Arama sonuçları: *

• Users: FurkanVefa
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

İYİ BİLEN BİR ARKADAŞTAN LAPTOP TAVSİYESİDİR

Merhaba. 40 k ya kadar(biraz çıkabilirim) fps oyunlarını drop yemeden yüksek fps ile oynayabileceğim ; aynı zamanda iyi ve büyük bir ekrana sahip laptop arıyorum. Bilginiz var ise öneride bulunabilir misiniz ? Özellikle kullanıcı arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.
  2. F

Merhaba. Gerçekten bilen arkadaşlardan sistem tavsiye talebimdir.

Arkadaşlar merhaba. 50 k civarında sağlam bi sistem tavsiyesi rica ediyorum. FPS oyunları oynuyorum. Ancak hikayeli oyunlarda oynayabileceğim bir pc istiyorum. Bu fiyat monitör hariç fiyattır. Hazır sistem önerilerini bekliyorum. Teşekkürler.
  3. F

Sistem toplama yardım talebi hk

Merhaba arkadaşlar. Aşağıdaki görselde alacağım pc yi yazıyorum. Eksik gördüğünüz noktalarla birlikte almam gereken monitör konusunda da değerli tavsiyelerinizi bekliyorum.
  4. F

60 k - 70 k arası toplama bilgisayar yardım talebi.

Merhaba. 60 ₺ - 70 k arası ; ekran ve tüm bileşenler dahil PC toplar mısınız ? (Klavye - mouse - kulaklık hariç) Teşekkür ederim.☺️
  5. F

İNDİRİMDE LAPTOP TALEBİDİR.

Arkadaşlar merhaba. Fiyatı uygun güzel bir oyuncu laptobu arıyorum. Yardımcı olabilir misiniz ?
  6. F

❌İndirim Bitti! Razer Basilisk Ultimate Kablosuz Oyuncu Faresi 878 ₺

https://www.amazon.com.tr/dp/B08CY2BJQ4?ref_=cm_sw_r_apin_dp_ZWKG8VEB3A6DASVGZXP5 AMAZON GERMANY arkadaşlar
Geri