myhtai

Bu satıcı güvenilir midir?

https://ty.gl/yuqf9nc2t5 Merhabalar, Watch alacağım. Sizce bu satıcı güvenilir midir? Trendyol satmadığından ikilemde kaldım, Trendyoldan çok alışveriş yapan birisi değilim.
  14. myhtai

Binance vs Binance TR

Ne gibi farklari var ve hangisini onerirsiniz?
  15. myhtai

Akbank vs İş Bankası

Sizden gelen yorumlar sonucunda ikisi arasında karar kıldım. Birisini seçeceğim. Yaş 18. Kampanya ve borsa işlemlerine, komisyonlara önem veriyorum.
  16. myhtai

18 yaş için banka önerisi

18 olduğum için hesap açacağım. Özellikle gençler/üniversite öğrencileri için kampanyaları olan ve borsa işlemlerinde komisyon konusunda çok sıkıntı çıkarmayacak bir banka arıyorum. Akbank ve İş düşünmüştüm. Sizin de yorumlarınızı bekliyorum.
  17. myhtai

Macbook Air'a soda döküldü

Selam. Ne olur ne olmaz yazmak istedim. Bilgisayarın üstüne azıcık soda döküldü ben de hemen klavyenin üstünü sildim. Tuşlarda veya bilgisayarda 1 gram sıkıntı yok ancak yazmak istedim. Tuşların içine kaçmıştır diye korkuyorum, bence bir yere götürmeye veya baktırmaya hiç gerek yok ama yine de...
  18. myhtai

Bilgisayarım kaç lira eder?

Merhabalar, bilgisayarımı satışa çıkaracağım. 1-2 sene civarıdır kullanıyorum. Özellikleri şu şekilde: i5 11400F, Asus Dual RTX 3060 v2, H510M-K, 8x2 Geil Ram, Samsung SSD 980 500 GB (3100 Okuma, 2600 Yazma), 550W PSU, Kasa: Corsair spec-delta (rgb)
  19. myhtai

Hangi Macbook daha iyi?

Merhabalar. Fiyatı boşverin. Macbook Pro 13 inç M2 mi? Macbook Air 15 inç M2 mi? Bilen arkadaşlar yazarsa çok mutlu olurum.
  20. myhtai

13 İNÇ MACBOOK PRO VS 15 İNÇ MACBOOK AİR

Merhabalar. İkisi de aynı fiyat. Çok kısaca temel farklar şunlar: Pro'da ısınma durumuna karşın fan var, batarya ömrü birkaç saat daha fazla, touch bar özelliği var. Air'ın ekranı daha büyük (15 inç alacağım alırsam), kamerası falan daha iyi, çok daha güzel gözüküyor (pro'da ***** saçma eski...
Geri