Arama sonuçları: *

• Users: D3rinhan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D3rinhan

Discord Kullanırken Valorantta Ping Spike Sorunu

Techolay kanalı üzerinden gördüğüm program olan Splitwire kullanmaya başladım. Son zamanlarda ise sadece Discord açıkken Valorant’ta ping spike sorunu yaşıyorum. Discord kapalıyken herhangi bir sorun olmuyor. Discord içindeki bazı ayarları değiştirmeyi denedim fakat ping spike problemi yine...
  2. D3rinhan

Bazı Oyunlarda Çok Ciddi Drop Sorunu

merhabalar yeni bilgisayar aldım cs2 valorant gibi oyunları oynamak için ki valorantta sıkıntı yok ama cs2 de minik takılmalar oluyor fps düşmese bile feci drop yiyorum neden olabilir? ve gta 5 te akıl almaz droplar yiyorum yani oyun oynatmayacak düzeyde valorant : 500-600 fps cs2 : 400-500...
  3. D3rinhan

Windows 11 arama çubuğu çalışmıyor

merhabalar windows 11 kullanıcısıyım ve birden kendi kendine arama çubuğum döngüde kaldı. internette her yolu denememe rağmen çözümüne ulaşamadım bu şekilde sürekli dönüyor arama yerine bişey yazdığım zaman normalde o dosya yada uygulama hemen çıkar ama bu çalışmıyor regeditten bir sürü şey...
  4. D3rinhan

Yeni Aldığım Bilgisayar Konusunda Soru

Merhabalar Youtube’da PC Hocasının Önermiş olduğu https://www.idefix.com/gamers-arena-pch-ga2-rx-9060-xt-amd-ryzen-5-7500x3d-16-gb-ddr5-1-tb-ssd-gen4-650w-oem-paket-p-19770301 Bu sistemi 57000 tl karşılığında aldım. Valorant oynuyorum ve oyun içinde 500/600 fps arası alıyorum ama sorum şu bazen...
  5. D3rinhan

130.000 tl Bütçe ile Sistem Tavsiyesi

Merhaba Arkadaşlar Monsterdan alacağım Sistemin stok tükenmesi sebebi ile yeni araştırmalar yaptım yardımınızı istediğim sistem https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-revenant-sapphire-radeon-rx9070xt-pure-gaming-16gb-ryzen-7-9800x3d-32gb-ddr5-1tb-nvme-m2-ssd-oem-paket-p-36069 bu arkadaşlar ben...
  6. D3rinhan

R9 9950x3D ve RX 9070 XT Uyumlu olur mu?

Merhabalar Monster Üzerinden Peşin Fiyatına 12 Taksit ile Ryzen™ 9 9950x3D RX 9070 XT 16GB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 360mm ARGB İşlemci Sıvı Soğutucusu 1TB M.2 NVMe GEN4 SSD (Okuma: 7000MB/s - Yazma: 5100MB/s) Alacağım Anakart Monster B850 olacak Fiyatını Düşünmeden bu Bilgisayar bana AAA plus...
  7. D3rinhan

Monster hazır sistem alınır mı?

Merhabalar iyi forumlar İnstagramda reklamlarda karşıma çıktı peşin fiyatına 12 taksit yapıyorlar ki bu mükemmel. Bu iki sistem arasında kaldım fiyatları aynı ama işlemciler farklı alınır ise hangisini almalıyım? Genelde valorant oynuyorum ve monitorum 2k 320hz Ve mouseum ve klavyem beyaz yani...
  8. D3rinhan

Beklediğimden Düşük Performans

Yani bilmiyorum Hata bende mi değil mi internette valorant testlerine bakıyorum ryzen 7 5700x ile 400 500 fps alıyorlar benimki düz modeli ryzen 7 5700 yani anlamadıgım kısım islemcinin yanında bir tane x gelınce 200 fps farkeder mi sizce? ben 200 190 alıyorum bunun sebebi ne olabilir sırf o...
  9. D3rinhan

Bilgisayar parçalarımı yükseltmek istiyorum

Merhabalar iyi forumlar. Öncelikle şuan bende olan parçaları yazayım sizlere Anakart : ASROCK B450M-HDV R4.0 3200MHz DDR4 Soket AM4 M.2 USB 3.1 HDMI mATX Anakart İşlemci : AMD Ryzen 7 5700 3.7GHz 16MB Önbellek 8 Çekirdek AM4 7nm Ekran Kartı : XFX Swift Radeon RX 9070 XT 16GB GDDR6 RAM : Lexar...
  10. D3rinhan

Maksimum 7500 TL bütçe ile Aksiyon kamerasi

Arkadaşlar merhabalar daha yeni motor aldim Honda CL 250 ve gezdigim yerleri kayıt almak istiyorum axxis draken s modeli kaskım mevcut çene kısmına takmayı planlıyorum tek derdim pili hızlı bitmesin bide 60fps video çekimi yaparsada tadından yenmez eğer varsa bildiğiniz marka model yardımcı...
  11. D3rinhan

Monitörümun Paneli Kırık Yaptırmak istiyorum SOLOBU güvenli midir?

Monitörümu kırdım arkadaşlar yaptırmak istediğim için araştırma yaparken SOLOBU diye bir site keşfettim daha önce kullanan var mı merak ettim güvenilir mi acaba?
  12. D3rinhan

27inç 2k Monitor Önerisi Lütfen

Fifa Oynarken PS5 Kolunu Monitöre Fırlattığım İçin Ekran Paneli Gökkuşağına Dönüştü Tamir Fiyatları Monitör Fıyatlarına Oluyormuş Bende Yeni Monitor Almaya Karar verdim özellikleri 2k 144hz ve üstü olursa sevinirim panel tercihim yok ps5 kullanıcısıyım çok sıkıntı değil o yuzden teşekkür ederim...
  13. D3rinhan

40k bütçe monitör dahil değil yardım eder misiniz

Diğer konulara bayağı bir baktım ama pek anlamadığım için bana buradan yardımcı olmanızı rica edeceğim işlemci intel veya AMD olabilir ama ekran kartını Nvidia tercih ediyorum 40k bütçe aralığında toplama bilgisayar önerebilir misiniz?
  14. D3rinhan

Merhabalar işlemcimi yükseltmek istiyorum ve FPS sorunum var

Ve AMD ryzen 3 2200g işlemcim var asus ex-a320m-gaming anakartim var 8gb ram var ama valorantta 100-150 FPS arası geziyorum ve bazen daha da düşüyor aynı işlemci ve ekran kartı ile adam 350-400 alıyor ve işlemci yükseltmek istiyorum en iyi ne olabilir teşekkür ederim.
Geri