Arama sonuçları: *

• Users: Yağız840
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Yağız840

Yardım İmmobilizer sorunu!!!

Merhaba dün sigortaları kontrol ederken yanlışlıkla immobilizer sigortasını söktüm şuan araç anahtarı okumuyor yetkili servis 20 bin tl para istiyor bunun cihazlarla bir çözümü varmıdır acaba
  2. Yağız840

Yardım Yd telefonlar için yeni yasa yardım

Ben yurtdışından telefon aldım 1 tanede kendi şahsi kullandığım telefonum var(TR) ben yd telefonu içeri sokamayacakmıyım yoksa 2 tanemi yd telefon ülkeye sokamayacağım yardım ederseniz sevinitim
  3. Yağız840

Yardım İphone 15 pro kayıt sorusu

İPhone 15 pro aldım a3102 model numaralı bu tel ö çift sim + e-sim destekliyor ben 8 (4+4) ay fiziksel sim ile kullanıp kalan 4 ay e-sim ile kullanabilir miyim araştırdım ama bir sonuca varamadım
  4. Yağız840

Yardım Yurtdışından tel alacağım bazı sorularım var

Ben yurtdışından son model bir iPhone alacağım şuan kullandığım bir telefonum var ben yeni aldığım telefonu kutusunu açmadan gümrük(tr)ten geçirebiliyormuyum bir problem olur mu
  5. Yağız840

Yardım Honda accord 2004 2.4 motor için blok civatalarının kaç torkla sıkılır

Bu aracımı kendim açıp toplayacağım acaba blokta ki cıvata lar var uzun onların kaç tork ile sıkılması gerekiyor motor 2.4 2004 model
  6. Yağız840

ryzen 5 3500u yeni gelen driverdan sonra performansı düştü nasıl çözerim

Arkadaşlar laptop unda ryzen 5 3500u var ve son gelen drive dan sonra performansı ciddi şekilde düştü valorant ta 100 fps civarı alırken artık 60 fps zor alıyorum lütfen yardım edin.
  7. Yağız840

Çözüldü✓ ekran kartı tavsiyesi

ben asus rog strix 3080 veya 3080 ti için amd ryzen 9 5900x yeterlimi yoksa 5950x mi uygun olur
Geri